Arvostelut: Bistro Gustaf

Loistava
5.2/6
109 arvostelua
Bistro Gustaf Porvoo image 1
Bistro Gustaf Porvoo image 2
Bistro Gustaf Porvoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

109 Bistro Gustaf arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Bistro Gustaf annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
109 arvostelua
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Anita O.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Kiva paikka ja tunnelma. Hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta. Erilaisia teemaviikkoja huippua.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Camilla R.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Upea ravintola! Ihanat ruuat ja erinomainen palvelu. Suosittelen niin keitetyt simpukat tai tartarpihvin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
tomi v.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi sujuvasti ja palvelu aivan ihanaa! Liha mureaa ja suussasulavaa höystettynä valkosipuli voin täyteläisellä maulla, ihanaa❤️

"Erinomainen"
6/6
Susanne R.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Ensimmäinen ravintolakäynti, mutta ei viimeinen. Loistava asiakaspalvelu ja ruoka todella hyvää. Ja mikä tärkeintä, pääruoka oli pöytään tuotuna lämmintä. Menemme varmasti uudelleen. Suosittelen lämpimästi !

"Upea"
5/6
Mika S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Blinitarjouksen perässä mentiin syömään. Tuli sellainen tunne, että jos emme olisi tiennyt netissä ilmoitetusta tarjouksesta, ei sitä olisi meille ehdotettu, tiedä häntä. Ruoka oli tosi hyvää ja yllättäen lautasella oli enemmän asioita kuin ilmoituksessa oli luvattu, en pistä hanttiin. Blinien lisätarvetta käytiin kysymässä tiheästi ja uutta lättyä tuli hyvään tahtiin. Erittäin hyvin asiakasta huomioiva palvelu ylipäätään, säännöllisesti käytiin kysymässä onko kaikki hyvin ja tarvitaanko muuta. Tästä syystä erikoismaininta eli papukaijan merkki tälle ravintolalle, tarjoilijat eivät kadonneet kuin tuhka tuuleen siinä vaiheessa kun olisi laskua pitänyt pyytää (harmillisen yleinen ilmiö muualla), vaan laskua päästiin jouhevasti kysäisemään yhden tarkistuskierroksen ohella.

"Upea"
5/6
Jari J.vuosi sitten · 2 arvostelua

Bistro Gustafissa oli erittäin hyvä ruoka ja mainio ranskalainen bistrolista. Söimme alkuun simpukat kahdella eri tavalla (Simpukat kermaisessa savupekoni-siideriliemessä oli mainio kokemus) ja pääruoaksi grillattua naudan ulkofilettä, joka myös maistui mainiosti. Palvelu oli asiantuntevaa, iloista ja nopeaa. Uudehko paikka Porvoossa, jossa todella kannattaa käydä syömässä. Suosittelen lämpimästi!

"Hyvä"
4/6
Åsa N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, hyvää ruokaa, joskin vähän tylsän näköiset annokset. Jouduimme odottamaan ruokalistaa 15 min, mikä on tyypillinen rookie mistake, erityisesti jos salissa on ruuhkaa. Bistro Gustaf on kuitenkin hyvä valinta jos haluaa syödä hyvin Porvoon keskustassa. Tosin aika hintava, melkein samaa hintatasoa kuin esim. Bistro Sinne, mutta Sinne on tasokkaaampi.

"Erinomainen"
6/6
Leena K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Bistro Gustaf täytti taas kerran odotukset; ruoka oli herkullista ja palvelu rennon ystävällistä. Nautimme ystäväni kanssa Saint Valentine menun ja pihvi esim oli suussasulavaa. Ravintolassa on myös mainiot viinit. Voin ehdottomasti suositelle ravintolaa.

"Upea"
5/6
Anna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olemme käyneet useamman kerran syömässä ja laatu vastaa aina odotuksia. Roquefort burgeri pääsi jopa hieman yllättämään maullaan, hyvin paistettu pihvi ja sopivasti juustoa. Pidin myös esillepanosta jossa jokaisen suupalan sai rakentaa itse. Koska aina pitää jotain rakentavaa palautetta antaa, nostaisin pöydälle leipäkorin. ranskalaiseen bistroon tullessa odotukset hyvästä ranskalaisesta patongista ovat korkealla eikä sämpylät oikein vastaa siihen kysyntään. Se onkin sitten ainut kehityskohde jonka keksin. Mukavaa kun olette täydentämässä porvoon ravintola"taivasta", tullaan varmasti uudelleen :)

"Upea"
5/6
Eveliina T.10 kuukautta sitten · 4 arvostelua

Viihtyisä ja kaikin puolin mukava kokemus: ruoat tulivat nopeasti ja maistuivat, ja tunnelma oli muutenkin mukava. Vähän hämmensi, kun ilman mitään sanomista tarjoilija toi meille pullon eri viiniä, mitä tilasimme, ja asiasta mainittuani hän vasta totesi että tilaamamme viini olikin loppu. Olisi mielestäni ollut kohteliasta mainita asiasta ja suositella uusi viini, eikä vain hiljaisesti sitä sujauta toisen tilalle... Pieni miinus kuitenkin muuten mukavassa kokemuksessa :)