Arvostelut: Dylan Arabia

Arabiakansainvälinen
Loistava
4.7/6
166 arvostelua
Tämä ravintola on lopettanut toimintansa.
Ei hätää – tarjolla on tuhansia muita ravintoloita koettavaksi.
Tutki muita ravintoloita
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Mamma Rosa

Töölö
5.0/61575
Mamma Rosa

Treffi Pub & Bistro

Herttoniemi
4.8/61452
Treffi Pub & Bistro

166 Dylan Arabia arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Dylan Arabia annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
166 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Laura P.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Olimme ekaa kertaa brunssilla Arabian Dylanissa ja se olikin oikein mukava yllätys. Hyvää ja monipuolista ruokaa ja paljon vaihtoehtoja. Ystävällinen palveluja ja erikoisruokavaliot hyvin merkattu. Plussaa lasten leikkipisteestä.

"Erinomainen"
6/6
Kati R.10 kuukautta sitten · 3 arvostelua

Food was absolutely great and the dessert table excellent. Price was also fine and the personnel were nice. Good feeling for everybody. Thank's a lot!

"Erinomainen"
6/6
Päivi K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ihana retro paikka. Oranssit tuolit sopivat täydellisesti karheaan ympäristöön. Ruoka oli todella hyvää. Pelkästään salaatit ja alkupalat riittivät viemään nälän. Jälkiruokapöytä oli myös ihana. Kaikki oli oikein hyvää.

"Erinomainen"
6/6
Ninja S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Aina yhtä hyvät ruuat, ikinä emme ole pettyneet :) Mukava henkilökunta, ruuat hyvin vaihtuvia, hinta laatusuhde kohdillaan. Ihanan rento paikka lapsiperheille leikkipaikalla joka meille on ehdoton. Tulemme jatkossakin teille :)

"Erinomainen"
6/6
Ritva G.vuosi sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabianranta toimii aina. Runsaat salaatti vaihtoehdot, ihana jälkiruokapöytä ja maistuvat leivät eivät ikinä jätä tilaa lämpimälle ruoalle. Kohtuullinen hinta ja helppo mennä niin autolla kuin julkisilla paikalle. Mukava henkilökunta. Ja vielä kerran pakko hehkuttaa jälkiruokapöytää, etenkin Dylanin suussa sulavaa porkkanakakkua! Melkein voisi mennä pelkästään jälkiruoan takia.

"Hyvä"
4/6
Minja M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oltiin myöhäisellä sunnuntaibrunssilla, toinen kerta Dylan Arabiassa. Käynti oli ensimmäiseen kertaan (vuonna 2014) verrattuna pettymys. Meille varatun pöydän alta ja ympäriltä lattia oli runsaan ruokainen, useammat tarjoiluastiat olivat tyhjiä tai pohjalla oli vain rippeet ja lautaset olivat loppu. Kaikkea sai pyytämällä lisää kunhan odotti mutta fiilikseksi jäi, että koko ajan sai käydä pyytämässä jotain. Henkilökuntaa ei näkynyt kuin kaksi, mikä selittänee tilanteen. Kokemuksen perusteella en suosittelisi enkä menisi itse uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
XXX X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabiassa on kiva lasten leikkipaikka ja laadukkaat tarjoilut. Pöytien välissä on tarpeeksi tilaa ja lasten istuimia riittää kaikille. Äitienpäivänä oli myös hyvät kakut ja palvelu.

"Hyvä"
4/6
Jenni S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oikein mukava ja erilainen brunssi - kattava valikoima erilaisia kylmiä ruokia/salaatteja ja paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjille. Isot pisteet jälkiruuista, joista jokainen oli erittäin herkullinen. Jos etsii hieman erilaista brunssia eikä pienoinen häly haittaa, on Dylan Arabia mainio valinta!

"Erinomainen"
6/6
Anna K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella runsas brunssi, josta löytyi vaihtoehtoja myös perheen pienemmille! Leikkipaikka oli myös erittäin toimiva. Tänne tulemme varmasti uudelleenkin. Kiitos paljon Dylan Arabia ja ihana henkilökunta!

"Erinomainen"
6/6
Maire I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hi, meitä oli neljä ruokailijaa sunnuntaina ( 21.1.18 ) brunssilla, kaksi täysin vegaania. Tilauksen yhteydessä ilmoitin tämän. Kaikki ruokailijat olivat erittäin tyytyväisiä brunssiin, joka oli todella runsas. Vegaanit huomioitiin erittäin hyvin, keittiö valmisti erikseen vegaanisen lämpimän ruoan ja jälkiruoan, salaattipöydästä löytyi hyvin vegaanille sopivia vaihtoehtoja.