Neighbour Bistro – Tietoja

Neighbour Bistro edustaa helsinkiläistä ruokakulttuuria yhdellä Helsingin kauneimmista sijainneista, Katajanokalla. Katajannokanlaiturista, sataman suojasta voit katsella niin merelle kuin seurata kaupungin ikonisimman kaupunkinäkymän tapahtumia samalla kun herkuttelet kekseliäillä ja maukkailla annoksilla.

Listalle valitaan urbaanilla otteella uudistettuja klassikoita keittiömestareidemme suosikkien joukosta ja keittiö sekä tyyli vaihtelevatkin aina sesonkien mukaan. Neighbour Bistro muodostuu ravintolasalin lisäksi katetusta syysterassista sekä aurinkoisesta ulkoterassista, jossa bistron antimista voi nauttia kesäisin auringon lämmössä. Altaalta löytyy bistron lisäksi kahvila sekä upea kattoterassi, joihin emme ota varauksia.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
perjantai
17:00 - 00:00
lauantai
17:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
17:00 - 00:00
tiistai
17:00 - 00:00
keskiviikko
17:00 - 00:00
torstai
17:00 - 00:00

Osoite

Neighbour Bistro
Katajanokanlaituri 2
00250 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

31CA78D5-C09A-4F44-A73F-187385966112

Kokin suositukset

KOLME RUOKAA

Valitse 1 joka osiosta
32,00 €

NELJÄ RUOKAA

Valitse 2 raikasta, 1 tuhti sekä 1 makea
42,00 €

VIISI RUOKAA

Valitse 2 raikasta, 2 tuhtia sekä 1 makea
52,00 €

Normaali menu

Kesämenu

pdf

Summer menu

pdf

Lisää kohteesta Neighbour Bistro, Helsinki

Neighbour Bistro sijaitsee aivan Allas Sea Pool -merikylpylän sydämessä! Näin ollen bistro onkin loistava huipennus virkistävän uinti- ja saunareissun päätteeksi.

Merellisten maisemien ihastelua voikin näin jatkaa vielä vaikka lasillisen verran – bistron baarista tilaat kaupungin takuulla maukkaimmat cocktailit. Uimisen jälkeen on kuitenkin lähes poikkeuksetta nälkä, joten elämyksen kruunaa tietysti herkullinen illallinen!

Bistron puolella nautiskelijaa hellii helsinkiläisen ruokakulttuurin helmistä muodostuva ruokalista. Listalle valitaan urbaanilla otteella uudistettuja klassikoita keittiömestareidemme suosikkien joukosta ja keittiö sekä tyyli vaihtelevatkin aina sesonkien mukaan.

Neighbour Bistro seuraa jatkuvasti kiinnostavimpia ruoka- ja juomatrendejä. Yhdessä syömisen kulttuuri onkin lähellä sydäntämme, joten suosittelemme tilaamaan useita annoksia jaettavaksi pöytäseurueen kesken.

Neighbour Bistrolle helsinkiläinen sielunmaisema koostuu paikallisen ruokakulttuurin lisäksi myös tunnelmasta, musiikista ja vastuullisista valinnoista. Helsinkiläisen muotoilun, käsityön ja osaamisen arvostus näkyy ravintolan astioissa, työntekijöiden vaatetuksessa sekä sisustuksessa, jota hallitsee laajat vaaleat puupinnat sekä niille kontrastia tuovat tummat kalusteet.

Kokemuksen viimeistelee bistron upeat maisemat, jotka avautuvat lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden tarjotessa näkymiä ikonisiin helsinkiläismaisemiin vailla vertaa.

103 Neighbour Bistro arvostelua

Erittäin hyvä
4.4/6
103 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Vain vähän aikaa
"Erinomainen"
6/6
Tuuli M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Neighbour Bistro oli aivan mahtava! Halusimme ennen ruokailua käydä uimassa ja saimme järkättyä niin että pääsimme uimaan. Palvelu oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Suosittelen ravintolaa kaikille!

"Erinomainen"
6/6
Hilkka P.kaksi kuukautta sitten · 4 arvostelua

Äitienpäivälounaan menu oli todella onnistunut. Ruoka oli älyttömän hyvää ja hyvin suunniteltu kokonaisuus. Terassille paistoi aurinko ihanasti ja meillä oli ihan huippu kesäpäivä. Palvelu oli erinomaista. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"
6/6
Virpi I.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ja Maukas ruoka! Ystävällinen ja nopea palvelu. Hyvä sijainti meren ja altaiden ääressä. Hieman kallis ruoka annoksen koko huomioiden. Suosittelen nuorekkaille ihmisille joille kokonaisuus on tärkeää.