Arvostelut: Dylan Tiksi

Tikkurilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
27 arvostelua
Dylan Tiksi Vantaa image 1
Dylan Tiksi Vantaa image 2
Dylan Tiksi Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

27 Dylan Tiksi arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Tiksi annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
27 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Jenni H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Kiva brunssipaikka viikonloppu hemmotteluun. Sopivan väljästi saa nauttia myöhäistä aamupalaa. Henkilökunta mukavaa. Pöydät pidetään siisteinä. Kahvipiste vähän hölmösti sijoitettu erilleen juomista maksutiskin luokse. Skandinaavinen sisustus.

"Erinomainen"
6/6
Sanne L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssilla monipuolinen valikoima ja maut kohdillaan. Hinta ja laatu kohtaavat. Jälkiruokia varmasti joka makuun. Mahtavaa, että tällaista on Tikkurilassa! Mukavat tilat ja pöydissäkään ei ahtautta.

"Erinomainen"
6/6
Saara M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella kattava brunssi,josta mahan sai täyteen myös hieman erikoisemmilla ruokalajeilla. Suosikkini oli tulinen kana-mangosalaatti 😋 makeista herkuista oli vara valita,aivan ihanaa omena-raparperipaistosta 😍 Tila oli viihtyisä ja helposti saavutettavissa Tikkurilan asemalla. Tulen toistekin !

"Erinomainen"
6/6
Sari K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu ja iloinen avulias henkilökunta. Tunnelma oli mukava ja ruokia oli hyvin tarjolla. Tilaa oli kivasti liikkua, eikä ollut ollenkaan liian ahdasta. Paikalla on hyvä sijainti ja aseman parkkipaikat sopivasti vieressä.

Uusi"Upea"
5/6
Jukka K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Oikein mainio ja monipuolinen brunssi. Tarjolla oli monipuolesti kylmiä alkuruokia, kuten salaattikomponentteja. Lämpimistä ruuista röstiperunat olivat erinomaisia. Myöskin munakokkelia söi mielellään. Jälkiruokapöytä vohvelinpaistoineen oli yksi brunssipaikkojen parhaita. Ystävllinen palvelu. Ainoa pieni miinus nyhtöpossun maustamisesta, se oli omaan makuuni turhan makea ja voimakas. Itse possu oli kyllä mureaa, kuten pitääkin. Jos brunssipaikkaa pitä valita, niin kannattaa ehdottamasti käydä täällä.

Uusi"Upea"
5/6
Antti H.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Vastaa odotusta, ihan hyvä! Ainoa huomio (sama kuin monessa muussa paikassa), että lapsiperheitä voisi ohjeistaa jotenkin kohteliaasti, että myös lasten kuuluu käyttää ottimia ja tarvittaessa vanhemmat ovat vastuussa tästä. Vaikka lasten omatoimisuus on hyvä asia, niin tässä yhteydessä asia on ihan puhtaasti hygieniakysymys.

"Hyvä"
4/6
Janina K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihan hyvä basic brunssi. Jälkiruokapöytä näytti todella hyvältä, mutta taisivat olla kaikki aikalailla valmiita leipomuksia, ei itse tehtyjä ja sen huomasi maussa. Vohvelit ihan hyviä. Leivät & leikkeleet hyviä. Munakokkeli ei ollut hyvää, muut lämpimät olivat, varsinkin lihapullat. Pekonia jäin kaipaamaan. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu hyvää. Kyllä tänne voi toistekkin tulla.

"Erinomainen"
6/6
Päivi L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Runsaat pöydät notkuvat herkkuja. Astioita täytetään jatkuvasti. Tila on avara ja valoisa. Pöydät ja tuolit on ilmavasti sijoitettu, ei sillit suolassa -ilmiötä. Paikka on siisti.

"Upea"
5/6
Linda S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella kiva ja mukava paikka tiksin dylan. Erilaisia tuoremehuja voisi olla vielä brunssin valikoimassa. Esim appelsiini ja omena. Jälkiruoat oli ihania ja herkullisia. Vohvelibaari oli loistava keksintö! Varmasti tulemme uudelleen

"Hyvä"
4/6
Amanda K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Asiakaspalvelussa kassalla parantamisen varaa. Emme ole aikaisemmin olleet syömässä kyseisessä ravintolassa brunssia, joten emme tienneet kuinka toimia, eikä työntekijältä tullut mitään ohjeistuksia.. esim. Vohvelien teko mahdollista, missä kahvit ja teet ovat, astioiden vienti. +ravintolassa oli todella kylmä