Arvostelut: Dylan Böle

Pasilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
19 arvostelua
Dylan Böle Helsinki image 1
Dylan Böle Helsinki image 2
Dylan Böle Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

19 Dylan Böle arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Böle annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
19 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Liina O.päivä sitten · 1 arvostelu

Todella maistuva brunssi! Kattava valikoima erilaisia salaatteja, leipiä, juustoja, leikkeleitä.... Lammas oli suussasulavan hyvää. Jälkiruokapöytä samoin täynnä useita eri hyviä vaihtoehtoja. Ihana teevalikoima. Ihan 10 pisteen arvoinen suoritus!!

"Erinomainen"
6/6
Jaana H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli hyvä ja monipuolinen, mainontaa voisi lisätä. Palvelu pelasi hienosti ja oli ystävällistä. Itse paikka on siisti ja varmaankin kesällä myös ulkona on mukava syödä. Kiitos

"Erinomainen"
6/6
Pauli E.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella miellyttävä ja tilava paikka, ruoka todella hyvää. Hintakaan ei päätä huimaa ja skumppa olisi ollut viisi euroa lasi. Tällä kertaa ei kuohuviiniä maisteltu mutta seuraavan kerran ehkä täytyy. Varmasti menen uudestaan!

"Erinomainen"
6/6
Henriikka H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella herkullinen kokemus. Paljon raikkaita vaihtoehtoja. Huippu ja monipuolinen jälkiruokabuffet. Lapsen kanssa vierailu onnistui hyvin ja maukkaista ruoista löytyi syötävää kaikille. 1-vuotiaalle löytyi vähämausteisempia juttuja kuten tuoreet kasvikset, kananmuna ja lohi.

Uusi"Upea"
5/6
Kirsti W.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Dylan Bölen brunssi ihastutti monipuolisuudellaan. Parasta oli alkupalapöydän runsaat ja maukkaat valikoimat. Oli tuttuja kotimaisia raaka-aineita ja makuja sekä kansainvälisiä. Osassa mausteena chiliäkin, muttei liian tulista. makuuni.

"Upea"
5/6
Tellervo L.23 päivää sitten · 5 arvostelua

Tosi kiva ja viihtyisä tila. Avara ja kivasti toteutettu ympäristö. Herkulliset ruoat, ainakin salaatti/kasvisosastolla oli monipuolisesti valinnanvaraa ja hyviä makuja. Lämmintä ruokaa en jaksanut enää maistaa. Jälkiruokapöydässä olisin ehkä kaivannut jotain kakkua tms., mutta vadelmapiirakka ainakin oli herkullista, hedelmävalikoima hyvä ja suklaa riittää aina pitkälle. Teekupit olivat vähän pieniä.

Uusi"Okei"
3/6
Sirpa P.20 tuntia sitten · 1 arvostelu

Tämä kolmas kerta Pasilan Dylanissa. Salaattipöytä oli aiempaa suppeampi ja toisena ruokana roskaruokaa eli cripsejä, kuten edellisenä lauantaina tortilloja. Hampurilaiset samassa kastissa, jota en arvosta. Pääruokana toivoisi kunnollista ruokaa ottaen huomioon prunssin hintavuuden. Toki salaattipöydästä ja jälkiruokapöydästä löytää aina syötävää, joten ei Dylanista koskaan nälkäisenä lähde. Ensimäinen kerta oli onnistunut, sillä molemmat pääruuat hyviä. Haudutettua porsasta ja kanaa, niiden tarkkoja nimiä en muista, mutta päivämäärä taisi olla 28.10 tai 27.10.18

"Okei"
3/6
Maria S.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa. Olisin kyllä odottanut hieman enemmän hintaa nähden, joten petyin hieman. Moni ruoka oli jo loppunut (klo 13.00) tai ruokaa sai odottaa. Lämminruokia ei ollut kun 2 (riisi ja porsaankyljyksiä). Pöydästä jäi puuttumaan esim kananmunat ja pekoni jotka ovat minusta aika perus. Kahvi ei maistunut millekään. Ruokaa kuitenkin oli ihan riittävästi ja ihan hyvän makuista. Siisti paikka ja kivat työntekijät.

"Upea"
5/6
Minka V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssi oli erittäin hyvä ja runsas. Salaaattipöydässä oli huikeita makuja. Jälkiruokapöytä oli erittäin kaunis ja kruunasi brunssin. Plussaa myös kauniista astioista. Parannusehdotuksena voisi olla se, että hodaripöydästä olisi saanut myös kasvisnakkeja.

"Hyvä"
4/6
Anne S.14 päivää sitten · 17 arvostelua

Runsas pöytä, mutta osa ruoista varsin eksoottisia, ja maininnat allergeeneista puuttuvat. Lisäksi kaipasin jotain kananmunista, vaikka kokkelia, kun kyseessä oli kuitenkin brunssi, ja wasabi-lohi olisi saanut olla ruodotonta. Letut reunoilta kovia, mutta maukkaita, jälkkäri- ja karkkipöydästä bonuspisteitä.