Ravintola Bacco

Keskustaitalialainen
Loistava
5.0/6
46 arvostelua
Ravintola Bacco Helsinki image 1
Ravintola Bacco Helsinki image 2
Ravintola Bacco Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Bacco – Tietoja

Ravintola Bacco on aito enoteca sekä italialaisten gourmet-pizzojen ja Italian eri osia edustavien, suussasulavien herkkujen koti Helsingin keskustassa, Lönnrotinkadulla. Mikäli Kampin ja Punavuoren kortteleissa tuoksuu täydellinen pizza, se voi hyvinkin tulla Baccon keittiöstä, jossa ammattilaisten käsissä valmistuu perinteistä, hitaasti kypsytettyä pizzaa käsityönä. Baccossa voit poiketa lounaalla tai pienellä välipalalla tai saapua nautiskelemaan kiireettä ja pitkän kaavan mukaan hyvässä seurassa paikan laajaan viinivalikoimaan tutustuen. Sopivat lasilliset ja pullot löytyy jokaiseen budjettiin ja tilanteeseen. Menun annokset sopivat niin yksittäin nautittaviksi tai jaettaviksi, mikä varmistaa että myös ruoka taipuu aina monenlaisiin tarpeisiin ja eri kokoisille seurueille.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
Sunday
16:00 - 22:00
Monday
Suljettu
Tuesday
11:00 - 14:00
16:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 14:00
16:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 14:00
16:00 - 23:00
Friday
11:00 - 14:00
16:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00

Osoite

Ravintola Bacco
Lönnrotinkatu 18
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Affettati Misti Italiani

Toscanalainen Cinta Senese ja muita italialaisia Leikkeiletä
Tuscan Cinta Senese and other Italian cold cuts
8,00 €

Piatto di Formaggi Italiani

Lajitelma italialaisia juustoja
Selection of Italian cheese
8,00 €
D9AC78AC-4D40-42BB-80ED-9DEC59F8B6F6

Snacks

Panzanella

tomaattikastikkeessa upotettua leipää, Mozzarelladi Bufala-juustoa ja anjovista
bread soaked in tomato sauce with Mozzarelladi Bufala and anchovis
12,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Bacco, Helsinki

Helsingin keskustasta, Lönnrotinkadulta löytyy enoteca nimeltä Bacco. Se on siis ravintola, jossa nautitaan hyvästä viinistä ja ruuasta pieneen ja suurempaankin nälkään – ja parhaimmillaan ajan kanssa. Aikaa ottavat myös Baccon herkulliset ”highly digestible” -pizzat: eri jauholaaduista ja viljalajikkeista valmistettavia pohjia kohotetaan 96 tuntia. Tuoreista raaka-aineista, pitkään kypsyttämällä syntyvät niin klassikot kuten ”margherita” ja ”marinara” sekä Baccon omat erikoisuudet.

Mikäli mielet muuta kuin pizzaa, Baccosta löydät myös ”spuntini”-tyyppiset annokset, joista useat sopivat niin yksittäin yhdelle kuin useampia tilattaessa myös seurueen kesken jaettaviksi. Miltä kuulostaisi vaikkapa tryffelillä täytetyt riisipallot rucolapeston kera tai perinteinen ”risotto agli asparagi e olio alla menta”? Menun tarjonta kannattaa toki tarkistaa aina ennen varaamista tietty annos mielessä, sillä lista vaihtuu tiuhaan sesongissa olevien raaka-aineiden ja ainesten mukaan. Lounaslista koostuu muutamasta pizzasta sekä päivittäin vaihtuvasta annoksesta sekä salaattibuffet’sta sisältäen kahvin tai teen.

Sijainti Helsinging keskustassa, Kampin ja Punavuoren välimaastossa tekee Boccaseta helposti saavutettavan niin keskustassa kävelleen liikuskeleville kuin julkisillakin saapuville. Baccon rennon eläväinen tunnelma takaa, että tähän enotecaan kannattaa saapua kauempaakin.

46 Ravintola Bacco arvostelua

Loistava
5.0/6
46 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Eila K.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Uusi tuttavuus. Ravintola tarjosi erinomaista ruokaa ja hyviä viinejä. Suosittelen burrataa, polpoa ja vitello tonatoa sekä sorbetteua. Ystävällinen palvelu ja hiva tunnelma. Lämmin kiitos. Grazie.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Susanna V.kolme päivää sitten · 2 arvostelua

Ystävällinen palvelu, hyvää ruokaa ja viiniä. Saatiin myös tuoretta, lämmintä foccacciaa extrana. Siisti ja tunnelmallinen paikka. Ruoka-annoksista ja viineistä kerrottiin kivasti tietoja. Listalta sai valittua pienemmänkin annoskoon, mikä plussaa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Miia M.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, palvelu ystävällistä. Arvostin sitä että työntekijät olivat melkein kaikki italialaisia. Olimme paikalla lauantai-iltana ja ravintola oli täynnä; suosittelen varaamista. Odotusajat olivat kuitenkin kohtuullisia ja vain yhdet juomat unohtuivat. Kaikki muu muistettiin.