Dylan Arabia – Tietoja

Dylan-perheen ensimmäinen ravintola Dylan Arabia on sopivan boheemi ja kaikista ravintolaperheen ravintoloista ehkäpä kaikkein persoonallisin. Ravintolan noutopöydät täyttyvät toinen toistaan houkuttelevammista herkuista arkisin lounaan ja viikonloppuisin brunssin merkeissä. Iltaisin ravintola muuttuu tilausravintolaksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpien tilaisuuksien näyttämöksi. Dylan Arabia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeentiellä Helsingin Arabiassa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
torstai
11:00 - 14:00
perjantai
11:00 - 14:00
lauantai
11:00 - 15:30
sunnuntai
11:00 - 15:30
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00
keskiviikko
11:00 - 14:00

Osoite

Dylan Arabia
Hämeentie 153 B
00560 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Kauden lämmin Buffet, liha- ja kasvisvaihtoehto

Munakokkelia

Kauden vaihtuva, muhkea salaattipöytä

20 erilaista salaattia

Leikkeleitä

Myslejä, muroja rahkaa, jogurttia, tuorepuuroa & kauden marjoja

Tuoretta leipää & levitteitä

Croisantteja & hilloja

Karjalanpiirakoita & munavoita

Herkullinen jälkiruokapöytä

D7117949-360F-48B1-8BF6-A805D1B276FF

Kuumat juomat

Kaffa Roastery Tauko Blend kahvi

ThéHuone teet

Lisää kohteesta Dylan Arabia, Helsinki

Suositun helsinkiläisen lounas- ja brunssiravintola Dylan Arabian runsaista noutopöydistä eivät herkut lopu. Arkisin lounasbuffet täyttyy lämpimistä ruoista ja laajasta valikoimasta erilaisia salaatteja ja tapaksia, minkä lisäksi tarjolla on myös päivän keitto, tuoretta leipää ja levitteitä sekä kahvi ja tee. Erilaisia vaihtoehtoja on päivittäin yli 20, joten tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Lauantaisin ja sunnuntaisin pöydät katetaan koreaksi monipuolisilla brunssiherkuilla. Tarjolla on jälleen erittäin runsas valikoima ruokaisia salaatteja, leipiä, hedelmiä ja paljon muuta hyvää. Erityismaininnan ansaitsee erittäin runsas jälkiruokavalikoima. Vaihtoehdot eivät Dylanissa taatusti lopu kesken. Hämeentiellä sijaitseva Dylan Arabia sopii suuren ja avaran salinsa ansiosta loistavasti isommillekin seurueille ja toivottaa myös lapset lämpimästi tervetulleeksi. Dylan Arabiaan on hyvät kulkuyhteydet eri puolilta Helsinkiä, ja ravintola houkutteleekin väkeä joka puolelta pääkaupunkiseutua.

Iltaisin Dylan Arabia toimii tilausravintolana ja paikka sopiikin mainiosti erilaisiin yksityistilaisuuksiin häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiviin. Tila on helposti muunneltavissa sopivaksi erikokoisille seurueille 30 hengestä aina 120 henkeen, ja tarjoilut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

170 Dylan Arabia arvostelua

Loistava
4.8/6
170 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Sort by:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Laura P.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Olimme ekaa kertaa brunssilla Arabian Dylanissa ja se olikin oikein mukava yllätys. Hyvää ja monipuolista ruokaa ja paljon vaihtoehtoja. Ystävällinen palveluja ja erikoisruokavaliot hyvin merkattu. Plussaa lasten leikkipisteestä.

"Erinomainen"6/6
Kati R.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Food was absolutely great and the dessert table excellent. Price was also fine and the personnel were nice. Good feeling for everybody. Thank's a lot!

"Erinomainen"6/6
Päivi K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana retro paikka. Oranssit tuolit sopivat täydellisesti karheaan ympäristöön. Ruoka oli todella hyvää. Pelkästään salaatit ja alkupalat riittivät viemään nälän. Jälkiruokapöytä oli myös ihana. Kaikki oli oikein hyvää.

"Erinomainen"6/6
Ninja S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aina yhtä hyvät ruuat, ikinä emme ole pettyneet :) Mukava henkilökunta, ruuat hyvin vaihtuvia, hinta laatusuhde kohdillaan. Ihanan rento paikka lapsiperheille leikkipaikalla joka meille on ehdoton. Tulemme jatkossakin teille :)

"Erinomainen"6/6
Ritva G.vuosi sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabianranta toimii aina. Runsaat salaatti vaihtoehdot, ihana jälkiruokapöytä ja maistuvat leivät eivät ikinä jätä tilaa lämpimälle ruoalle. Kohtuullinen hinta ja helppo mennä niin autolla kuin julkisilla paikalle. Mukava henkilökunta. Ja vielä kerran pakko hehkuttaa jälkiruokapöytää, etenkin Dylanin suussa sulavaa porkkanakakkua! Melkein voisi mennä pelkästään jälkiruoan takia.

"Hyvä"4/6
Minja M.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Oltiin myöhäisellä sunnuntaibrunssilla, toinen kerta Dylan Arabiassa. Käynti oli ensimmäiseen kertaan (vuonna 2014) verrattuna pettymys. Meille varatun pöydän alta ja ympäriltä lattia oli runsaan ruokainen, useammat tarjoiluastiat olivat tyhjiä tai pohjalla oli vain rippeet ja lautaset olivat loppu. Kaikkea sai pyytämällä lisää kunhan odotti mutta fiilikseksi jäi, että koko ajan sai käydä pyytämässä jotain. Henkilökuntaa ei näkynyt kuin kaksi, mikä selittänee tilanteen. Kokemuksen perusteella en suosittelisi enkä menisi itse uudestaan.

"Erinomainen"6/6
XXX X.vuosi sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabiassa on kiva lasten leikkipaikka ja laadukkaat tarjoilut. Pöytien välissä on tarpeeksi tilaa ja lasten istuimia riittää kaikille. Äitienpäivänä oli myös hyvät kakut ja palvelu.

"Hyvä"4/6
Jenni S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oikein mukava ja erilainen brunssi - kattava valikoima erilaisia kylmiä ruokia/salaatteja ja paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjille. Isot pisteet jälkiruuista, joista jokainen oli erittäin herkullinen. Jos etsii hieman erilaista brunssia eikä pienoinen häly haittaa, on Dylan Arabia mainio valinta!

"Erinomainen"6/6
Anna K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella runsas brunssi, josta löytyi vaihtoehtoja myös perheen pienemmille! Leikkipaikka oli myös erittäin toimiva. Tänne tulemme varmasti uudelleenkin. Kiitos paljon Dylan Arabia ja ihana henkilökunta!

"Erinomainen"6/6
Maire I.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hi, meitä oli neljä ruokailijaa sunnuntaina ( 21.1.18 ) brunssilla, kaksi täysin vegaania. Tilauksen yhteydessä ilmoitin tämän. Kaikki ruokailijat olivat erittäin tyytyväisiä brunssiin, joka oli todella runsas. Vegaanit huomioitiin erittäin hyvin, keittiö valmisti erikseen vegaanisen lämpimän ruoan ja jälkiruoan, salaattipöydästä löytyi hyvin vegaanille sopivia vaihtoehtoja.