Arvostelut: Dylan Tiksi

Loistava
4.6/6
80 arvostelua
Dylan Tiksi Vantaa image 1
Dylan Tiksi Vantaa image 2
Dylan Tiksi Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

80 Dylan Tiksi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Tiksi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.6/6
80 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Mia P.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Todella runsas ja herkullinen brunssi. Paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjille. vohveli tiski suuri plussa!

"Erinomainen"
6/6
Joonatan A.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Erittäin laaja salaattipöytä brunssilla! Plussaa myös jälkiruokapöydän antimista. Lämpimiä ruokia olisi voinut olla laajempi valikoima

"Erinomainen"
6/6
Suvi L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella upea aamiaisbuffet ja oli varaa, mistä valita. Hyvä palvelu ja siistiä :) Mukava tunnelma. Lasten kanssa myös mukava asioida. Olin positiivisesti yllättynyt. Suosittelen kaikille!

"Erinomainen"
6/6
Essi V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Runsas ja maittava buffet brunssi. Henkilökunta ja tilat olivat myös miellyttävät. Suosittelisin ehdottomasti muita myös vierailemaan dylanin brunssilla :) tulen ehdottomasti uudelleen useamman kerran :)

"Upea"
5/6
Heidi K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tervehdys, vierailumme Dylan Tiksissä oli onnistunut. Asiakaspalvelija su 18.11.2018 klo 12:15 oli ystävällinen ja kertoi, miten homma Dylanissa toimii, mistä löytää mitäkin ja mihin astiat palautetaan.. Tarjonta oli monipuolinen, vaikkakin jäimme kaipaamaan pekonia. Ruoat olivat tuoreita ja maukkaita, sekä jälkiruokabuffet oli laaja. Meidän makuumme ravintola ulkoasultaan vaikutti liian kouluruokalamaiselta ja oli melko ”kolkko” ja ”kylmä” - sisustuselementit eivät miellyttäneet omaa silmää eikä ravintolassa tullut sellainen olo, että siellä olisi viihtyisyyden vuoksi voinut istua pidempäänkin. Maukkaiden ruokien, hyvän kahvin ja ystävällisen palvelun vuoksi voisin kyllä palata brunssille uudemmankin kerran - kiitos :)

"Erinomainen"
6/6
Hang N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikkana Dylan Tiksi on tilava josta löytyi 9hlön perheellemme jopa yhtenäinen pöytä. Henkilökunta oli ystävällinen. On täytynyt tosin laittaa palautetta, että itse brunssi (kattaus 15.12.2018) tarjonta lämpimien ruokien suhteen oli kyllä todella suppea jos vertaa muita Dylaneita. En olisi kyllä maksanut normaalia hintaa 19,90€ brunssista.

"Hyvä"
4/6
Susanna H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli hyvällä paikalla ja ihan kiva sisältä, aika mitäänsanomaton. Sisustusta voisi olla enemmän, jotta paikka olisi kodikkaampi tai elegantimpi, jotain! Ruoka oli ihan hyvää, mutta brunssiksi ei oikeastaan voi kutsua vaan enemmänkin hotellin runsaaksi aamupalaksi. Juomina oli vain vesi ja (laimea) appelsiinimehu, kahvin lisäksi glögiä mikä oli kiva yllätys! Jälkkäripöydässä oli vohveliraudat missä sai tehdä pannareita mikä oli myös kiva, jälkkäripöytä oli muutenkin todella monipuolinen mutta pääruokana oli pelkästään kanaa ja bulguria. Lisäksi nakkeja, lihapullia ja munakasta. Normaali salaattipöytä, ei ruokaisia salaatteja tarjolla.

"Upea"
5/6
Jukka K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein mainio ja monipuolinen brunssi. Tarjolla oli monipuolesti kylmiä alkuruokia, kuten salaattikomponentteja. Lämpimistä ruuista röstiperunat olivat erinomaisia. Myöskin munakokkelia söi mielellään. Jälkiruokapöytä vohvelinpaistoineen oli yksi brunssipaikkojen parhaita. Ystävllinen palvelu. Ainoa pieni miinus nyhtöpossun maustamisesta, se oli omaan makuuni turhan makea ja voimakas. Itse possu oli kyllä mureaa, kuten pitääkin. Jos brunssipaikkaa pitä valita, niin kannattaa ehdottamasti käydä täällä.

"Upea"
5/6
Tiina L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää. Monipuolinen valikoma. Kivaa oli, että ruoka oli esillä suhteellisen pienissä astioissa, niin se oli varmasti tuoretta eikä tule hävikkiä. Plussaa myös monipuolisesta jälkkäripöydästä, jossa myös kivan pieniä annospaloja. Juustoja olisi voinut olla enemmän, jos jonkun kritiikin haluaa löytää. Paikka oli viihtyisä ja siisti. Varmasti tullaan uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Saila H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tiksi Dylan valoisa, siisti, rauhallinen ja tunnelmallinen paikka Hyvä brunssi, salaatit raikkaita ja erilaisia, vohleit tuoreina maukkaita ja asiakkaan toiveet huomioitiin. Erilaisia teelaatuja, tee hyvää, kahvin maku ei miellyttänyt ja mehu maistui vedeltä. Muuten hyvä 😊