Loistava
4.7/6
54 arvostelua
Dylan Tiksi Vantaa image 1
Dylan Tiksi Vantaa image 2
Dylan Tiksi Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Dylan Tiksi – Tietoja

Dylan Tiksi on suosittu aamiais-, lounas- ja brunssiravintola Vantaan Tikkurilassa, Väritehtaankadulla. Tiksin Dylanissa päivä lähtee siis käyntiin vaikkapa puuron, sandwichien, smoothieiden ja tuoreen kahvin tai teen kera, ja lounasaikaan pääset herkuttelemaan runsaan ja ruokaisan salaattipöydän antimilla sekä päivittäin vaihtuvilla keitoilla ja muilla maukkailla lämpimän ruuan vaihtoehdoilla, jotka ammentavat makumaailmansa monipuolisesti kansainvälisistä keittiöistä. Valittavanasi on myös vaikkapa takuuvarma Dylanin burgeri sekä kaikkiruokaisille että kasvissyöjille. Viikonloppuisin aamiainen ja lounas yhdistyvät yltäkylläiseksi brunssiksi jälkiruokapöytineen, josta löytyy muun muassa vohvelibaari!

Aukioloajat

Suljettu tänään
Thursday
09:00 - 14:00
Friday
09:00 - 14:00
Saturday
10:30 - 15:00
Sunday
10:30 - 15:00
Monday
09:00 - 14:00
Tuesday
09:00 - 14:00
Wednesday
09:00 - 14:00

Osoite

Dylan Tiksi
Väritehtaankatu 8
01300 Vantaa

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Lauantai- ja sunnuntaibrunssi

19.90€ / hlö
Lapset 1-10v. 1€ / ikävuosi
19,90 €
5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Pieni salaatti ja keitto

8,90 €

Buffet

10,40 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Dylan Tiksi, Vantaa

Vantaalaiset ovat ottaneet Tikkurilan Väritehtaankadulla sijaitsevan Dylan Tiksin vastaan innolla ja ylistävin arvosteluin. Dylanin tyyppisten aamiaista ja lounasta tarjoavien ravintoloiden kysynnästä pääkaupunkiseudulla kertoo myös muun muassa se, että paikka on Soupster Familyn jo kahdeksas Dylan-ravintola.

Kysyttäessä, mitä Dylan Tiksistä tulee päällimmäisenä mieleen, on useimpien vastauksena monipuolinen buffet, mahtava jälkiruokapöytä ja mukava tunnelma. Näissä vastauksissa piileekin paikan perusidea: tarjota maittavaa ja herkullista, monipuolisesti kansainvälisistä keittiöistä ammentavaa ruokaa ihan kaikille nälän kokoon, ikään ja ruokavalioon katsomatta. Arkisin tarjoiltavat aamiainen ja lounas ovat terveellisiä ja virkistäviä. Viikonloppuisin katettava brunssi on kattava, ja muun muassa mahdollisuus valmistaa vohveli itse oman maun mukaisin lisukkein ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Dylan Tiksissä viihtyvät siis pienet ja suuret seurueet sekä lapsiperheet, kaikkiruokaiset sekä kasvissyöjät ja vegaanit. Tila sopii myös pyörätuolilla liikkuville, sillä ravintolasali on esteetön.

Dylan Tiksi sijaitse hyvällä paikalla, Tikkurilan asemaa vastapäätä. Tilat ovat valoisat, siisti ja tilavat, joten 150-paikkaisessa ravintolasalissa ruokailu on leppoisaa ja tungoksetonta. Tila muuntuu myös juhlatilaksi yksityistilaisuuksia varten.

54 Dylan Tiksi arvostelua

Loistava
4.7/6
54 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
"Erinomainen"
6/6
Hang N.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Paikkana Dylan Tiksi on tilava josta löytyi 9hlön perheellemme jopa yhtenäinen pöytä. Henkilökunta oli ystävällinen. On täytynyt tosin laittaa palautetta, että itse brunssi (kattaus 15.12.2018) tarjonta lämpimien ruokien suhteen oli kyllä todella suppea jos vertaa muita Dylaneita. En olisi kyllä maksanut normaalia hintaa 19,90€ brunssista.

"Erinomainen"
6/6
Janika K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella kiva paikka käydä brunssilla! Aika pelkistetty sisustus, mutta ruoka todella hyvää 👍🏼 Hinta-laatusuhde kohdillaan! Autolla saapuessa missään ei ole kylttiä tien puolella, joten paikalle löytäminen epäselvää ensimmäistä kertaa tullessa paikalle. Muuten hyvä sijainti!

"Erinomainen"
6/6
Kirsi K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvä ruoka, kivasti laitettu. Varsinkin sinihomejuusto ja juustolautanen oli erinomaiset. Kuumista ruoista pinaatti-vuohenjuustolasagne oli herkullista. Kala-perunasalaatti oli hyvää ja croissantit tuoreita! Asiakkaita oli, mutta ei tungokseksi asti, kävimme sunnuntaibrunssilla.