Arvostelut: Ravintola Bacco

Keskustaitalialainen
Loistava
5.0/6
38 arvostelua
Ravintola Bacco Helsinki image 1
Ravintola Bacco Helsinki image 2
Ravintola Bacco Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

38 Ravintola Bacco arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Bacco annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
38 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Miia M.18 tuntia sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, palvelu ystävällistä. Arvostin sitä että työntekijät olivat melkein kaikki italialaisia. Olimme paikalla lauantai-iltana ja ravintola oli täynnä; suosittelen varaamista. Odotusajat olivat kuitenkin kohtuullisia ja vain yhdet juomat unohtuivat. Kaikki muu muistettiin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Enqvist J.kaksi päivää sitten · 3 arvostelua

Taas kerran loistavaa ruokaa kivassa paikassa. Ravintolan tunnelma on aina kunnossa ja henkilökunta varmistaa ystävällisellä palvelulla, että ilta on varmasti onnistunut. Vahva suositus jos italialainen ruoka maistuu!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Heikki S.seitsemän päivää sitten · 5 arvostelua

Loisto ruoka, aito Italia tunnelma ja hyvä palvelu! Seuraava varaus tehty!

"Erinomainen"
6/6
Tuula P.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ihana italialainen henkilökunta loi välittömän ja kivan tunnelman. Hyvät pizzat ja viini. Plussaa, että sai tuoda koiran mukana :). Onnistunut interiööri ja hyvä sijainti. Tullaan uudestaan.

"Okei"
3/6
Mirjaliisa V.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Baccossa ruoka on todella maukasta, mutta ravintolakokemus kun ei koostu pelkästä ruoasta, niin yleisarvosana jää alhaisemmaksi. Bacco taitaa olla oman suosionsa uhri: perjantai-iltana jono oli jatkuva ja satunnaisia kävijöitä käännytettiin ovelta. Siksi kai kesti kauan ennen kuin meiltä kysyttiin edes juomatilauksia, ja vastaavasti meitä kehotettiin poistumaan jo 1h 45 min varauksemme alusta. Houkutus ottaa varauksia liian pienellä marginaalilla lienee suuri, kun tulijoita riittää enemmän kuin pöytiä on tarjolla. Mutta se voi olla lyhytnäköistä. Olimme tulleet ystäväporukalla istumaan iltaa emmekä olleet kovin tyytyväisiä tällaiseen pikatankkaus-tunnelmaan. Tuskin palaamme. Muutenkin palvelu oli melko haparoivaa - lyhyestä listasta huolimatta tarjoilija ei edes tunnistanut annoksia, joita oli tuomassa pöytään. Sääli, sillä hyviä italialaisia ravintoloita ei ole Helsingissä liikaa.

"Upea"
5/6
Anne G.15 päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvää ruokaa, erityisesti pizza. Plussaa, että alkuruokia voi hyvin jakaa. Laaja viinilista ja tarjoilija osasi hyvin suositella juomia. Sujuva ja ystävällinen palvelu, joskin vähän hidastui ja välillä vähän takkuili kun ravintola täyttyi. Rento ravintolatila. Kaikkinensa positiivinen kokemus, tulen varmasti uudelleen.

"Erinomainen"
6/6
Tarmo K.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu ja todella maukas ruoka! Parhaat pizzat stadissa . Viinit ylhintaisia kuten Suomessa aina. Kyllä hyvä viini pitää pystyä myymään 35€. Katteesta voisi vähän tinkiä ruuat sopivan hintaisia laatuun nähden.

"Erinomainen"
6/6
Jukka N.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Paikka oli erityisen siisti ja viihtyisä, henkilökunta ystävällistä ja palvelu pelasi hienosti. Söimme elämämme parhaat pizzat. Niin ja tarjoiltu punaviini sopi pizzan kanssa todella hyvin. Kokonaisuudesta täydet pisteet. Tulemme varmasti uudelleen.

"Hyvä"
4/6
Daye A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hei Bacco, ravintola on siisti ja puhdas, mutta saisi olla persoonallisempi, jotain ”ilmettä” ehkä kaipaisi. Pizza ai 4 formaggi oli tosi suolainen ja bufalini pizza jäi vaatimattomaksi olisi kaivannut ”täytteitä” lisää, että oltaisiin saatu se ”Succulenta” ominaisuus. Taikina ok, mutta molemmat pitsat kuivahkoja. Parhain terveisin Daye

"Erinomainen"
6/6
Elina R.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Ihana ensikokemus Baccosta ;) Palvelu oli välitöntä, ystävällistä ja asiantuntevaa. Sekä alkupalat että pizzat olivat kertakaikkiaan herkullisia - huhut pitivät siis paikkansa. Paikka johon aivan varmasti tulen uudelleen!