Bryggeri Helsinki – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Bryggeri Helsinki
Bryggeri Helsinki on panimoruokaravintola, joka tarjoaa helsinkiläisille ja Helsingissä liikkuville maanantaista lauantaihin kaupungin laadukkaimpiin kuuluvan olutvalikoiman sekä herkullisia ruoka-annoksia skandinaavisesta keittiöstä kansainvälisellä otteella. Jokaiselle annokselle on oma olutsuosituksensa, ja panimotuotteiden sielunmaiseman läpikotaisin tunteva henkilökunta osaa takuulla suositella useampia vaihtoehtoja. Quandoo-varaukset tehdään Bryggeri Helsingin kellariravintolaan, jossa skandinaaviset ja kansainväliset maut yhdistyvät oluisiin kiireettömänä, mukavaan seurusteluun tähtäävänä kokonaiselämyksenä. Valittavissa ovat kolmen ruokalajin menu tai à la carte -listan alku-, pää- ja jälkiruoka-annokset. Esimerkiksi syys- ja talvikaudella oluen kyytipojaksi sopivat monenlaiset pihvit, kananpoika, ankka ja makkarat, mutta myös tuhdihkot kasvisruuat kuten paahdettu myskikurpitsa tai tattipiirakka tuorejuuston kera.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Bryggeri Helsinki kansainvälinen ruokaa?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Bryggeri Helsinki?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Bryggeri Helsinki?
Helsingin keskustassa, Sofiankadulla sijaitseva Bryggeri Helsinki tunnetaan erityisesti olutravintolana tai panimoravintola tai ravintolapanimona – mikä muoto kenenkin suuhun parhaiten taipuu. Paikassa viihdytään ja ruokaillaan siis joka tapauksessa olut edellä, mikä tarkoittaa, että kellariravintolan makuelämykset syntyvät ainutlaatuisista oluen ja ruuan yhdistelmistä vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Bryggerin omat oluet valmistuvat paikan päällä, Torikortteleiden kellarissa, mikä takaa niistä nautiskelun äärimmäisen tuoreena – eli parhaimmillaan. Bryggerin oluet masteroi saksalainen panimomestari Matthias Hüffner. Valikoimista löytyy myös liuta muita klassikoita ja pienpanimo-oluita niin kotomaasta kuin maailmaltakin sekä viinejä ja muita virvokkeita. Hyvä oluen seurana maistuu tietenkin paitsi hyvä seura, myös oluen parhaat puolet esiin tuova ruoka, joka Bryggeri Helsingissä valmistuu aina alusta alkaen paikan päällä ja puhtaista raaka-aineista. Annosvaihtoehdot noudattavat vuodenaikojen kulkua, mutta yleistuntuma on skandinaavisen ja kansainvälisen keittiön tuhdimpien annosten puolella. Mutta juuri siitäpä olut kaipaakin kaverikseen. Suosituksia sesongin annoksista löydät yllä olevasta listasta.
Kokonaisuudesta nautitaan tunnelmallisessa kellaritilassa, jossa panimotoimintaa ei peitellä: kupariset olutkattilat ovat nähtävillä heti kellarin portaiden yläpäässä, ja alhaalla kattiloiden ja tuotantotoiminnan ympärille ja lomaan muotoutuu baaritiskeineen ravintolasali, joka on samalla sekä lämpimän tunnelmallinen että raikkaan moderni. Sellaisena ja Helsingin keskustasijaintinsakin puolesta tilat sopivat mainiosti myös pitopaikaksi erilaisille 20–150 hengen yritys- ja ryhmätilaisuuksille, joita voit tiedustella oheisella varauslomakkeella tai suoraan ravintolasta.