Dylan Böle

Pasilakansainvälinen
Loistava
4.8/6
31 arvostelua
Dylan Böle Helsinki image 1
Dylan Böle Helsinki image 2
Dylan Böle Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Dylan Böle – Tietoja

Dylan Böle on Helsingin Pasilassa, Pasilankadulla sijaitseva ravintola, joka tarjoilee Dylan-ravintolaperheen tyyliin bistrohenkistä ruokaa ja kansainvälisiä makuja maukkaiden ja terveellisten herkkujen ystäville. Päivittäin vaihtuva lounas tarjoillaan arkipäivisin runsaasta noutopöydästä, josta voit koota lautasesi kukkuroilleen tuoreita ja maittavia salaatteja sekä lämpimiä ruokia. Tarjolla on myös päivän keitto sekä mehevä Dylanin burgeri. Viikonloppuisin Dylan Bölen noutopöytään katetaan runsas ja värikäs brunssi, joka varmistaa ravitsevan ja monipuolisen aterian nälän kokoon katsomatta.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Monday
10:30 - 14:00
Tuesday
10:30 - 14:00
Wednesday
10:30 - 14:00
Thursday
10:30 - 14:00
Friday
10:30 - 14:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu

Osoite

Dylan Böle
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Brunssi

19,90 €
5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

Buffet

10,40 €

Keitto + salaatti

9,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Dylan Böle, Helsinki

Elokuussa 2018 avattu Dylan Böle sijaitsee Helsingissä, Pasilankadulla, lyhyen kävelymatkan päässä Pasilan asemasta. Paikalle pääsee myös helposti raitiovaunuilla 2 ja 7 sekä bussilla. Dylan on osa pääkaupunkiseudulla vahvan sijan ottanutta Soupster Family ruuan ja juoman yhteisöä ja tuo vauhdilla kehittyvälle Pasilan alueelle maittavat ja terveelliset noutopöydän bistrotyyliset herkut, joista voi herkutella jokainen kaikkiruokaisesta kasvissyöjään ja vegaaniin sekä lapsista aikuisiin. Arkisin buffet-pöydästä nautiskellaan runsaista salaateista sekä keitoista ja lämpimistä ruuista. Hampurilaisen nälkään on tarjolla myös Bölen burgeri, ja vegaaniset vaihtoehdot löytyvät pyydettäessä, elleivät jo ole tarjolla. Ja niin saattaa hyvinkin olla. Viikonloppuisin Helsingissä jo legendaksi muodostuneen Dylan-ravintolaperheen brunssi katetaan myös Dylan Bölessä, eikä sen runsaudessa ole mittaa. Värikäs ja monipuolinen noutopöytä notkuu herkkuja, jotka varmistavat ettei kukaan lähde paikalta nälkäisenä. Perheen pienimmät voivat nauttia brunssista eurolla per ikävuosi. Kauniissa ja valoisassa ruokasalissa on istumapaikkoja 180 hengelle, ja sään ja sesongin salliessa ruokailijoita palvelee myös sisäpihan vehreä terassi. Kysy myös neuvotteluhuoneista kokoustarkoituksiin tarjoiluineen sekä paikan vuokraamista juhlatilaksi yksityistilaisuuksia varten!

31 Dylan Böle arvostelua

Loistava
4.8/6
31 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
"Erinomainen"
6/6
Päivö U.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Alkupalapöytä monipuolinen,lihapullat ja nakit pääruokana, olis saanut olla enemmän vaihtoehtoja,jälkiruokiin olikin sitten panostettu kunnolla,mutta varsinkin 12.50 € offirellan kautta oli erinomainen tarjous,useammin vastaavia tarjouksia.Kokille terveiset,maistui kyllä.

"Erinomainen"
6/6
Noora H.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Buffee pöydän runsaasta valikoimasta löytyy takuulla kaikille mieleistä syötävää! Iso kiitos myös, että olette huomioineet teen juojat niin hyvin, sillä irtoteen valikoima on ilahduttavan laaja.

"Erinomainen"
6/6
Liina O.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella maistuva brunssi! Kattava valikoima erilaisia salaatteja, leipiä, juustoja, leikkeleitä.... Lammas oli suussasulavan hyvää. Jälkiruokapöytä samoin täynnä useita eri hyviä vaihtoehtoja. Ihana teevalikoima. Ihan 10 pisteen arvoinen suoritus!!