Quandoo
(FI) Suomi
4.2 /6 Erittäin hyvä 56 arvostelua

Bistro Neighbour

Katajanokka Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Bistro Neighbour

Neighbour Bistro tarjoilee helsinkiläistä ruokaa viimeisten 100 vuoden ajalta. Halusimme tuoda helsinkiläistä ruokakulttuuria esille kuin sille tarkoitetuissa puitteissa. Neighbourin terassilta pääset ihastelemaan ikonista helsinkiläistä maisemaa: kimaltelevaa merta, Kauppatorin vilinää ja Presidentinlinnan sekä Tuomiokirkon kaltaisia historiallisia rakennuksia. Toiveenamme on tarjota elämys niin helsinkiläisille kuin kaupungissa vieraileville. Tehdä jotain, josta voimme kaikki olla suomalaisella vaatimattomuudella salaa ylpeitä. Reseptinä tähän ovat 100 vuoden parhaat helmet, mutkaton palvelu sekä merellinen miljöö.

Aukioloajat

  • Maanantai 17:00 - 23:00
  • Tiistai 17:00 - 23:00
  • Keskiviikko 17:00 - 23:00
  • Torstai 17:00 - 23:00
  • Perjantai 17:00 - 00:00
  • Lauantai 17:00 - 00:00
  • Sunnutai Suljettu
Bistro Neighbour, Katajanokanlaituri 2, 00250 Helsinki

Katso Menu suomeksi

Katso Menu in English

Esimerkkimenu

56 arvostelua

4.2 /6 Erittäin hyvä 56 arvostelua
Odotusaika: lyhyt
Tunnelma: viityistä
Melu: keskiarvo
Palvelu: ystävällinen
Laatu/Hinta: sopuhintainen
Ruoka: herkullinen
7 6
14 5
23 4
8 3
4 2
0 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
30.08.2017 07:17

Ystävällinen henkilökunta, joka osasi hommansa. Ruoka oli hyvää. Annokset sopivan kokoiset. Viihtyisä ympäristö. Vaikka ruokailutila oli avoin, ei kaikunut. Pystyi keskustelemaan pöytäseurueen kanssa. Pyöreät pöydät on hyvä ratkaisu.

2 arvostelua tähän mennessä 6
26.07.2017 21:20

Hyvä ruoka, kauniit annokset, laadukas juomavalikoima, kohtuullinen hintataso, ystävällinen ja rento palvelu, siistit tilat ja viihtyisä miljöö. Sijainti Helsingin parhaimpia. Vahva suositus etenkin kauniina kesäpäivänä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
06.07.2017 09:27

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus; ravintola merialtaiden ja Helsinki pyörän keskellä. Ympärillä kivat terassit, joilla voi nauttia aperatiivit ja katsella elämää ympärillä. Ravintolassa asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta. Todella maukasta ja hyvää ruokaa!

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.06.2017 13:32

Ruoka oli hyvää, tarjoilu ja henkilökunta oikein mukavia! Meillä oli kivaa ja aurinko paistoi :-) Itse paikka oli hieman sokkeloinen, vaikea löytää perille. Kiva että oli erillaisia paikkoja joissa voi istua.

1 arvostelu tähän mennessä 3
30.05.2017 13:32

Ravintolan sijainti, konsepti ja näkymät periaatteessa hyvät. Varasin ennakkoon tilaa 7lle hengelle, paikat eivät olleet silloin läheskään loppuunvaratut siinä vaiheessa mutta meidät ohjattiin paikan päällä läpikulkureitille vastapäätä keittiötä ja tarjoilutiskiä ravintolan "eteisessä", parempaa paikkaa ei kuulemma ollut tarjolla. Kuitenkin vierestä naapuripöytää siirrettiin ravintolan muihin tiloihin sisemmälle. Ruokien valmistelun -välillä voimakkaitakin käryjä/savuja- ei ollut kiva haistella. Kaalikääryleiden mukana perunoiden kastike turhan vetinen. Muuten ruoka ok seurueen mielestä. Tarjoilu toimi suht mukavasti mutta tarjoilijoilla oli kiire kerätä lasit pois ennen kuin juomat oli edes kunnolla juotu loppuun. Mielestäni oli kohtuutonta laskuttaa vedestä 12,50 e kokonaislasku huomioiden. En erityisesti suosittelisi paikkaa tutuille edellä mainittujen huomautusten takia suhteessa loppulaskuun joten siinä mielessä vierailu oli pettymys!

