Bistro Gustaf – Tietoja

Bistro Gustaf on Porvoon keskustassa vanhan apteekin historiallisessa kiinteistössä toimiva ranskalaisen keittiön inspiroima uusi ruokaravintola. Bistro Gustaf sijaitsee keskeisellä paikalla Mannerheiminkadulla juuri vanhan kaupungin kynnyksellä. Listalta löytyy ranskalaisen maalaiskeittiön klassikoita ja kattava valikoima viinejä. Ilta-auringon paistaessa terassille on mukava istua iltaa vaikka juustolautasen ja viinilasillisen kera. Ravintolan erikoisuus on vitriinistä herkulliset ranskalaiset juustot, joita voi nauttia paikan päällä tai viedä kotiin mukanaan. Ravintolassa on tarjolla sesongin mukaista lounasta ja iltaisin ja viikonloppuisin ranskalaisen maalaiskeittiön suussa sulavia annoksia. Kahvilassa on monipuolinen valikoima erikoiskahveja ja löytyy niin makeita kuin suolaisiakin herkkuja. Viihtyisä terassi ilta-aurinkoineen on avoinna keväästä syksyyn. Kesäisin ja jouluna ravintola on avoinna myös sunnuntaisin klo 12 - 18. Tänne kannattaa tulla kauempaakin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 10:30
torstai
10:30 - 22:00
perjantai
10:30 - 00:00
lauantai
12:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
10:30 - 22:00
tiistai
10:30 - 22:00
keskiviikko
10:30 - 22:00

Osoite

Bistro Gustaf
Mannerheiminkatu 9
06100 Porvoo

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Sitrus-timjamimarinoitua siikaa, minimustekala-tomaattisalaattia ja mustekalan muste majoneesia. M, G

13,00 €

Perinteinen raakaliha tartarpihvi, piparjuurta, rapeita kapriksia. M, G

13,00 €

Vasikka-ankanmaksarilletteä, punaviiniomenaa ja briossia. L

14,00 €

Lisää kohteesta Bistro Gustaf, Porvoo

Ranskalaiseen maalaiskeittiöön nojaava Bistro Gustaf sijaitsee Mannerheiminkadulla historiallisessa kiinteistössä, jossa toimi alun perin sokeritehdas 1800-luvun alussa.
Sittemmin tilassa on toiminut apteekki 1850-luvulta aina 1990-luvulle saakka. Porvoolaisen Bistro Gustafin ruokafilosofiaan kuuluu selkeä ja maukas ranskalainen bistroruoka ja runsaat annokset.
Myös kalusteissa, värimaailmassa ja astioissa elää ranskalainen henki. Ravintolan suosikkiannoksiksi ovat nousseet muun muassa sinisimpukat, tartarpihvi, hiiligrillattu marmoriulkofilee sekä tietysti bouillabaisse.
Ravintolan juoma- ja viinilista henkii myös ranskalaisuutta. Listalta tosin löytyy tällä hetkellä myös saksalaisen viinialueen viinejä. Hyvä viinivalikoima yhdessä puhtaiden makujen ja houkuttelevien ruokavaihtoehtojen kanssa johdattaa sinut ranskalaiselle makumatkalle.
Lounaslista vaihtuu viikoittain sesongin mukaan ja a lá carte -lista vaihtuu neljä kertaa vuodessa.
Bistro Gustafissa Porvoossa on yhteensä 150 asiakaspaikkaa: Ravintolasalissa ja kahvilassa on yhteensä noin 70 asiakaspaikkaa. Lisäksi sisällä on noin 30-paikkainen kabinetti, Le Cabinet de Elina, joka on viihtyisä kabinetti esim. perhejuhlia varten tai muihin tilaisuuksiin. Lisäksi Bistro Gustafiin tulee noin 50-paikkainen ulkoterassi omalla terassiruokalistalla ja ranskalaistyylisillä pöydillä.
Kahvilan vitriineistä voi tilata niin suolaista kuin makeaa erikoiskahvin kaveriksi.
Bistro Gustafista löydät myös juustovitriinin täynnä herkullisia ranskalaisia juustoja, joko paikan päällä nautittaviksi tai kotiin vietäväksi. Ennakkotilauksesta myös isommat määrät saatavilla.
Ravintolan keittiössä valmistuu herkut juhlaan kuin juhlaan myös cateringin osalta.
Tyylikästä arvokkuutta, lämpöä ja kotoisuutta huokuva paikka on loistosijainnilla Porvoon vanhan kaupungin sekä keskustan kupeessa.

57 Bistro Gustaf arvostelua

Loistava
5.1/6
57 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
"Erinomainen"6/6
Leena A.neljä päivää sitten · 2 arvostelua

Erittäin onnistunut lounas lauantaina. Uusi paikka meille, mutta ylitti kaikki odotukset. Lämmin ja asiantunteva palvelu. Sopivan pituinen ruokalista, josta helppo valita mieleisesä. Ruoka todella hyvää. Suosittelemme!

"Erinomainen"6/6
Anne S.11 päivää sitten · 1 arvostelu

Gustaf täyttää aina odotukset, ja useimmiten ylittääkin ne reilusti. Ruoka on ensiluokkaista, palvelu pelaa, ja on todella ystävällistä. Viinit ovat laadukkaita, ja suositukset ruokaan sopivia. Tämä on paikka, johon voi aina hyvää ruokaa halutessaan suunnata turvallisin mielin. Hinta-laatusuhde on erinomainen.

"Erinomainen"6/6
Piitu L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Excellent food and nice atmosphere. Good location and fair prices.

Lähistöllä olevia ravintoloita