Arvostelut: Ravintola Bacco

Loistava
5.0/6
112 arvostelua
Ravintola Bacco Helsinki image 1
Ravintola Bacco Helsinki image 2
Ravintola Bacco Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

112 Ravintola Bacco arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Bacco annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
112 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Vita S.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Nice service and delicious food :). The vibe of the restaurant feels great!

Uusi"Erinomainen"
6/6
Janne L.seitsemän päivää sitten · 4 arvostelua

Ravintolassa oli todella laadukasta ruokaa, viinilista oli kattava ja tarjottu viinipaketti sopi erinomaisesti ruuan kanssa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Gerd-Marie B.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka, ainutlaatuiset pizzat, erittäin ystävällinen asiantunteva palvelu. Täydellinen ilta!

"Erinomainen"
6/6
Timo L.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava paikka! Suosittelen lämpimästi, ruoka erittäin maukasta ja palvelu on todella mukavaa.

"Okei"
3/6
Mirjaliisa V.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Baccossa ruoka on todella maukasta, mutta ravintolakokemus kun ei koostu pelkästä ruoasta, niin yleisarvosana jää alhaisemmaksi. Bacco taitaa olla oman suosionsa uhri: perjantai-iltana jono oli jatkuva ja satunnaisia kävijöitä käännytettiin ovelta. Siksi kai kesti kauan ennen kuin meiltä kysyttiin edes juomatilauksia, ja vastaavasti meitä kehotettiin poistumaan jo 1h 45 min varauksemme alusta. Houkutus ottaa varauksia liian pienellä marginaalilla lienee suuri, kun tulijoita riittää enemmän kuin pöytiä on tarjolla. Mutta se voi olla lyhytnäköistä. Olimme tulleet ystäväporukalla istumaan iltaa emmekä olleet kovin tyytyväisiä tällaiseen pikatankkaus-tunnelmaan. Tuskin palaamme. Muutenkin palvelu oli melko haparoivaa - lyhyestä listasta huolimatta tarjoilija ei edes tunnistanut annoksia, joita oli tuomassa pöytään. Sääli, sillä hyviä italialaisia ravintoloita ei ole Helsingissä liikaa.

"Erinomainen"
6/6
Marja P.kuukausi sitten · 4 arvostelua

Ravintola Bacco on pieni pala Italiaa keskellä Helsinkiä. Baccossa ruoka on erinomaisen hyvää ja konstailematonta, viinivalikoima laaja, henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Ruokalista vaihtuu kiitettävän usein.

"Upea"
5/6
Katariina P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Iltamme oli viihtyisä. Alkuruoat oikein hyviä. Samoin pääruoat olivat hyviä paitsi minun pizzassa ei ollut anjovista, kuten ruokalistassa mainittiin vaan siinä oli käytetty kilohailifileitä, joita tosin Suomessa myydään myös nimellä anjovis. Maku eikä koostumus kuitenkaan ole sama, kyseessähän on eri kala. Pizzaani en voinut syödä loppuun, sillä maku oli valitettavasti pilalla. Tiramisu oli hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Susanna T.kuukausi sitten · 13 arvostelua

Bacco on ihanan tunnelmallinen paikka, jossa ruoka ja palvelu ovat molemmat kohdallaan. Jaoimme ystäväni kanssa kasan Spuntineja ja oli kyllä vaikea päättää, mikä oli kaikista parasta, koska kaikki maistui todella hyvälle. Joimme myös illallisen yhteydessä muutaman cocktailin, jotka olivat myös todella hyviä. Lämmin suositus!

"Upea"
5/6
Taru M.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erinomaista. Palvelu samoin muuten, mutta ravintolaan tullessa, osoitettiin vain pöytä, kukaan ei heti antanut ruokalistaa tai kysynyt juomatilausta. Hetken joutui odottamaan sitä. Olisi tervetulleempi olo, jos vietäisiin pöytään ja kysyttäisiin heti juomatoive ja saisi ruokalistan luettavaksi. Pieni asia, iso vaikutus. Muuten kaikki sujui hyvin alun jälkeen.

"Upea"
5/6
Anu K.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvä ruoka ja kiva henkilökunta (etenkin omistaja). Suuri viinivalikoima, jos viinistä tykkää. Olimme poikani kanssa syömässä lauantaina puoli kuusi, niin silloin tuntui olevan kiire ja tuli fiilis, ettei halua "häiritä" henkilökuntaa ylimääräisellä jutustelulla, vaikka se olis ollut mukava lisä. Kannattaa siis varata pöytä etukäteen!