FI
Bistro Gustaf Porvoo image 1
Bistro Gustaf Porvoo image 2
Bistro Gustaf Porvoo image 3
Bistro Gustaf Porvoo image 4
Bistro Gustaf Porvoo image 5
Bistro Gustaf Porvoo image 6
Bistro Gustaf Porvoo image 7
Bistro Gustaf Porvoo image 8
Bistro Gustaf Porvoo image 9
Bistro Gustaf Porvoo image 10
Bistro Gustaf Porvoo image 11
Bistro Gustaf Porvoo image 12
Bistro Gustaf Porvoo image 13
Bistro Gustaf Porvoo image 14
Bistro Gustaf Porvoo image 15

Bistro Gustaf

Keskusta · Ranskalainen · 
Loistava
5.1/6
27 Reviews

Bistro Gustaf – Tietoja

Bistro Gustaf on Porvoon keskustassa vanhan apteekin historiallisessa kiinteistössä toimiva ranskalaisen keittiön inspiroima uusi ruokaravintola. Bistro Gustaf sijaitsee keskeisellä paikalla Mannerheiminkadulla juuri vanhan kaupungin kynnyksellä. Listalta löytyy ranskalaisen maalaiskeittiön klassikoita ja kattava valikoima viinejä. Ilta-auringon paistaessa terassille on mukava istua iltaa vaikka juustolautasen ja viinilasillisen kera. Ravintolan erikoisuus on vitriinistä herkulliset ranskalaiset juustot, joita voi nauttia paikan päällä tai viedä kotiin mukanaan. Ravintolassa on tarjolla sesongin mukaista lounasta ja iltaisin ja viikonloppuisin ranskalaisen maalaiskeittiön suussa sulavia annoksia. Kahvilassa on monipuolinen valikoima erikoiskahveja ja löytyy niin makeita kuin suolaisiakin herkkuja. Viihtyisä terassi ilta-aurinkoineen on avoinna keväästä syksyyn. Kesäisin ja jouluna ravintola on avoinna myös sunnuntaisin klo 12 - 18. Tänne kannattaa tulla kauempaakin.

Osoite

Bistro Gustaf
Mannerheiminkatu 9
06100 Porvoo

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
perjantai
10:30 - 00:00
lauantai
12:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
10:30 - 22:00
tiistai
10:30 - 22:00
keskiviikko
10:30 - 22:00
torstai
10:30 - 22:00

Normaali menu

Bistro Gustaf Menu

pdf

Itsenäisyyspäivän aaton menu

pdf

Lisää ravintolasta Bistro Gustaf, Porvoo

Ranskalaiseen maalaiskeittiöön nojaava Bistro Gustaf sijaitsee Mannerheiminkadulla historiallisessa kiinteistössä, jossa toimi alun perin sokeritehdas 1800-luvun alussa.
Sittemmin tilassa on toiminut apteekki 1850-luvulta aina 1990-luvulle saakka. Porvoolaisen Bistro Gustafin ruokafilosofiaan kuuluu selkeä ja maukas ranskalainen bistroruoka ja runsaat annokset.
Myös kalusteissa, värimaailmassa ja astioissa elää ranskalainen henki. Ravintolan suosikkiannoksiksi ovat nousseet muun muassa sinisimpukat, tartarpihvi, hiiligrillattu marmoriulkofilee sekä tietysti bouillabaisse.
Ravintolan juoma- ja viinilista henkii myös ranskalaisuutta. Listalta tosin löytyy tällä hetkellä myös saksalaisen viinialueen viinejä. Hyvä viinivalikoima yhdessä puhtaiden makujen ja houkuttelevien ruokavaihtoehtojen kanssa johdattaa sinut ranskalaiselle makumatkalle.
Lounaslista vaihtuu viikoittain sesongin mukaan ja a lá carte -lista vaihtuu neljä kertaa vuodessa.
Bistro Gustafissa Porvoossa on yhteensä 150 asiakaspaikkaa: Ravintolasalissa ja kahvilassa on yhteensä noin 70 asiakaspaikkaa. Lisäksi sisällä on noin 30-paikkainen kabinetti, Le Cabinet de Elina, joka on viihtyisä kabinetti esim. perhejuhlia varten tai muihin tilaisuuksiin. Lisäksi Bistro Gustafiin tulee noin 50-paikkainen ulkoterassi omalla terassiruokalistalla ja ranskalaistyylisillä pöydillä.
Kahvilan vitriineistä voi tilata niin suolaista kuin makeaa erikoiskahvin kaveriksi.
Bistro Gustafista löydät myös juustovitriinin täynnä herkullisia ranskalaisia juustoja, joko paikan päällä nautittaviksi tai kotiin vietäväksi. Ennakkotilauksesta myös isommat määrät saatavilla.
Ravintolan keittiössä valmistuu herkut juhlaan kuin juhlaan myös cateringin osalta.
Tyylikästä arvokkuutta, lämpöä ja kotoisuutta huokuva paikka on loistosijainnilla Porvoon vanhan kaupungin sekä keskustan kupeessa.

