Capperi - Rikhardinkatu – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Capperi - Rikhardinkatu
Tammikuussa 2019 Rikhardinkadulle Helsingin Kaartinkaupunkiin avatussa Capperissa yksi käsite nousee yli muiden: napolilainen pizza. Capperin huippulaatuisista italialaisista raaka-aineista 460-asteisessa uunissa valmistetuista pizzoista on tullut jo Oulunkylän ravintolassa niin suosittu herkku, että ravintola tulee tupaten täyteen illasta toiseen. Samaa voi odottaa Rikhardinkadun Capperilta, joka palvelee laatutietoisia, aidosta napolilaisesta ruuasta syttyviä asiakkaita lounaasta illalliseen. Syömään mahtuu kerralla noin 45 asiakasta, ja varaus todellakin kannattaa. Ravintolapäällikkö Miguel Angel Papaiannille kelpaavat vain parhaat, itse valitut San Marzanon, Vesuviuksen alueen ja Corbaran tomaatit sekä maailman parhaaksi valittu Campanian Ella Mozzarella. Pyöreiden kruununjalokivien ympärille on listalle koostettu myös laadukas ja autenttinen valikoima antipasti-annoksia, salaatteja, jälkiruokia sekä kattava valikoima juomia aterian jokaiselle vaiheelle.
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Capperi - Rikhardinkatu pöytiä ulkona?
Tarjoileeko ravintola Capperi - Rikhardinkatu italialainen ruokaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Capperi - Rikhardinkatu?
Kun huhut Capperin avaamisesta Rikhardinkadulle Helsingin Kaartinkaupunkiin vahvistettiin, alkoi helsinkiläisten pizzaentusiastien joukosta kuulua riemunkiljahduksia. Capperin laadukas, herkullinen, aito napolilainen gourmet-pizza saapuu Helsingin keskustaan! Capperin tarina sai alkunsa kesällä 2017 ensimmäisen Capperin avauduttua Oulunkylään. Nyt Rikhardinkadun Capperi jatkaa samaa supersuosion saavuttanutta linjaa piiruakaan laadusta tinkimättä. Capperin pizzojen ylivertaisuuden perimmäisin salaisuus ovat huippuraaka-aineet kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä vaivattavasta taikinasta ja parhaista italialaisista tomaateista keitetystä kastikkeesta Ella Mozzarellaan ja vihoviimeiseen päälliseen saakka. Toinen ratkaiseva tekijä on nopea, alle minuutin kypsennysaika, joka voidaan saavuttaa vain aidon tulisieluisen napolilaisen pizzauunin uumenissa. Reunat kohoavat korkeiksi, päältä rapeiksi, sisältä pehmeiksi, ja keskelle valikoidut ainekset saavuttavat vastustamattoman makunsa. Capperin Rikhardinkadun eri pizzojen luetteleminen tässä on turhaa, sillä jokainen niistä on herkullinen – vain ruokailijan omat mieltymykset ratkaissevat. Mainittakoon kuitenkin, että oman gourmet-pizzansa löytää niin salamin, makkaroiden, mortadellan, juustojen, anjoviksen ja jälkiruokapizzojen ystävät kuin lacto-ovo-vegetaristitkin. Helsingin Kaartinkaupunki on saanut oman, koko perheen gourmet-pizzeriansa.