Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Kaartinkaupunki
Capperi - Rikhardinkatu

Capperi - Rikhardinkatu

Kaartinkaupunkiitalialainen, napolilainen, pizzapaikka
Loistava
4.7/6
10 arvostelua
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 1
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 2
Capperi - Rikhardinkatu Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Capperi - Rikhardinkatu – Tietoja

Tammikuussa 2019 Rikhardinkadulle Helsingin Kaartinkaupunkiin avatussa Capperissa yksi käsite nousee yli muiden: napolilainen pizza. Capperin huippulaatuisista italialaisista raaka-aineista 460-asteisessa uunissa valmistetuista pizzoista on tullut jo Oulunkylän ravintolassa niin suosittu herkku, että ravintola tulee tupaten täyteen illasta toiseen. Samaa voi odottaa Rikhardinkadun Capperilta, joka palvelee laatutietoisia, aidosta napolilaisesta ruuasta syttyviä asiakkaita lounaasta illalliseen. Syömään mahtuu kerralla noin 45 asiakasta, ja varaus todellakin kannattaa. Ravintolapäällikkö Miguel Angel Papaiannille kelpaavat vain parhaat, itse valitut San Marzanon, Vesuviuksen alueen ja Corbaran tomaatit sekä maailman parhaaksi valittua Campanian Ella Mozzarella. Pyöreiden kruununjalokivien ympärille on listalle koostettu myös laadukas ja autenttinen valikoima antipasti-annoksia, salaatteja, jälkiruokia sekä kattava valikoima juomia aterian jokaiselle vaiheelle.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
Suljettu
Tuesday
10:30 - 20:00
Wednesday
10:30 - 20:00
Thursday
10:30 - 20:00
Friday
10:30 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00

Osoite

Capperi - Rikhardinkatu
Rikhardinkatu 2
00130 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Uusi

Straccetti Napoletani

Friteerattuja pizzasuikaleita, Piennolo-tomaatteja, Calabrian salamia, mozzarellaa ja tuoretta basilikaa
10,00 €
Uusi

Tagliere Caprese

Bufala-mozzarellaa, Corbari-tomaatteja, tuoretta basilikaa ja luomu ekstra virgin-oliiviöljyä
10,00 €
Uusi

Tagliere Capperi

Pizzasuikaleiden kanssa Bufala-mozzarellaa, gorgonzolaa ja Ubriaco-juustoa (punaviinissä maustettua juustoa), San Daniele ilmakuivattua kinkkua, Bolognan mortadellaa Calabrian salamia, N'duja ja täytettyä munakoisoa (tonnikalaa, kapriksia ja aurinkokuivattuja tomaatteja)
24,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Capperi - Rikhardinkatu, Helsinki

Kun huhut Capperin avaamisesta Rikhardinkadulle Helsingin Kaartinkaupunkiin vahvistettiin, alkoi helsinkiläisten pizzaentusiastien joukosta kuulua riemunkiljahduksia. Capperin laadukas, herkullinen, aito napolilainen gourmet-pizza saapuu Helsingin keskustaan! Capperin tarina sai alkunsa kesällä 2017 ensimmäisen Capperin avauduttua Oulunkylään. Nyt Rikhardinkadun Capperi jatkaa samaa supersuosion saavuttanutta linjaa piiruakaan laadusta tinkimättä. Capperin pizzojen ylivertaisuuden perimmäisin salaisuus ovat huippuraaka-aineet kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä vaivattavasta taikinasta ja parhaista italialaisista tomaateista keitetystä kastikkeesta Ella Mozzarellaan ja vihoviimeiseen päälliseen saakka. Toinen ratkaiseva tekijä nopea, alle minuutin kypsennysaika, joka voidaan saavuttaa vain aidon tulisieluisen napolilaisen pizzauunin uumenissa. Reunat kohoavat korkeiksi, päältä rapeiksi, sisältä pehmeiksi, ja keskelle valikoidut ainekset saavuttavat vastustamattoman makunsa. Capperin Rikhardinkadun eri pizzojen luetteleminen tässä on turhaa, sillä jokainen niistä on herkullinen – vain ruokailijan omat mieltymykset ratkaissevat. Mainittakoon kuitenkin, että oman gourmet-pizzansa löytää niin salamin, makkaroiden, mortadellan, juustojen, anjoviksen ja jälkiruokapizzojen ystävät kuin lacto-ovo-vegetaristitkin. Helsingin Kaartinkaupunki on saanut oman, koko perheen gourmet-pizzeriansa.

10 Capperi - Rikhardinkatu arvostelua

Loistava
4.7/6
10 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Uusi"Erinomainen"
6/6
Susanna T.kolme päivää sitten · 9 arvostelua

Capperi on ihanan tunnelmallinen paikka, jossa palvelu on ystävällistä ja asiakkaan on hyvä olla. Capperin pizzat ovat ehdottomasti parhaita, mitä olen koskaan maistanut. Raaka-aineet on huolellisesti valittu ja kaikki maut sulautuvat yhteen. Tähän paikkaan ei kyllästy ikinä, lämmin suositus!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Pekka L.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Todella hyvät pizzat, mielestäni paremmat kuin Via Tribunalissa ja plussaa siitä, että pystyy varaamaan pöydän. "Talon punaviini" eli menun halvin punaviini oli hyvää, eikä siinä ollut liikaa tanniineja. Sisustus oli mukava ja tarjoilijat jakoivat pöydät niin, ettei meillä ollut vieressäistujia. Menu oli italialaisen tyttöystävän mielestä täynnä perinteisiä italialaisia ruokia eli tämä on myös hänen mielestä autenttinen ja hyvä paikka. Suosittelen! Käyn ehdottomasti uudelleen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
christel v.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Ihan loistavaa napolilaista pizzaa. Ja ne viinit. Ihanaa. En voi muuta kuin suositella. Lisäksi paikka on nätti. Jos haluaa istua rauhassa löytyy kolme pientä pöytää takatilassa.