2 arvostelua tähän mennessä 4
09.08.2017 11:24

Positiivista hieno sijainti ja kauniit näkymät eteläsatamaan. Palvelu epävarmaa, välillä suorastaan välinpitämätöntä, vaikka asiakkaita melko vähän. Helsinki-alkupalat erinomainen combo, mutta esillepano Aallon suurella laudalla kolho, pienempi ja kevyempi olisi parempi. Kuha ok, mutta Kauppatorin salaatti alle kaiken arvostelun, 22 euron ravintola-annoksena ei pidä myydä tuskin henkilöstöruokaloistakaan enää löytyvää versiota, jonka kuka tahansa pystyisi kiireessä valmistamaan kotona. WC-tilat sotkuiset, käsipyyhkeitä ja papereita lattialla. Suosittelen korkeampaa kunnianhimoa ja tavoitetasoa koko henkilökunnalle!

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.05.2017 08:32

Verkligen bra betjäning - tack! Toppen fin utsikt över presidentens slott, svenska ambassaden, stadshuset, salutorget och Södra kajen! Teserveringen av bordet gick friktionsfritt och fin idé att också sända ett påminnelse sms före vi skulle komma! Vi kommer säkert igen! Tack!

1 arvostelu tähän mennessä 4
09.06.2017 08:51

Ravintolaan on vaikea löytää, katutasossa ei ole minkäänlaisia kylttejä ja ovienkin kyltit ovat huomaamattomat. Ravintolasalista on hienot näkymät, mutta sali on meluisa ja kaipaisi akustiikkalevyjä tai tekstiilejä. Ruoka oli hyvää (silakat ja kuha), mutta Helsinki-salaatti oli hintaansa nähden vaatimaton (sisälsi kiinankaalin kantoja). Henkilökunta oli kiireisen oloista ja selvää alkukankeutta oli vielä toiminnassa. Hyvällä säällä hieno paikka!

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.06.2017 18:54

Ruoka oli aivan mahtavaa mutta palvelu jäi hieman vaivaamaan. Saimme istua ihan DJ välineiden kohdalla ja pyysin että jos saisimme vaihtaa pöytään joka oli juuri vapautunut mutta meille sanottiin että kaikki pöydät olivat varattuja. Illan aikana kukaan ei kuitenkaan tullut näihin varattuihin pöytiin. Loput illasta meitä palveli todella mukavat espanjaa puhuvat tarjoilijat.

4 arvostelua tähän mennessä 4
04.06.2017 19:53

Näköalat mahtavat eli puitteet hienot. Oletimme nettisivujen perusteella että lounaslistan lisäksi a la cartekin olisi ollut myöhäiltapäivään käytössä mutta niin ei ollutkaan, siitä,pienimpettynys. Ruoka oli jees mutta pääruoat hieman vaisun makuisia. Gluteenittomuus unohdettiin välillä ja tarjolle tuotiin väärä jälkiruoka, josta piti itse huomauttaa. Puitteiden takia olen valmis menemään uudelleen.

1 arvostelu tähän mennessä 3
20.06.2017 08:53

Tarjoilu ja asiakaspalvelu hakevat vielä muotoaan. Pöytämme oli katettu, mutta servetit esim. puuttuivat kokonaan. Ensimmäisenä paikalle tullut sai istua kenenkään huomiotta yli puoli tuntia pöydässä. Unisen oloinen, väsynyt tarjoilija ei osannut kaataa cavaa laseihin, sitä tippui pisaroina jopa pöydälle. Yleistä, häiritsevää sählinkiä baarin puolella, mm. eräs tarjoilija pudotti juuri tekemänsä juoman lattialle. Tilaamamme ruoat olivat sen sijaan ihan ok, maistuvia. Mutta ruokajuomia ei kysytty!!!!