27 Bistro Gustaf Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Björn K.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Huikea tunnelma, ruoka erinomaista ja palvelu parasta A ryhmää. Suosittelen muillekkin. Toimii niin ystävien kuin perheille. Kannattaa varata pöytää, etenkin viikonloppuisin, sillä aika täynnä ollut.

"Erinomainen"6/6
Munna S.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Täällä on hyvä tunnelma, loistava ruoka ja sydämellinen henkilökohtainen asiakaspalvelu. Kiitos kuuluu erityisesti Mikalle. Koko seurueemme oli tyytyväisiä ja ehdottomasti suosittelemme paikkaa ystävillemme. Blinit seuraavaksi😄

"Erinomainen"6/6
Marko K.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Syötiin Klassikkohampurilaiset. Ruoka oli hyvää. Pihvit oli kypsyydeltään täydelliset ja mehevät. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Viihtyisä paikka.

"Erinomainen"6/6
Jaani K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu oli parasta mitä Porvoon ravintoloissa on koettu! Käydään varmasti toisenkin kerran. Ravintola oli tunnelmaltaan ja sisustukseltaankin viihtyisä. Jatkakaa samaan malliin, hyvää joulua.

"Upea"5/6
imgJari J.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Bistro Gustafissa oli erittäin hyvä ruoka ja mainio ranskalainen bistrolista. Söimme alkuun simpukat kahdella eri tavalla (Simpukat kermaisessa savupekoni-siideriliemessä oli mainio kokemus) ja pääruoaksi grillattua naudan ulkofilettä, joka myös maistui mainiosti. Palvelu oli asiantuntevaa, iloista ja nopeaa. Uudehko paikka Porvoossa, jossa todella kannattaa käydä syömässä. Suosittelen lämpimästi!

"Upea"5/6
Anna L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Olemme käyneet useamman kerran syömässä ja laatu vastaa aina odotuksia. Roquefort burgeri pääsi jopa hieman yllättämään maullaan, hyvin paistettu pihvi ja sopivasti juustoa. Pidin myös esillepanosta jossa jokaisen suupalan sai rakentaa itse. Koska aina pitää jotain rakentavaa palautetta antaa, nostaisin pöydälle leipäkorin. ranskalaiseen bistroon tullessa odotukset hyvästä ranskalaisesta patongista ovat korkealla eikä sämpylät oikein vastaa siihen kysyntään. Se onkin sitten ainut kehityskohde jonka keksin. Mukavaa kun olette täydentämässä porvoon ravintola"taivasta", tullaan varmasti uudelleen :)

"Upea"5/6
Päivi M.22 päivää sitten · 1 arvostelu

Oltiin ystävien kanssa illallisella pikkujouluaikaan. Pöytävaraus onnistui ja ravintolasta otettiin vielä yhteyttäkin illan sujuvuuden varmistamiseksi. Ruoka oli todella hyvää, kurpitsakeitto ja simpukat sekä talon ranskalaiset maistuivat. Runsaat annokset ja miellyttävä, hyvä palvelu! Hieman hälyinen oli pöytämme sijainti eikä siksi paras ystävysten yhteiseen jutusteluun herkuttelun ohessa, mutta ilta meni rattoisasti. Suosittelen lämpimästi, mennään kyllä toistekin ja lounaalla täytyy myöskin päästä käymään...

"Erinomainen"6/6
Jennica K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolaan sisään tultaessa, tunnelma ja miljöö oli erittäin kutsuva ja seesteinen. Meidät otettiin melko pian vastaan ja ohjattiin pöytään. Saimme nopeaa palvelua niin juomien kuin ruoan suhteen vaikka ravintolassa oli melko paljon ihmisiä. Meistä pidettiin hyvää huolta koko 2h ajan. Tarjoilijat asiantuntevia sekä ruoka erittäin maukasta. Kiitos.

"Erinomainen"6/6
imgMikael R.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja tarjoilu 10++. Kokille oikein paljon kiitokset kun oli niin rento ja reilu vaikka ruuat menivät sekaisin. Svensk betjäning++! H. Dom 2 kockarna från borgå :) Ps. Odotusaika oli liian pitkä mutta täysin ymmärrettävä kun oli yllättävä sairaustapaus sattunu.

"Hyvä"4/6
Belinda A.16 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, mutta ruokalista olisi uuden vuoden kunniaksi voinut olla uusi. Edellinen ruokalista vaikutti mielestäni paremmalta. Aivan ihana Coq au vin (jota olin kovasti odottanut saavani) oli poistettu listalta. Ateria vaihtui siis vegevaihtoehtoon joka oli hyvää, mutta ei yhtä hyvää. Ravintola on silti aivan ihana ja käymisen arvoinen! :)

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (perjantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: