Bryggeri Helsinki

Keskustakansainvälinen, skandinaavinen
Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Bryggeri Helsinki Helsinki image 1
Bryggeri Helsinki Helsinki image 2
Bryggeri Helsinki Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Bryggeri Helsinki – Tietoja

Bryggeri Helsinki on panimoruokaravintola, joka tarjoaa helsinkiläisille ja Helsingissä liikkuville maanantaista lauantaihin kaupungin laadukkaimpiin kuuluvan olutvalikoiman sekä herkullisia ruoka-annoksia skandinaavisesta keittiöstä kansainvälisellä otteella. Jokaiselle annokselle on oma olutsuosituksensa, ja panimotuotteiden sielunmaiseman läpikotaisin tunteva henkilökunta osaa takuulla suositella useampia vaihtoehtoja. Quandoo-varaukset tehdään Bryggeri Helsingin kellariravintolaan, jossa skandinaaviset ja kansainväliset maut yhdistyvät oluisiin kiireettömänä, mukavaan seurusteluun tähtäävänä kokonaiselämyksenä. Valittavissa ovat kolmen ruokalajin menu tai à la carte -listan alku-, pää- ja jälkiruoka-annokset. Esimerkiksi syys- ja talvikaudella oluen kyytipojaksi sopivat monenlaiset pihvit, kananpoika, ankka ja makkarat, mutta myös tuhdihkot kasvisruuat kuten paahdettu myskikurpitsa tai tattipiirakka tuorejuuston kera.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00

Osoite

Bryggeri Helsinki
Sofiankatu 2
00170 Helsinki

5 Bryggeri Helsinki arvostelua

Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Maukas
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Upea"
5/6
Kirsi O.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tarjoilija saa hyvät pisteet. Kiireisestä illasta huolimatta oli ystävällinen, kysyi välillä onko kaikki hyvin, antoi juomasuosituksia - oli kiva olla palveltavana. Alkuruoka rapea - ehkä karamellisoitu sipuli pohjalla muistutti enemmänkin sipulisosetta ja oli annoksen kokoon nähden kokonaisuutta liiaksi hallitseva. Pääruokaan (haudutettu haukimureke) oli laitettu liikaa kaikkea mukaan. Varsinainen annos ui liikaa kastikkeessa. Maku ok. Mantelikakku valkosuklaalla oli ehdottomasti parempi kuin toinen tarjolla ollut vaihtoehto - maistelimme molempia. Ihmettelin ensikertalaisena sisustusta. Valkoiset verhot tilanjakajina toivat mieleen sairaalahuoneen. Alakerran etuosan kaulustus muistutti enemmänkin rantakahvilaa pirttipöytineen. Pientä fiksausta vaatisi? Arvokkaalla paikalla oleva ravintola kuitenkin.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, maukas ruoka ja erinomainen olut, mitä muuta ihminen tarvitsee. LUX Eat ateria kahdelle (yht. 30,-) oli enemmän kuin hintansa arvoinen. Suosittelen ehdottomasti käymään .

"Okei"
3/6
Risto G.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen, mutta melko hidas palvelu. Tila ja sisustus viihtyisä ja tyylikkään tunnelmallinen, upea olutvalikoima 5/5, ruuan taso hyvä 3/3. Lautanen annokseen nähden aivan liian pieni ja väärän muotoinen: korkea lautasen reuna ohjasi ruuat lautasen pienelle pohjalla, jossa eri ainekset koko ajan ikävästi sekaisin ja päällekkäin, koska tilaa ei ollut riittävästi.

Lisää kohteesta Bryggeri Helsinki, Helsinki

Helsingin keskustassa, Sofiankadulla sijaitseva Bryggeri Helsinki tunnetaan erityisesti olutravintolana tai panimoravintola tai ravintolapanimona – mikä muoto kenenkin suuhun parhaiten taipuu. Paikassa viihdytään ja ruokaillaan siis joka tapauksessa olut edellä, mikä tarkoittaa, että kellariravintolan makuelämykset syntyvät ainutlaatuisista oluen ja ruuan yhdistelmistä vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Bryggerin omat oluet valmistuvat paikan päällä, Torikortteleiden kellarissa, mikä takaa niistä nautiskelun äärimmäisen tuoreena – eli parhaimmillaan. Bryggerin oluet masteroi saksalainen panimomestari Matthias Hüffner. Valikoimista löytyy myös liuta muita klassikoita ja pienpanimo-oluita niin kotomaasta kuin maailmaltakin sekä viinejä ja muita virvokkeita. Hyvä oluen seurana maistuu tietenkin paitsi hyvä seura, myös oluen parhaat puolet esiin tuova ruoka, joka Bryggeri Helsingissä valmistuu aina alusta alkaen paikan päällä ja puhtaista raaka-aineista. Annosvaihtoehdot noudattavat vuodenaikojen kulkua, mutta yleistuntuma on skandinaavisen ja kansainvälisen keittiön tuhdimpien annosten puolella. Mutta juuri siitäpä olut kaipaakin kaverikseen. Suosituksia sesongin annoksista löydät yllä olevasta listasta.

Kokonaisuudesta nautitaan tunnelmallisessa kellaritilassa, jossa panimotoimintaa ei peitellä: kupariset olutkattilat ovat nähtävillä heti kellarin portaiden yläpäässä, ja alhaalla kattiloiden ja tuotantotoiminnan ympärille ja lomaan muotoutuu baaritiskeineen ravintolasali, joka on samalla sekä lämpimän tunnelmallinen että raikkaan moderni. Sellaisena ja Helsingin keskustasijaintinsakin puolesta tilat sopivat mainiosti myös pitopaikaksi erilaisille 20–150 hengen yritys- ja ryhmätilaisuuksille, joita voit tiedustella oheisella varauslomakkeella tai suoraan ravintolasta.