Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Casa ITALIA Ooppera

Casa ITALIA Ooppera

italialainen, välimerellinen, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Casa ITALIA Ooppera, Töölö, Helsinki
Casa ITALIA Ooppera ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Casa ITALIA Ooppera – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Casa ITALIA Ooppera

Casa ITALIA Ooppera on erinomainen italialainen ravintola, deli ja viinibaari Helsingin Töölössä, Runeberginkadulla. Casa ITALIAssa “bel paese” ilmenee laadukkaissa raaka-aineissa, huolella valituissa viineissä sekä aidossa ja ystävällisessä palveluasenteessa. Tarjolla on panineja, joiden täytteinä on mm. herkullista parmankinkkua, mortadellaa, paahtoporsasta tai vaikkapa pecorinoa ja artisokkaa. Päivittäin vaihtuva pasta al forno on aina herkullista. Salaateissa maistuu huolella valitut ainekset. Bruschetta- sekä leikkele- ja juustolautaset ovat visuaalinen elämys, joka saa veden kielelle jo ennen maistamista. Hitaaseen nautiskeluun kannustavat italialaiset viinit ja raikkaat oluet sopivat kokonaisuuten täydellisesti. Jälkiruoat, kuten sisilialaiset cannolit ovat täyteläisiä. Casa ITALIAssa jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi, ja syötyään, juotuaan ja seurusteltuaan on paikasta mahdotonta lähteä muuten kuin hymyssä suin ja mitä todennäköisimmin valikoima delituotteita mukana.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Casa ITALIA Ooppera pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Casa ITALIA Ooppera on Katupysäköinti.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Casa ITALIA Ooppera?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Casa ITALIA Ooppera?

Miksi kohteesta Casa ITALIA Ooppera puhutaan niin paljon? Erinomainen italialainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Casa ITALIA Ooppera. Casa ITALIA Ooppera sijaitsee alueella Töölö, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten välimerellinen, eurooppalainen. Katso, miten Casa ITALIA Ooppera erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.