Arvostelut: Bryggeri Helsinki

Keskustakansainvälinen, skandinaavinen
Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Bryggeri Helsinki Helsinki image 1
Bryggeri Helsinki Helsinki image 2
Bryggeri Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

5 Bryggeri Helsinki arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Bryggeri Helsinki annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Maukas
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"
5/6
Kirsi O.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tarjoilija saa hyvät pisteet. Kiireisestä illasta huolimatta oli ystävällinen, kysyi välillä onko kaikki hyvin, antoi juomasuosituksia - oli kiva olla palveltavana. Alkuruoka rapea - ehkä karamellisoitu sipuli pohjalla muistutti enemmänkin sipulisosetta ja oli annoksen kokoon nähden kokonaisuutta liiaksi hallitseva. Pääruokaan (haudutettu haukimureke) oli laitettu liikaa kaikkea mukaan. Varsinainen annos ui liikaa kastikkeessa. Maku ok. Mantelikakku valkosuklaalla oli ehdottomasti parempi kuin toinen tarjolla ollut vaihtoehto - maistelimme molempia. Ihmettelin ensikertalaisena sisustusta. Valkoiset verhot tilanjakajina toivat mieleen sairaalahuoneen. Alakerran etuosan kaulustus muistutti enemmänkin rantakahvilaa pirttipöytineen. Pientä fiksausta vaatisi? Arvokkaalla paikalla oleva ravintola kuitenkin.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, maukas ruoka ja erinomainen olut, mitä muuta ihminen tarvitsee. LUX Eat ateria kahdelle (yht. 30,-) oli enemmän kuin hintansa arvoinen. Suosittelen ehdottomasti käymään .

"Okei"
3/6
Risto G.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen, mutta melko hidas palvelu. Tila ja sisustus viihtyisä ja tyylikkään tunnelmallinen, upea olutvalikoima 5/5, ruuan taso hyvä 3/3. Lautanen annokseen nähden aivan liian pieni ja väärän muotoinen: korkea lautasen reuna ohjasi ruuat lautasen pienelle pohjalla, jossa eri ainekset koko ajan ikävästi sekaisin ja päällekkäin, koska tilaa ei ollut riittävästi.

"Hyvä"
4/6
Juha K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu ja hyvät oluet. Lime-out Bitter on maistamisen arvoinen perinteisestä poikkeava talviolut. Ruoka ihan maistuvaa mutta kombo-lautasen maustetut popcornit hieman ihmetyttivät. Ehkä olisi voinut jättää pois.

"Erinomainen"
6/6
Reinhard H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Sehr netter Abend mit sehr netter Bedienung in angenehmen Ambiente.