1 arvostelu tähän mennessä 5
28.06.2017 13:30

Varaaminen ja vahvistus sujui näppärästi, paikka hieno. Sisäterassilla oli joku kummallinen haju, joka voimistui välillä. Sisäterassin lähimmistä tuoleista ei näe merelle kaiteen vuoksi. Ruoka hyvää, annokset sopivan kokoisia, palvelu ystävällistä ja nopeaa, ruoka tuli nopeasti.

4 arvostelua tähän mennessä 4
20.06.2017 13:45

Ravintolan atmosfääri on hieno, lukuunottamatta ravintolasalin melua, joka hieman haittasi keskustelua. Palvelu oli joustavaa ja ystävällistä. Ruoan hinta/laatusuhde ei kaikilta osin ollut kohdallaan. Esim. alkupalalaksi tarkoitettu kalalautanen oli suht vaatimaton hintaansa nähden (17€!!!). Muuten ruoka oli hyvää ja maittavaa, muttei erityistä.

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.05.2017 07:04

Hyvä ruoka, rento miljöö ja upeat näkymät. Paikka on mahtava sijainniltaan ja hinnat ovat erittäin kohtuulliset. Viinilista on kattava ja palvelua saa monella kielellä. Kannattaa tutustua!

2 arvostelua tähän mennessä 3
07.06.2017 08:33

palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa, mutta hinta-laatu ruoan ja juoman suhteen ei ollut kohdillaan. Olut maksoi 12,80 euroa, mikä on aivan järjettömän kallis Helsingin muuhun hintatasoon verrattuna. Vorscmack ei todellakaan ollut oikea vorschmack vaan joku nyhtökauraversio. En suosittele tätä ravintolaa kenellekään. Ryöstöhinnat ja laatu huono. En tule uudestaan tähän ravintolaan.

1 arvostelu tähän mennessä 4
17.06.2017 21:28

Varasimme pöydän n. kolme viikkoa aiemmin. Saimme pöydän aivan keittiön edestä läpikulkureitin varrelta. Ilma oli täynnä paistokäryä. Tuntui että ilmastointi ei toiminut. Saimme lopulta vaihdettua pöydän mukavammalle alueelle. Ruoka oli hyvää ja viihdyimme lopuksi hyvin. Akustiikka on huono.

1 arvostelu tähän mennessä 6
17.05.2017 14:38

Hyvä palvelu, ruoka ja Helsingin parhaat näkymät :) Ilmapiiri sopii niin rentoon kuin hienompaan oleskeluun! Palvelu toimi vaikka paikka on juuri auennut! Suosittelen ravintolaa lämmöllä!

1 arvostelu tähän mennessä 4
23.08.2017 11:21

Ravintolan sisustus oli aoka karu. Näkymät tietty oikein hienot. Sipulipihvi oli neljä pientä maukasta pihviä ja krokettiperunat.aukasta, mutta enemmänkin olisi saanut tuoda siihen hintaan. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä kokemus, hinta ruoan määrään nähden kuitenkin aika korkea.

1 arvostelu tähän mennessä 5
19.06.2017 10:17

Paikka on loistava, hyvät näköalat merelle ja ympäröivään kaupunkiin. Ruoka maukasta ja kauniisti aseteltu. Tarjoilu on ystävällistä. Opasteet perille voisivat olla parempia, on hiukan vaikea löytää ensimmäisellä kerralla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
07.08.2017 09:32

Rento , nuorekas ja ystävällinen ilmapiiri, ruokalista saisi olla hieman lapsiystävällisempi.Ravintolan sijainti on kyllä viimeisen päälle, näkymät kauniit ja ainutlaatuiset, ruoka oli erittäin hyvää, mutta ehkä lievästi hintava.