Neighbour Bistro Helsinki image 1
Neighbour Bistro Helsinki image 2

Neighbour Bistro

KatajanokkaKansainvälinen
Loistava
4.5/6
93 arvostelua

Neighbour Bistro – Tietoja

Neighbour Bistron edustaa helsinkiläistä ruokakulttuuria yhdellä Helsingin kauneimmista sijainneista, Katajanokalla. Katajannokanlaiturista, Sataman suojasta voit katsella niin merelle kuin seurata kaupungin ikonisimman kaupunkinäkymän tapahtumia samalla kun herkuttelet annoksilla, jotka on valmistettu kauden parhaista, mahdollisimman läheltä hankituista raaka-aineista. Lautasellesi saatetaan asetella vaikkapa muutaman sadan metrin päästä, Kauppatorilta noudettua lähivesien kalaa. Listalta löytyy viimeisen vuosisadan varrelta valittuja, urbaanilla otteella uudistettuja helsinkiläisiä klassikkoruokia sekä pääkaupungin juomakulttuurin parhaita lasillisia pienpanimotuotteista paikallisten tislaamojen luomuksiin. Neighbour Bistron muodostavat varsinaisen ravintolan puoli baareineen ja kattoterasseineen sekä kahvilan puoli Allas Café, jotka palvelevat sekä arkilounaspaikkaa etsiviä että illallisseurueita – olipa päätös jo kauan sitten tehty tai spontaani.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
tiistai
17:00 - 22:00
keskiviikko
17:00 - 23:00
torstai
17:00 - 23:00
perjantai
17:00 - 00:00
lauantai
17:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu

Osoite

Neighbour Bistro
Katajanokanlaituri 2
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Kokin suositukset

KOLME RUOKAA

Valitse 1 joka osiosta
32,00 €

NELJÄ RUOKAA

Valitse 2 raikasta, 1 tuhti sekä 1 makea
42,00 €

VIISI RUOKAA

Valitse 2 raikasta, 2 tuhtia sekä 1 makea
52,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Kesämenu

pdf

Summer menu

pdf

Lisää kohteesta Neighbour Bistro, Helsinki

Neighbour Bistron kokonaisuus sijaitsee aivan Allas Seapool -merikylpylän sydämessä, joten myös virkistäytymässä ja saunomassa käyneet löytävät paikalle satavarmasti. Näin merellisten maisemien ihastelua voi pitkittää vielä vaikka lasillisen verran – Bistron baari tekee muun muassa loistavia cocktaileja. Uimisen jälkeen on kuitenkin lähes poikkeuksetta nälkä, joten elämyksen kruunaa tietysti kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä ravitseva ruoka, kuten kahvilasta saatavat smoothiet ja tuorepuurot. Arkisin tarjoiltavalla lounaalla voi valita päivän keiton, ruokaisan salaatin tai jonkin lautasannosvaihtoehdoista, joita täydentävät hintaan sisältyvä sivusalaatti, leipä sekä kahvi tai tee.

Bistron puolella nautiskelijaa hellii helsinkiläisen ruokakulttuurin helmistä muodostuva illallinen. Annosten raaka-aineina käytetään sesongin mukaan juureksia sekä muita maanalaisia että -yläpuolisia kasviksia, kalaa ja merenherkkuja sekä tietysti kotimaista lihaa ja kanaa sekä maukkaita juustoja, jotka kaikki hankitaan mahdollisimman läheltä. Neighbour Bistro seuraa kiinnostavimpia ruoka- ja juomatrendejä ja kannattaa yhdessä syömisen kulttuuria, joten ravintolan kokit valmistavat klassikkoherkut haluttaessa myös koko seurueen kesken jaettaviksi.

Neighbour Bistrolle helsinkiläinen sielunmaisema koostuu paikallisen ruokakulttuurin lisäksi myös tunnelmasta, musiikista ja vastuullisista valinnoista. Helsinkiläisen muotoilun, käsityön ja osaamisen arvostus näkyy ravintolan astioissa, työntekijöiden vaatetuksessa sekä sisustuksessa, jota hallitsee laajat vaaleat puupinnat sekä niille kontrastina tummat kalusteet. Kahvila- ja ravintolasalit ovat avarat ja valoisat lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden tarjotessa näkymiä ikonisiin helsinkiläismaisemiin vailla vertaa.

93 Neighbour Bistro arvostelua

Loistava
4.5/6
93 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Melu:Miellyttävä
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
TESTI T.kahdeksan päivää sitten · 4 arvostelua

Äitienpäivälounaan menu oli todella onnistunut. Ruoka oli älyttömän hyvää ja hyvin suunniteltu kokonaisuus. Terassille paistoi aurinko ihanasti ja meillä oli ihan huippu kesäpäivä. Palvelu oli erinomaista. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"6/6
Virpi I.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ja Maukas ruoka! Ystävällinen ja nopea palvelu. Hyvä sijainti meren ja altaiden ääressä. Hieman kallis ruoka annoksen koko huomioiden. Suosittelen nuorekkaille ihmisille joille kokonaisuus on tärkeää.

