Arvostelut: Dylan Tiksi

Loistava
4.7/6
54 arvostelua
Dylan Tiksi Vantaa image 1
Dylan Tiksi Vantaa image 2
Dylan Tiksi Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

54 Dylan Tiksi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Tiksi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
54 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Hang N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Paikkana Dylan Tiksi on tilava josta löytyi 9hlön perheellemme jopa yhtenäinen pöytä. Henkilökunta oli ystävällinen. On täytynyt tosin laittaa palautetta, että itse brunssi (kattaus 15.12.2018) tarjonta lämpimien ruokien suhteen oli kyllä todella suppea jos vertaa muita Dylaneita. En olisi kyllä maksanut normaalia hintaa 19,90€ brunssista.

"Erinomainen"
6/6
Janika K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella kiva paikka käydä brunssilla! Aika pelkistetty sisustus, mutta ruoka todella hyvää 👍🏼 Hinta-laatusuhde kohdillaan! Autolla saapuessa missään ei ole kylttiä tien puolella, joten paikalle löytäminen epäselvää ensimmäistä kertaa tullessa paikalle. Muuten hyvä sijainti!

"Erinomainen"
6/6
Kirsi K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvä ruoka, kivasti laitettu. Varsinkin sinihomejuusto ja juustolautanen oli erinomaiset. Kuumista ruoista pinaatti-vuohenjuustolasagne oli herkullista. Kala-perunasalaatti oli hyvää ja croissantit tuoreita! Asiakkaita oli, mutta ei tungokseksi asti, kävimme sunnuntaibrunssilla.

"Erinomainen"
6/6
Saila H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tiksi Dylan valoisa, siisti, rauhallinen ja tunnelmallinen paikka Hyvä brunssi, salaatit raikkaita ja erilaisia, vohleit tuoreina maukkaita ja asiakkaan toiveet huomioitiin. Erilaisia teelaatuja, tee hyvää, kahvin maku ei miellyttänyt ja mehu maistui vedeltä. Muuten hyvä 😊

"Upea"
5/6
Heidi K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tervehdys, vierailumme Dylan Tiksissä oli onnistunut. Asiakaspalvelija su 18.11.2018 klo 12:15 oli ystävällinen ja kertoi, miten homma Dylanissa toimii, mistä löytää mitäkin ja mihin astiat palautetaan.. Tarjonta oli monipuolinen, vaikkakin jäimme kaipaamaan pekonia. Ruoat olivat tuoreita ja maukkaita, sekä jälkiruokabuffet oli laaja. Meidän makuumme ravintola ulkoasultaan vaikutti liian kouluruokalamaiselta ja oli melko ”kolkko” ja ”kylmä” - sisustuselementit eivät miellyttäneet omaa silmää eikä ravintolassa tullut sellainen olo, että siellä olisi viihtyisyyden vuoksi voinut istua pidempäänkin. Maukkaiden ruokien, hyvän kahvin ja ystävällisen palvelun vuoksi voisin kyllä palata brunssille uudemmankin kerran - kiitos :)

"Hyvä"
4/6
Susanna H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli hyvällä paikalla ja ihan kiva sisältä, aika mitäänsanomaton. Sisustusta voisi olla enemmän, jotta paikka olisi kodikkaampi tai elegantimpi, jotain! Ruoka oli ihan hyvää, mutta brunssiksi ei oikeastaan voi kutsua vaan enemmänkin hotellin runsaaksi aamupalaksi. Juomina oli vain vesi ja (laimea) appelsiinimehu, kahvin lisäksi glögiä mikä oli kiva yllätys! Jälkkäripöydässä oli vohveliraudat missä sai tehdä pannareita mikä oli myös kiva, jälkkäripöytä oli muutenkin todella monipuolinen mutta pääruokana oli pelkästään kanaa ja bulguria. Lisäksi nakkeja, lihapullia ja munakasta. Normaali salaattipöytä, ei ruokaisia salaatteja tarjolla.

"Upea"
5/6
Jukka K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein mainio ja monipuolinen brunssi. Tarjolla oli monipuolesti kylmiä alkuruokia, kuten salaattikomponentteja. Lämpimistä ruuista röstiperunat olivat erinomaisia. Myöskin munakokkelia söi mielellään. Jälkiruokapöytä vohvelinpaistoineen oli yksi brunssipaikkojen parhaita. Ystävllinen palvelu. Ainoa pieni miinus nyhtöpossun maustamisesta, se oli omaan makuuni turhan makea ja voimakas. Itse possu oli kyllä mureaa, kuten pitääkin. Jos brunssipaikkaa pitä valita, niin kannattaa ehdottamasti käydä täällä.

"Upea"
5/6
Tiina L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella hyvää. Monipuolinen valikoma. Kivaa oli, että ruoka oli esillä suhteellisen pienissä astioissa, niin se oli varmasti tuoretta eikä tule hävikkiä. Plussaa myös monipuolisesta jälkkäripöydästä, jossa myös kivan pieniä annospaloja. Juustoja olisi voinut olla enemmän, jos jonkun kritiikin haluaa löytää. Paikka oli viihtyisä ja siisti. Varmasti tullaan uudestaan!

"Upea"
5/6
Antti H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vastaa odotusta, ihan hyvä! Ainoa huomio (sama kuin monessa muussa paikassa), että lapsiperheitä voisi ohjeistaa jotenkin kohteliaasti, että myös lasten kuuluu käyttää ottimia ja tarvittaessa vanhemmat ovat vastuussa tästä. Vaikka lasten omatoimisuus on hyvä asia, niin tässä yhteydessä asia on ihan puhtaasti hygieniakysymys.

"Erinomainen"
6/6
Saara M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella kattava brunssi,josta mahan sai täyteen myös hieman erikoisemmilla ruokalajeilla. Suosikkini oli tulinen kana-mangosalaatti 😋 makeista herkuista oli vara valita,aivan ihanaa omena-raparperipaistosta 😍 Tila oli viihtyisä ja helposti saavutettavissa Tikkurilan asemalla. Tulen toistekin !