FI
Dylan Arabia Helsinki image 1
Dylan Arabia Helsinki image 2
Dylan Arabia Helsinki image 3
Dylan Arabia Helsinki image 4
Dylan Arabia Helsinki image 5
Dylan Arabia Helsinki image 6

Dylan Arabia

Arabia · Kansainvälinen · 
Loistava
4.8/6
139 Reviews

Dylan Arabia – Tietoja

Dylan-perheen ensimmäinen ravintola Dylan Arabia on sopivan boheemi ja kaikista ravintolaperheen ravintoloista ehkäpä kaikkein persoonallisin. Ravintolan noutopöydät täyttyvät toinen toistaan houkuttelevammista herkuista arkisin lounaan ja viikonloppuisin brunssin merkeissä. Iltaisin ravintola muuttuu tilausravintolaksi, joka sopii erinomaisesti mitä erilaisimpien tilaisuuksien näyttämöksi. Dylan Arabia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeentiellä Helsingin Arabiassa.

Siirry ravintolan Dylan Arabia verkkosivustoon

Osoite

Dylan Arabia
Hämeentie 153 B
00560 Helsinki

Aukioloajat

Suljettu tänään
torstai
11:00 - 14:00
perjantai
11:00 - 14:00
lauantai
11:00 - 15:30
sunnuntai
11:00 - 15:30
maanantai
11:00 - 14:00
tiistai
11:00 - 14:00
keskiviikko
11:00 - 14:00

Keittiömestarin valinta

940D5CE9-1B5C-4275-84AF-C9DAA0DF3759

Brunssi

Kauden lämmin Buffet, liha- ja kasvisvaihtoehto

Munakokkelia

Kauden vaihtuva, muhkea salaattipöytä

20 erilaista salaattia

Leikkeleitä

Myslejä, muroja rahkaa, jogurttia, tuorepuuroa & kauden marjoja

Tuoretta leipää & levitteitä

Croisantteja & hilloja

Karjalanpiirakoita & munavoita

Herkullinen jälkiruokapöytä

D7117949-360F-48B1-8BF6-A805D1B276FF

Kuumat juomat

Kaffa Roastery Tauko Blend kahvi

ThéHuone teet

Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

Lisätietoja

Suositun helsinkiläisen lounas- ja brunssiravintola Dylan Arabian runsaista noutopöydistä eivät herkut lopu. Arkisin lounasbuffet täyttyy lämpimistä ruoista ja laajasta valikoimasta erilaisia salaatteja ja tapaksia, minkä lisäksi tarjolla on myös päivän keitto, tuoretta leipää ja levitteitä sekä kahvi ja tee. Erilaisia vaihtoehtoja on päivittäin yli 20, joten tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Lauantaisin ja sunnuntaisin pöydät katetaan koreaksi monipuolisilla brunssiherkuilla. Tarjolla on jälleen erittäin runsas valikoima ruokaisia salaatteja, leipiä, hedelmiä ja paljon muuta hyvää. Erityismaininnan ansaitsee erittäin runsas jälkiruokavalikoima. Vaihtoehdot eivät Dylanissa taatusti lopu kesken. Hämeentiellä sijaitseva Dylan Arabia sopii suuren ja avaran salinsa ansiosta loistavasti isommillekin seurueille ja toivottaa myös lapset lämpimästi tervetulleeksi. Dylan Arabiaan on hyvät kulkuyhteydet eri puolilta Helsinkiä, ja ravintola houkutteleekin väkeä joka puolelta pääkaupunkiseutua.

Iltaisin Dylan Arabia toimii tilausravintolana ja paikka sopiikin mainiosti erilaisiin yksityistilaisuuksiin häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiviin. Tila on helposti muunneltavissa sopivaksi erikokoisille seurueille 30 hengestä aina 120 henkeen, ja tarjoilut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

DYLAN BRUNSSI Á 19.50€ (LAPSET 1€/IKÄVUOSI)

139 Dylan Arabia Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Hanna V.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Leppoisa ilmapiiri. Erittäin toimiva lasten kanssa, siis hyvin lapsiystävällinen paikka. Rento kaikinpuolin. Brunssissa erittäin reilu valikoima mistä jokainen varmasti löytää jotain. Suosittelen joka ikäluokalle. Ihan napakymppi!

