Dylan Tiksi

Tikkurilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
30 arvostelua
Dylan Tiksi Vantaa image 1
Dylan Tiksi Vantaa image 2
Dylan Tiksi Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Dylan Tiksi – Tietoja

Dylan Tiksi on suosittu aamiais-, lounas- ja brunssiravintola Vantaan Tikkurilassa, Väritehtaankadulla. Tiksin Dylanissa päivä lähtee siis käyntiin vaikkapa puuron, sandwichien, smoothieiden ja tuoreen kahvin tai teen kera, ja lounasaikaan pääset herkuttelemaan runsaan ja ruokaisan salaattipöydän antimilla sekä päivittäin vaihtuvilla keitoilla ja muilla maukkailla lämpimän ruuan vaihtoehdoilla, jotka ammentavat makumaailmansa monipuolisesti kansainvälisistä keittiöistä. Valittavanasi on myös vaikkapa takuuvarma Dylanin burgeri sekä kaikkiruokaisille että kasvissyöjille. Viikonloppuisin aamiainen ja lounas yhdistyvät yltäkylläiseksi brunssiksi jälkiruokapöytineen, josta löytyy muun muassa vohvelibaari!

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
10:30 - 15:00
Monday
08:00 - 14:00
Tuesday
08:00 - 14:00
Wednesday
08:00 - 14:00
Thursday
08:00 - 14:00
Friday
08:00 - 14:00
Saturday
10:30 - 15:00

Osoite

Dylan Tiksi
Väritehtaankatu 8
01300 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Lauantai- ja sunnuntaibrunssi

19.90€ / hlö
Lapset 1-10v. 1€ / ikävuosi
19,90 €
5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Pieni salaatti ja keitto

8,90 €

Buffet

10,40 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Dylan Tiksi, Vantaa

Vantaalaiset ovat ottaneet Tikkurilan Väritehtaankadulla sijaitsevan Dylan Tiksin vastaan innolla ja ylistävin arvosteluin. Dylanin tyyppisten aamiaista ja lounasta tarjoavien ravintoloiden kysynnästä pääkaupunkiseudulla kertoo myös muun muassa se, että paikka on Soupster Familyn jo kahdeksas Dylan-ravintola.

Kysyttäessä, mitä Dylan Tiksistä tulee päällimmäisenä mieleen, on useimpien vastauksena monipuolinen buffet, mahtava jälkiruokapöytä ja mukava tunnelma. Näissä vastauksissa piileekin paikan perusidea: tarjota maittavaa ja herkullista, monipuolisesti kansainvälisistä keittiöistä ammentavaa ruokaa ihan kaikille nälän kokoon, ikään ja ruokavalioon katsomatta. Arkisin tarjoiltavat aamiainen ja lounas ovat terveellisiä ja virkistäviä. Viikonloppuisin katettava brunssi on kattava, ja muun muassa mahdollisuus valmistaa vohveli itse oman maun mukaisin lisukkein ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Dylan Tiksissä viihtyvät siis pienet ja suuret seurueet sekä lapsiperheet, kaikkiruokaiset sekä kasvissyöjät ja vegaanit. Tila sopii myös pyörätuolilla liikkuville, sillä ravintolasali on esteetön.

Dylan Tiksi sijaitse hyvällä paikalla, Tikkurilan asemaa vastapäätä. Tilat ovat valoisat, siisti ja tilavat, joten 150-paikkaisessa ravintolasalissa ruokailu on leppoisaa ja tungoksetonta. Tila muuntuu myös juhlatilaksi yksityistilaisuuksia varten.

30 Dylan Tiksi arvostelua

Loistava
4.8/6
30 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Jenni H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Kiva brunssipaikka viikonloppu hemmotteluun. Sopivan väljästi saa nauttia myöhäistä aamupalaa. Henkilökunta mukavaa. Pöydät pidetään siisteinä. Kahvipiste vähän hölmösti sijoitettu erilleen juomista maksutiskin luokse. Skandinaavinen sisustus.

"Erinomainen"
6/6
Sanne L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssilla monipuolinen valikoima ja maut kohdillaan. Hinta ja laatu kohtaavat. Jälkiruokia varmasti joka makuun. Mahtavaa, että tällaista on Tikkurilassa! Mukavat tilat ja pöydissäkään ei ahtautta.

"Erinomainen"
6/6
Saara M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella kattava brunssi,josta mahan sai täyteen myös hieman erikoisemmilla ruokalajeilla. Suosikkini oli tulinen kana-mangosalaatti 😋 makeista herkuista oli vara valita,aivan ihanaa omena-raparperipaistosta 😍 Tila oli viihtyisä ja helposti saavutettavissa Tikkurilan asemalla. Tulen toistekin !