"Erinomainen"6/6
Marianne M.20 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava ja maittava ruoka, huolehtiva palvelu ja maaginen tunnelma meri ja keskikaupunkinäkymineen. Erinomainen yllätys oli myös juhlan kunniaksi tarjoiltu yllätyskupliva. Aloitti meillä mainiosti legendaarisen vapunvieton.

"Erinomainen"6/6
Miia P.kaksi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Beautiful scenery in the heart of Helsinki! Food was freshly prepared, service friendly and the view gorgeous on a sunny day. A must visit in the summer for dinner on the second floor terrace and drinks on the rooftop terrace!

"Okei"3/6
Pentti I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan sijainti, konsepti ja näkymät periaatteessa hyvät. Varasin ennakkoon tilaa 7lle hengelle, paikat eivät olleet silloin läheskään loppuunvaratut siinä vaiheessa mutta meidät ohjattiin paikan päällä läpikulkureitille vastapäätä keittiötä ja tarjoilutiskiä ravintolan "eteisessä", parempaa paikkaa ei kuulemma ollut tarjolla. Kuitenkin vierestä naapuripöytää siirrettiin ravintolan muihin tiloihin sisemmälle. Ruokien valmistelun -välillä voimakkaitakin käryjä/savuja- ei ollut kiva haistella. Kaalikääryleiden mukana perunoiden kastike turhan vetinen. Muuten ruoka ok seurueen mielestä. Tarjoilu toimi suht mukavasti mutta tarjoilijoilla oli kiire kerätä lasit pois ennen kuin juomat oli edes kunnolla juotu loppuun. Mielestäni oli kohtuutonta laskuttaa vedestä 12,50 e kokonaislasku huomioiden. En erityisesti suosittelisi paikkaa tutuille edellä mainittujen huomautusten takia suhteessa loppulaskuun joten siinä mielessä vierailu oli pettymys!

"Hyvä"4/6
Anu K.yhdeksän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Positiivista hieno sijainti ja kauniit näkymät eteläsatamaan. Palvelu epävarmaa, välillä suorastaan välinpitämätöntä, vaikka asiakkaita melko vähän. Helsinki-alkupalat erinomainen combo, mutta esillepano Aallon suurella laudalla kolho, pienempi ja kevyempi olisi parempi. Kuha ok, mutta Kauppatorin salaatti alle kaiken arvostelun, 22 euron ravintola-annoksena ei pidä myydä tuskin henkilöstöruokaloistakaan enää löytyvää versiota, jonka kuka tahansa pystyisi kiireessä valmistamaan kotona. WC-tilat sotkuiset, käsipyyhkeitä ja papereita lattialla. Suosittelen korkeampaa kunnianhimoa ja tavoitetasoa koko henkilökunnalle!

"Erinomainen"6/6
Eva L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Verkligen bra betjäning - tack! Toppen fin utsikt över presidentens slott, svenska ambassaden, stadshuset, salutorget och Södra kajen! Teserveringen av bordet gick friktionsfritt och fin idé att också sända ett påminnelse sms före vi skulle komma! Vi kommer säkert igen! Tack!

"Upea"5/6
Monna H.seitsemän kuukautta sitten · 2 arvostelua

A nice and cosy bistro with a great view. The service was very "casual". We had a dinner on WED evening and the Place was quite empty, which made the service very quick. The menu ok, Food was good, all dishes good but not very memorable.

"Hyvä"4/6
Eila P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolaan on vaikea löytää, katutasossa ei ole minkäänlaisia kylttejä ja ovienkin kyltit ovat huomaamattomat. Ravintolasalista on hienot näkymät, mutta sali on meluisa ja kaipaisi akustiikkalevyjä tai tekstiilejä. Ruoka oli hyvää (silakat ja kuha), mutta Helsinki-salaatti oli hintaansa nähden vaatimaton (sisälsi kiinankaalin kantoja). Henkilökunta oli kiireisen oloista ja selvää alkukankeutta oli vielä toiminnassa. Hyvällä säällä hieno paikka!

"Erinomainen"6/6
Gunilla A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Täydellinen lohiannos! Rauhallinen ympäristö ja kaunis, talvinen kaupunkinäköala. Ystävällinen ja nopea palvelu. Tulemme varmasti myös toiste! Ulkopuolella olisi toki voinut luoda lunta ja hakata jäätä vähän paremmin pois. Hankalakulkuista. Ja ruotsinkielinen menu olisi toki ollut toivottavaa...

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (tiistai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: