Bar Cón Kamppi – Tietoja
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Bar Cón Kamppi
Bar Cón Kamppi on rento ja tyylikäs tapasbaari Helsingin Kampissa, Urho Kekkosenkadulla sijaitsevan Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa. Bar Cón Kampin menu tarjoaa makuja Barcelonasta Baskimaalle – keittiömestari Javier Ahidon kotiseuduille San Sebastianiin. Bar Cónissa herkutellaan siis autenttisia ja rehellisiä pintxoja, tapaksia ja muita espanjalaisia snacksejä sekä jaettavaksi tarkoitettuja annoksia kylminä, lämpiminä, suolaisina ja makeina. Asiaan kuuluvat tietenkin virvokkeet laatuviineistä ja -oluista cocktaileihin. Bar Cón Kampin vermuttivalikoima on tiettävästi Pohjolan laajin. Sijainti keskellä Helsingin palveluita, työpaikkoja ja iltaelämää houkuttelee tapasten ääreen after workeille, spontaaneille illallisille, viikonlopun legendaariselle ”bottomless brunchille” sekä iloiseen illanviettoon kaverien ja työtoverien kesken. Perjantaisin Bar Cón Kamppi on avoinna jopa kahteen asti yöllä dj:iden luodessa menevää tunnelmaa. Ravintolassa on myös ulkoterassi.
Usein kysytyt kysymykset
Onko ravintolassa Bar Cón Kamppi pöytiä ulkona?
Tarjoileeko ravintola Bar Cón Kamppi espanjalainen ruokaa?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Bar Cón Kamppi?
Helsingin keskustassa, Urho Kekkosenkadulla sijaitseva Bar Cón Kamppi on osa Kauppakeskus Kampin vuonna 2016 uudistetun viidennen kerroksen ravintolamaailmaa, joka on kuin kokonainen kortteli ravintoloita. Kokonaisuudesta on tullut suosittu kohde after workeillä kävijöiden ja spontaanisti illalliselle saapuvien keskuudessa. Heille ja kaikille muille Bar Cón Kamppi tarjoaa herkullisia tapaksia ja rennonmenevää tunnelma iltapäivästä myöhäisiltaan. Viikonloppuisin klo 12 eteenpäin Bar Cón kampin noutopöydät notkuvat loputtomista herkuista, suositulla ”bottomless brunchilla”. Konseptin takana ovat Helsingin ravintolakulttuuria ennakkoluulottomasti uudistavat ja kehittävät, We Are Groupin Andreas ”Andu” Westerholm ja Matti Sarkkinen sekä laatuviinejä ja –oluita maahantuovan Viinitien Matti Immanen.
Bar Cón Kamppiin kivutaan loivasti puisia portaita pitkin, ja niiden päässä avautuu avara ja vehreä tila, joka henkii kansainvälistä tyylikkyyttä. Itse asiassa koko tila leijuu Kortteli-ravintolamaailman päällä, kuin omana saarenaan. Tilaa jakavat näyttävin viherkasvein sekä viini- ja sifonipulloin koristellut korkeat hyllyköt ja suuret lasipinnat. Korkeasta ravintolasalista löytyy runsaasti erilaisia istumapaikkoja tavanomaisemmista pöydistä baaritiskiin, pystypöytiin ja ikkunanvierustaan. Listalla on klassikkoannoksia kasviksista, lihasta ja kalasta, kuten espanjalaista perunamunakasta, turskakroketteja, iberico-kinkkua, pimientos de padrón-paprikoita ja barcelonalaisittain valmistetut batatas bravasit. Myös muutama makea annos on mukana. Kaiken kaikkiaan vaihtoehtoja on niin runsaasti, että niitä tilaa mielellään useampia seurueen kesken jaettavaksi ja maisteltavaksi – espanjalaiseen tapaan.