"Erinomainen"6/6
imgMarjo K.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Ihan ok. Ei mitään mihin voisi mennä uudestaan. Kerta käynti riittää

"Erinomainen"6/6
Sirpa B.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Meitä oli kuusi naista lauantaina brunssilla. Teimme varauksen viikkoa aikaisemmin. Yllätysmestarit paikasta. Brunssi oli tosi monipuolinen ja erittäin maukas. Jälkiruokapöytä oli täynnä herkkuja. Henkilökunta oli ystävällistä, suosittelemme lämpimästi.

"Erinomainen"6/6
päivi h.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Tilava-valoisa. Mitä tärkeintä- lapsiystävällinen! Lapset saavat pitää meteliä eikä kukaan katso arvostavasti. Suosittelen lapsiperheille. Ruoka myös hyvää ja tarjonta monipuolista. Isot peukut savu- ja port salut juustoille. Ehdottomasti uudestaan!

"Erinomainen"6/6
Ritva G.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabianranta toimii aina. Runsaat salaatti vaihtoehdot, ihana jälkiruokapöytä ja maistuvat leivät eivät ikinä jätä tilaa lämpimälle ruoalle. Kohtuullinen hinta ja helppo mennä niin autolla kuin julkisilla paikalle. Mukava henkilökunta. Ja vielä kerran pakko hehkuttaa jälkiruokapöytää, etenkin Dylanin suussa sulavaa porkkanakakkua! Melkein voisi mennä pelkästään jälkiruoan takia.

"Hyvä"4/6
Minja M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Oltiin myöhäisellä sunnuntaibrunssilla, toinen kerta Dylan Arabiassa. Käynti oli ensimmäiseen kertaan (vuonna 2014) verrattuna pettymys. Meille varatun pöydän alta ja ympäriltä lattia oli runsaan ruokainen, useammat tarjoiluastiat olivat tyhjiä tai pohjalla oli vain rippeet ja lautaset olivat loppu. Kaikkea sai pyytämällä lisää kunhan odotti mutta fiilikseksi jäi, että koko ajan sai käydä pyytämässä jotain. Henkilökuntaa ei näkynyt kuin kaksi, mikä selittänee tilanteen. Kokemuksen perusteella en suosittelisi enkä menisi itse uudestaan.

"Erinomainen"6/6
imgAnamarija B.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Always good food at Dylan Arabia, plenty of choices and kids friendly. For some reason our reservation via Quandoo hasn't reached the restaurant, but we got the space.

"Erinomainen"6/6
Reija L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Dylan Arabiassa on kiva lasten leikkipaikka ja laadukkaat tarjoilut. Pöytien välissä on tarpeeksi tilaa ja lasten istuimia riittää kaikille. Äitienpäivänä oli myös hyvät kakut ja palvelu.

"Hyvä"4/6
Jenni S.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oikein mukava ja erilainen brunssi - kattava valikoima erilaisia kylmiä ruokia/salaatteja ja paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjille. Isot pisteet jälkiruuista, joista jokainen oli erittäin herkullinen. Jos etsii hieman erilaista brunssia eikä pienoinen häly haittaa, on Dylan Arabia mainio valinta!

"Erinomainen"6/6
Anna K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella runsas brunssi, josta löytyi vaihtoehtoja myös perheen pienemmille! Leikkipaikka oli myös erittäin toimiva. Tänne tulemme varmasti uudelleenkin. Kiitos paljon Dylan Arabia ja ihana henkilökunta!

2 Henkilöä
12345678910
Tänään (torstai)
joulukuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään