Dylan Arabia Helsinki image 1
Dylan Arabia Helsinki image 2
Dylan Arabia Helsinki image 3
Dylan Arabia Helsinki image 4
Dylan Arabia Helsinki image 5
Dylan Arabia Helsinki image 6

Dylan Arabia

Arabia · Kansainvälinen · 
Loistava
4.7/6
148 Reviews

Dylan Arabia – Tietoja

Dylan-perheen ensimmäinen ravintola Dylan Arabia on sopivan boheemi ja kaikista ravintolaperheen ravintoloista ehkäpä kaikkein persoonallisin. Ravintolan noutopöydät täyttyvät toinen toistaan houkuttelevammista herkuista arkisin lounaan ja viikonloppuisin brunssin merkeissä. Iltaisin ravintola muuttuu tilausravintolaksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpien tilaisuuksien näyttämöksi. Dylan Arabia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeentiellä Helsingin Arabiassa.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 14:00
keskiviikko
11:00 - 14:00
torstai
11:00 - 14:00
perjantai
11:00 - 14:00
lauantai
11:00 - 15:30
sunnuntai
11:00 - 15:30
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00

Osoite

Dylan Arabia
Hämeentie 153 B
00560 Helsinki

Keittiömestarin valinta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Kauden lämmin Buffet, liha- ja kasvisvaihtoehto

Munakokkelia

Kauden vaihtuva, muhkea salaattipöytä

20 erilaista salaattia

Leikkeleitä

Myslejä, muroja rahkaa, jogurttia, tuorepuuroa & kauden marjoja

Tuoretta leipää & levitteitä

Croisantteja & hilloja

Karjalanpiirakoita & munavoita

Herkullinen jälkiruokapöytä

D7117949-360F-48B1-8BF6-A805D1B276FF

Kuumat juomat

Kaffa Roastery Tauko Blend kahvi

ThéHuone teet

Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää ravintolasta Dylan Arabia, Helsinki

Suositun helsinkiläisen lounas- ja brunssiravintola Dylan Arabian runsaista noutopöydistä eivät herkut lopu. Arkisin lounasbuffet täyttyy lämpimistä ruoista ja laajasta valikoimasta erilaisia salaatteja ja tapaksia, minkä lisäksi tarjolla on myös päivän keitto, tuoretta leipää ja levitteitä sekä kahvi ja tee. Erilaisia vaihtoehtoja on päivittäin yli 20, joten tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Lauantaisin ja sunnuntaisin pöydät katetaan koreaksi monipuolisilla brunssiherkuilla. Tarjolla on jälleen erittäin runsas valikoima ruokaisia salaatteja, leipiä, hedelmiä ja paljon muuta hyvää. Erityismaininnan ansaitsee erittäin runsas jälkiruokavalikoima. Vaihtoehdot eivät Dylanissa taatusti lopu kesken. Hämeentiellä sijaitseva Dylan Arabia sopii suuren ja avaran salinsa ansiosta loistavasti isommillekin seurueille ja toivottaa myös lapset lämpimästi tervetulleeksi. Dylan Arabiaan on hyvät kulkuyhteydet eri puolilta Helsinkiä, ja ravintola houkutteleekin väkeä joka puolelta pääkaupunkiseutua.

Iltaisin Dylan Arabia toimii tilausravintolana ja paikka sopiikin mainiosti erilaisiin yksityistilaisuuksiin häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiviin. Tila on helposti muunneltavissa sopivaksi erikokoisille seurueille 30 hengestä aina 120 henkeen, ja tarjoilut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

148 Dylan Arabia Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Onni K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Tarjosi erinomaisen vastineen rahalle, brunssin hinta vain n. 20 euroa. Erityisen runsas kakku- ja leivosvalikoima brunssilla. Plussaa myös voissa paistetuista letuista, kermavaahdosta ja hillosta! 2m

"Erinomainen"6/6
Maire I.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Hi, meitä oli neljä ruokailijaa sunnuntaina ( 21.1.18 ) brunssilla, kaksi täysin vegaania. Tilauksen yhteydessä ilmoitin tämän. Kaikki ruokailijat olivat erittäin tyytyväisiä brunssiin, joka oli todella runsas. Vegaanit huomioitiin erittäin hyvin, keittiö valmisti erikseen vegaanisen lämpimän ruoan ja jälkiruoan, salaattipöydästä löytyi hyvin vegaanille sopivia vaihtoehtoja.

"Erinomainen"6/6
Hanna V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Leppoisa ilmapiiri. Erittäin toimiva lasten kanssa, siis hyvin lapsiystävällinen paikka. Rento kaikinpuolin. Brunssissa erittäin reilu valikoima mistä jokainen varmasti löytää jotain. Suosittelen joka ikäluokalle. Ihan napakymppi!

"Erinomainen"6/6
imgMarjo K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihan ok. Ei mitään mihin voisi mennä uudestaan. Kerta käynti riittää

"Erinomainen"6/6
Ritva G.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabianranta toimii aina. Runsaat salaatti vaihtoehdot, ihana jälkiruokapöytä ja maistuvat leivät eivät ikinä jätä tilaa lämpimälle ruoalle. Kohtuullinen hinta ja helppo mennä niin autolla kuin julkisilla paikalle. Mukava henkilökunta. Ja vielä kerran pakko hehkuttaa jälkiruokapöytää, etenkin Dylanin suussa sulavaa porkkanakakkua! Melkein voisi mennä pelkästään jälkiruoan takia.

"Hyvä"4/6
Minja M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oltiin myöhäisellä sunnuntaibrunssilla, toinen kerta Dylan Arabiassa. Käynti oli ensimmäiseen kertaan (vuonna 2014) verrattuna pettymys. Meille varatun pöydän alta ja ympäriltä lattia oli runsaan ruokainen, useammat tarjoiluastiat olivat tyhjiä tai pohjalla oli vain rippeet ja lautaset olivat loppu. Kaikkea sai pyytämällä lisää kunhan odotti mutta fiilikseksi jäi, että koko ajan sai käydä pyytämässä jotain. Henkilökuntaa ei näkynyt kuin kaksi, mikä selittänee tilanteen. Kokemuksen perusteella en suosittelisi enkä menisi itse uudestaan.

"Erinomainen"6/6
imgAnamarija B.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Always good food at Dylan Arabia, plenty of choices and kids friendly. For some reason our reservation via Quandoo hasn't reached the restaurant, but we got the space.

"Erinomainen"6/6
XXX X.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabiassa on kiva lasten leikkipaikka ja laadukkaat tarjoilut. Pöytien välissä on tarpeeksi tilaa ja lasten istuimia riittää kaikille. Äitienpäivänä oli myös hyvät kakut ja palvelu.

"Hyvä"4/6
Jenni S.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein mukava ja erilainen brunssi - kattava valikoima erilaisia kylmiä ruokia/salaatteja ja paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjille. Isot pisteet jälkiruuista, joista jokainen oli erittäin herkullinen. Jos etsii hieman erilaista brunssia eikä pienoinen häly haittaa, on Dylan Arabia mainio valinta!

"Erinomainen"6/6
Anna K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella runsas brunssi, josta löytyi vaihtoehtoja myös perheen pienemmille! Leikkipaikka oli myös erittäin toimiva. Tänne tulemme varmasti uudelleenkin. Kiitos paljon Dylan Arabia ja ihana henkilökunta!

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (keskiviikko)
helmikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Valitse aika: