Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Jätkäsaari
Dos Pulpos

Dos Pulpos

espanjalainen, välimerellinen

Pääruoat maksavat noin21€

Kuva kohteesta Dos Pulpos, Jätkäsaari, Helsinki
Dos Pulpos ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Dos Pulpos – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Friday
17:00 - 21:00
Saturday
17:00 - 21:00
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 21:00
Tuesday
17:00 - 21:00
Wednesday
17:00 - 21:00
Thursday
17:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Dos Pulpos

Pimientos de Padrón, chorizoa ja perunaa, grillattuja katkarapuja, galicialaisittain valmistettua mustekalaa, kampasimpukkaa maa-artisokkapyreen kera, maukkaita juustoja, leipää, liha- ja kanaherkkuja puuhiiligrillistä ja mainioita juomia raikkaista oluista ja espanjalaisista laatuviineistä klassisiin cocktaileihin. Juuri tätä tarjoaa Dos Pulpos, tyylikäs tapas-ravintola Helsingin Jätkäsaaressa, Malagankadulla, jonne raitiovaunu 9 tuo kätevästi aivan viereen. Keväällä 2019 avatun ravintolan tapas-annosten korkean laadun takana on espanjalainen huippukokki Oscar Ballesteros, joka valmistaa tarjolle vain tuoreita ja herkullisia tapa-annoksia aitoon espanjalaiseen tyyliin. Kesäkaudella ravintolan ulkoterassi nauttii upeasta ilta-auringosta, ja houkuttelee after workeille sekä herkuttelemaan kaikessa rauhassa, pitkän kaavan mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Dos Pulpos?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Onko ravintolassa Dos Pulpos pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Dos Pulpos on Katupysäköinti.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Dos Pulpos?

Miksi kohteesta Dos Pulpos puhutaan niin paljon? Erinomainen espanjalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Dos Pulpos. Dos Pulpos sijaitsee alueella Jätkäsaari, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten välimerellinen. Katso, miten Dos Pulpos erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.