Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Ravintola Bacco

Ravintola Bacco

italialainen, pizzapaikka, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin21€

Kuva kohteesta Ravintola Bacco, Keskusta, Helsinki
Ravintola Bacco ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Bacco – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 16:00
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
11:00 - 14:00
16:00 - 23:00
Saturday
16:00 - 23:00
Sunday
16:00 - 22:00
Monday
Suljettu

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Bacco

Ravintola Bacco on aito enoteca sekä italialaisten gourmet-pizzojen ja Italian eri osia edustavien, suussasulavien herkkujen koti Helsingin keskustassa, Lönnrotinkadulla. Mikäli Kampin ja Punavuoren kortteleissa tuoksuu täydellinen pizza, se voi hyvinkin tulla Baccon keittiöstä, jossa ammattilaisten käsissä valmistuu perinteistä, hitaasti kypsytettyä pizzaa käsityönä. Baccossa voit poiketa lounaalla tai pienellä välipalalla tai saapua nautiskelemaan kiireettä ja pitkän kaavan mukaan hyvässä seurassa paikan laajaan viinivalikoimaan tutustuen. Sopivat lasilliset ja pullot löytyy jokaiseen budjettiin ja tilanteeseen. Menun annokset sopivat niin yksittäin nautittaviksi tai jaettaviksi, mikä varmistaa että myös ruoka taipuu aina monenlaisiin tarpeisiin ja eri kokoisille seurueille.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ravintola Bacco italialainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Bacco tarjoilee italialainen ruokaa ja myös pizzapaikka, eurooppalainen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Bacco?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Mastercard, Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Bacco?

Helsingin keskustasta, Lönnrotinkadulta löytyy enoteca nimeltä Bacco. Se on siis ravintola, jossa nautitaan hyvästä viinistä ja ruuasta pieneen ja suurempaankin nälkään – ja parhaimmillaan ajan kanssa. Aikaa ottavat myös Baccon herkulliset ”highly digestible” -pizzat: eri jauholaaduista ja viljalajikkeista valmistettavia pohjia kohotetaan 96 tuntia. Tuoreista raaka-aineista, pitkään kypsyttämällä syntyvät niin klassikot kuten ”margherita” ja ”marinara” sekä Baccon omat erikoisuudet.

Mikäli mielit muuta kuin pizzaa, Baccosta löydät myös ”spuntini”-tyyppiset annokset, joista useat sopivat niin yksittäin yhdelle kuin useampia tilattaessa myös seurueen kesken jaettaviksi. Miltä kuulostaisi vaikkapa tryffelillä täytetyt riisipallot rucolapeston kera tai perinteinen ”risotto agli asparagi e olio alla menta”? Menun tarjonta kannattaa toki tarkistaa aina ennen varaamista tietty annos mielessä, sillä lista vaihtuu tiuhaan sesongissa olevien raaka-aineiden ja ainesten mukaan. Lounaslista koostuu muutamasta pizzasta sekä päivittäin vaihtuvasta annoksesta sekä salaattibuffet’sta sisältäen kahvin tai teen.

Sijainti Helsinging keskustassa, Kampin ja Punavuoren välimaastossa tekee Boccaseta helposti saavutettavan niin keskustassa kävelleen liikuskeleville kuin julkisillakin saapuville. Baccon rennon eläväinen tunnelma takaa, että tähän enotecaan kannattaa saapua kauempaakin.