Arvostelut: Capperi - Rikhardinkatu

Kaartinkaupunkiitalialainen, napolilainen, pizzapaikka
Loistava
4.7/6
10 arvostelua
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 1
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 2
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

10 Capperi - Rikhardinkatu arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Capperi - Rikhardinkatu annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
10 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Susanna T.kolme päivää sitten · 9 arvostelua

Capperi on ihanan tunnelmallinen paikka, jossa palvelu on ystävällistä ja asiakkaan on hyvä olla. Capperin pizzat ovat ehdottomasti parhaita, mitä olen koskaan maistanut. Raaka-aineet on huolellisesti valittu ja kaikki maut sulautuvat yhteen. Tähän paikkaan ei kyllästy ikinä, lämmin suositus!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pekka L.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat, mielestäni paremmat kuin Via Tribunalissa ja plussaa siitä, että pystyy varaamaan pöydän. "Talon punaviini" eli menun halvin punaviini oli hyvää, eikä siinä ollut liikaa tanniineja. Sisustus oli mukava ja tarjoilijat jakoivat pöydät niin, ettei meillä ollut vieressäistujia. Menu oli italialaisen tyttöystävän mielestä täynnä perinteisiä italialaisia ruokia eli tämä on myös hänen mielestä autenttinen ja hyvä paikka. Suosittelen! Käyn ehdottomasti uudelleen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
christel v.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Ihan loistavaa napolilaista pizzaa. Ja ne viinit. Ihanaa. En voi muuta kuin suositella. Lisäksi paikka on nätti. Jos haluaa istua rauhassa löytyy kolme pientä pöytää takatilassa.

Uusi"Upea"
5/6
Helmi H.yhdeksän tuntia sitten · 3 arvostelua

Erinomaiset pizzat ja reipas palvelu. Lasten pizza myös aivan erinomainen, mahtavaa että se on lähes saman kokoinen kuin aikuisten ja raaka- aineet on yhtä korkealaatuiset.

Uusi"Hyvä"
4/6
Juha T.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Staff is very friendly and nice. Our pizzas tasted good but pizza base was a little bit too soggy for my taste. I like to well done and even dry and I have had pizzas allover the world, South America to Asia and of course in multiple European countries like in Italy several times from Amalfi coast to Alpes to Venice and Dolomites. I think they can do a much better since pizza oven is great and all premises with cozy atmosphere. :)

Uusi"Upea"
5/6
Mika A.päivä sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvät pizzat ja viihtyisä paikka. Ystävänpäivänä paikka oli tosi täynnä, joten hieman tuntui ahtaalta ja oli vain yksi pieni naulakko. Palvelu toimi hyvin. Hyvä varautua tekemään tilaukset englanniksi. Hyvien pizzojen johdosta paikkaa voi suositella lämpimästi.

Uusi"Upea"
5/6
Saara M.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Tomaatit taivaallisia, palvelu todella ystävällistä. Laadukkaat raaka-aineet ja hyvä viini. Lapsille tuotiin heti piirustusvälineitä ja sehän oli mukavaa. Mozzarella ensiluokkaista. Miljöö vähän lounaspaikkamainen. Ehkä kankaiset pöytäliinat auttaisivat asiaa. Tulemme varmasti uudelleen!

Uusi"Huono"
2/6
Miia N.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Pizzamme olivat pettymys, erityisesti anjovis-pizza oli pizza ilman anjovista :( olemme pari kertaa hakeneet pizza heidän Ogelin pisteestään ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Siksi olimme vielä enemmän pettyneitä Rickhardinkadun Capperin tarjontaan. Molemmat pizzat olivat raakoja :( tiedämme että Napolilainen pizza pitää paistaa uunissa nopeasti, mutta kyllä ainesten pitäisi olla kypsiä. Anjovispizza oli täysin eri planeetalta kuin Ogelin ravintolassa: Rikun pizzassa punaiset tomaatit oli yhdessä kasassa, keltaiset tomaatit toisessa kasassa ja jne..

Uusi"Okei"
3/6
Anna-Liisa U.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Täällä oli ystävällinen ja hyvä palvelu. Täytteet maistuivat aidoille tuotteille, mutta.. mutta pohja oli pullamainen ja mauton; täytteet liukuivat pohjan päällä. Tuote eli pizza on kuitenkin se, jonka takia tullaan uudelleen; en usko, että tulen uudelleen.

Uusi"Upea"
5/6
Fernando T.kuusi päivää sitten · 9 arvostelua

Authentic Neapolitan pizzas, manu built with great care and knowledge. Great potential!