Arvostelut: Capperi - Rikhardinkatu

Kaartinkaupunkiitalialainen, pizzapaikka, napolilainen
Loistava
5.1/6
91 arvostelua
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 1
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 2
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

91 Capperi - Rikhardinkatu arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Capperi - Rikhardinkatu annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
91 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Milla S.12 tuntia sitten · 2 arvostelua

Todella hyvä ja viihtyisä ravintola. Pizzat olivat erinomaisia. Jälkiruoaksi otettiin jäätelöt ja ne olivat myös todella hyviä

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kaisa V.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Best pizza in my life! Especially their special Pistacchio pizza! Yammy!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Anna S.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja parempi mieli - olo tämän vierailun jälkeen!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tiina T.kahdeksan päivää sitten · 4 arvostelua

Ihan loistavaa ruokaa - ehkä elämäni paras pizza! Kiitos Capperi.

"Erinomainen"
6/6
Pekka L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat, mielestäni paremmat kuin Via Tribunalissa ja plussaa siitä, että pystyy varaamaan pöydän. "Talon punaviini" eli menun halvin punaviini oli hyvää, eikä siinä ollut liikaa tanniineja. Sisustus oli mukava ja tarjoilijat jakoivat pöydät niin, ettei meillä ollut vieressäistujia. Menu oli italialaisen tyttöystävän mielestä täynnä perinteisiä italialaisia ruokia eli tämä on myös hänen mielestä autenttinen ja hyvä paikka. Suosittelen! Käyn ehdottomasti uudelleen.

"Hyvä"
4/6
Juha T.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Staff is very friendly and nice. Our pizzas tasted good but pizza base was a little bit too soggy for my taste. I like to well done and even dry and I have had pizzas allover the world, South America to Asia and of course in multiple European countries like in Italy several times from Amalfi coast to Alpes to Venice and Dolomites. I think they can do a much better since pizza oven is great and all premises with cozy atmosphere. :)

"Erinomainen"
6/6
Aino R.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Staff was nice and polite, pizzas were really good, I also enjoyed the atmosphere of the restaurant! Staff arranged a surprise for me because of my birthday and I was so excited!!!! Thank you a lot, little thing but I felt myself special :)) Such a nice, laidback place with good food, would definitely recommend!

"Upea"
5/6
Kalle H.kuukausi sitten · 5 arvostelua

Oulunkylässä monta kertaa käyneenä, pitihän tämäkin nyt kokea. Viihtyisä paikka, maalinhajukin vielä tuli nenään uutuuttaan. Pizza oli todella hyvä kuten aina ennenkin ja täytti mahan. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä, muttei kuitenkaan liian tungettelevaa. Pieni miinus siitä, että meitä ei ohjeistettu laskuttamisen kanssa mitenkään vaan annettiin seistä pöydässä hyvä tovi valmiina maksamaan, kunnes tajusimme oma-alotteisesti nousta ja mennä tiskille suorittamaan.

"Erinomainen"
6/6
Kaisa L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Even though I’m more a fan of thin crust pizza (Roman or Napolitan style), the Sicilian style of Capperi is definately a welcome addition to the bustling Kaartinkaupunki/Ullanlinna/Punavuori pizza scene. In addition to delicious pizza, we appreciated the super nice and friendly service. Warmly recommended! 👍

"Erinomainen"
6/6
Susanna T.kaksi kuukautta sitten · 13 arvostelua

Capperi on ihanan tunnelmallinen paikka, jossa palvelu on ystävällistä ja asiakkaan on hyvä olla. Capperin pizzat ovat ehdottomasti parhaita, mitä olen koskaan maistanut. Raaka-aineet on huolellisesti valittu ja kaikki maut sulautuvat yhteen. Tähän paikkaan ei kyllästy ikinä, lämmin suositus!