Arvostelut: Ravintola Bacco

Loistava
4.9/6
85 arvostelua
Ravintola Bacco Helsinki image 1
Ravintola Bacco Helsinki image 2
Ravintola Bacco Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

85 Ravintola Bacco arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Bacco annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
85 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Kristel H.tunti sitten · 5 arvostelua

Taattua Bacco-laatua, uudet listat toimivat ja palvelu pelaa. Kiireaikaankin saa ruuat nopeaan kun oli hieman hoppu. Paras vitello tonnato koko kaupungissa ja myös pizza kaupungin parhaimmistoa. Perfetto!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sanna J.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Cosy and lovely restaurant. Service is excellent here! The staff really looks after you the moment you enter the restaurant. Food is delicious, loved the risotto and pizzas!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Marja-Liisa N.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Ensiksi: Kaupungin parasta palvelua, ehdottomasti! Tilasimme seurueessamme erilaisia annoksia pöytään jakaaksemme ja tutustuaksemme listaan. Toimi hienosti ja saimme kokea makuelämyksiä. Baccon special prosecco - suosittelemme!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Minttu M.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Erityisen maukasta ruokaa, mukavankokoiset annokset ja todella lämmin ja ystävällinen palvelu! Pizzaa en vielä maistanutkaan, joten menen lähiaikoina Baccoon uudellen vähintäänkin sen vuoksi. Vahva suositus!

"Okei"
3/6
Mirjaliisa V.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Baccossa ruoka on todella maukasta, mutta ravintolakokemus kun ei koostu pelkästä ruoasta, niin yleisarvosana jää alhaisemmaksi. Bacco taitaa olla oman suosionsa uhri: perjantai-iltana jono oli jatkuva ja satunnaisia kävijöitä käännytettiin ovelta. Siksi kai kesti kauan ennen kuin meiltä kysyttiin edes juomatilauksia, ja vastaavasti meitä kehotettiin poistumaan jo 1h 45 min varauksemme alusta. Houkutus ottaa varauksia liian pienellä marginaalilla lienee suuri, kun tulijoita riittää enemmän kuin pöytiä on tarjolla. Mutta se voi olla lyhytnäköistä. Olimme tulleet ystäväporukalla istumaan iltaa emmekä olleet kovin tyytyväisiä tällaiseen pikatankkaus-tunnelmaan. Tuskin palaamme. Muutenkin palvelu oli melko haparoivaa - lyhyestä listasta huolimatta tarjoilija ei edes tunnistanut annoksia, joita oli tuomassa pöytään. Sääli, sillä hyviä italialaisia ravintoloita ei ole Helsingissä liikaa.

Uusi"Upea"
5/6
Katariina P.21 tuntia sitten · 1 arvostelu

Iltamme oli viihtyisä. Alkuruoat oikein hyviä. Samoin pääruoat olivat hyviä paitsi minun pizzassa ei ollut anjovista, kuten ruokalistassa mainittiin vaan siinä oli käytetty kilohailifileitä, joita tosin Suomessa myydään myös nimellä anjovis. Maku eikä koostumus kuitenkaan ole sama, kyseessähän on eri kala. Pizzaani en voinut syödä loppuun, sillä maku oli valitettavasti pilalla. Tiramisu oli hyvä.

Uusi"Upea"
5/6
Taru M.yhdeksän tuntia sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista. Palvelu samoin muuten, mutta ravintolaan tullessa, osoitettiin vain pöytä, kukaan ei heti antanut ruokalistaa tai kysynyt juomatilausta. Hetken joutui odottamaan sitä. Olisi tervetulleempi olo, jos vietäisiin pöytään ja kysyttäisiin heti juomatoive ja saisi ruokalistan luettavaksi. Pieni asia, iso vaikutus. Muuten kaikki sujui hyvin alun jälkeen.

Uusi"Upea"
5/6
Anu K.12 päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvä ruoka ja kiva henkilökunta (etenkin omistaja). Suuri viinivalikoima, jos viinistä tykkää. Olimme poikani kanssa syömässä lauantaina puoli kuusi, niin silloin tuntui olevan kiire ja tuli fiilis, ettei halua "häiritä" henkilökuntaa ylimääräisellä jutustelulla, vaikka se olis ollut mukava lisä. Kannattaa siis varata pöytä etukäteen!

"Erinomainen"
6/6
Miia M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista, palvelu ystävällistä. Arvostin sitä että työntekijät olivat melkein kaikki italialaisia. Olimme paikalla lauantai-iltana ja ravintola oli täynnä; suosittelen varaamista. Odotusajat olivat kuitenkin kohtuullisia ja vain yhdet juomat unohtuivat. Kaikki muu muistettiin.

"Upea"
5/6
Anne G.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvää ruokaa, erityisesti pizza. Plussaa, että alkuruokia voi hyvin jakaa. Laaja viinilista ja tarjoilija osasi hyvin suositella juomia. Sujuva ja ystävällinen palvelu, joskin vähän hidastui ja välillä vähän takkuili kun ravintola täyttyi. Rento ravintolatila. Kaikkinensa positiivinen kokemus, tulen varmasti uudelleen.