Arvostelut: Dylan Böle

Pasilakansainvälinen, eurooppalainen
Loistava
4.8/6
33 arvostelua
Dylan Böle Helsinki image 1
Dylan Böle Helsinki image 2
Dylan Böle Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

33 Dylan Böle arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Böle annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
33 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Mia V.16 päivää sitten · 2 arvostelua

8 hengen ryhmälle löytyi kaikille mieluista syötävää. Ennakkoon varattuna saimme pöydän pienestä huoneesta, kuitenkin läheltä ruokapöytiä. Menemme ehdottomasti uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Päivö U.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Alkupalapöytä monipuolinen,lihapullat ja nakit pääruokana, olis saanut olla enemmän vaihtoehtoja,jälkiruokiin olikin sitten panostettu kunnolla,mutta varsinkin 12.50 € offirellan kautta oli erinomainen tarjous,useammin vastaavia tarjouksia.Kokille terveiset,maistui kyllä.

"Erinomainen"
6/6
Noora H.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Buffee pöydän runsaasta valikoimasta löytyy takuulla kaikille mieleistä syötävää! Iso kiitos myös, että olette huomioineet teen juojat niin hyvin, sillä irtoteen valikoima on ilahduttavan laaja.

"Erinomainen"
6/6
Liina O.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella maistuva brunssi! Kattava valikoima erilaisia salaatteja, leipiä, juustoja, leikkeleitä.... Lammas oli suussasulavan hyvää. Jälkiruokapöytä samoin täynnä useita eri hyviä vaihtoehtoja. Ihana teevalikoima. Ihan 10 pisteen arvoinen suoritus!!

"Upea"
5/6
Kirsti W.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Dylan Bölen brunssi ihastutti monipuolisuudellaan. Parasta oli alkupalapöydän runsaat ja maukkaat valikoimat. Oli tuttuja kotimaisia raaka-aineita ja makuja sekä kansainvälisiä. Osassa mausteena chiliäkin, muttei liian tulista. makuuni.

"Upea"
5/6
Tellervo L.viisi kuukautta sitten · 6 arvostelua

Tosi kiva ja viihtyisä tila. Avara ja kivasti toteutettu ympäristö. Herkulliset ruoat, ainakin salaatti/kasvisosastolla oli monipuolisesti valinnanvaraa ja hyviä makuja. Lämmintä ruokaa en jaksanut enää maistaa. Jälkiruokapöydässä olisin ehkä kaivannut jotain kakkua tms., mutta vadelmapiirakka ainakin oli herkullista, hedelmävalikoima hyvä ja suklaa riittää aina pitkälle. Teekupit olivat vähän pieniä.

"Upea"
5/6
Tiina M.neljä kuukautta sitten · 6 arvostelua

Mukava, hyvä sijainti ja viihtyisä tila. Brunssi tarjoilut olivat todella monipuoliset. Paikka sopii myös hyvin perheille, kaikenikäiset lapsetkin viihtyivät hyvin. Pieni miinus oli tällä kertaa annettava lämminruoka vaihtoehdoista. Edellisellä kerralla oli paljon enemmän valikoimaa, tällä kertaa lämmin brunssi oli hodareita. Mutta uudestaan mennään syömään ihan varmasti!

"Okei"
3/6
Sirpa P.neljä kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tämä kolmas kerta Pasilan Dylanissa. Salaattipöytä oli aiempaa suppeampi ja toisena ruokana roskaruokaa eli cripsejä, kuten edellisenä lauantaina tortilloja. Hampurilaiset samassa kastissa, jota en arvosta. Pääruokana toivoisi kunnollista ruokaa ottaen huomioon prunssin hintavuuden. Toki salaattipöydästä ja jälkiruokapöydästä löytää aina syötävää, joten ei Dylanista koskaan nälkäisenä lähde. Ensimäinen kerta oli onnistunut, sillä molemmat pääruuat hyviä. Haudutettua porsasta ja kanaa, niiden tarkkoja nimiä en muista, mutta päivämäärä taisi olla 28.10 tai 27.10.18

"Erinomainen"
6/6
Pauli E.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella miellyttävä ja tilava paikka, ruoka todella hyvää. Hintakaan ei päätä huimaa ja skumppa olisi ollut viisi euroa lasi. Tällä kertaa ei kuohuviiniä maisteltu mutta seuraavan kerran ehkä täytyy. Varmasti menen uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Henriikka H.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella herkullinen kokemus. Paljon raikkaita vaihtoehtoja. Huippu ja monipuolinen jälkiruokabuffet. Lapsen kanssa vierailu onnistui hyvin ja maukkaista ruoista löytyi syötävää kaikille. 1-vuotiaalle löytyi vähämausteisempia juttuja kuten tuoreet kasvikset, kananmuna ja lohi.