FI
Bistro Neighbour Helsinki image 1
Bistro Neighbour Helsinki image 2
Bistro Neighbour Helsinki image 3
Bistro Neighbour Helsinki image 4

Bistro Neighbour

Katajanokka · Kansainvälinen · 
Erittäin hyvä
4.3/6
64 Reviews

Bistro Neighbour – Tietoja

Neighbour Bistro tarjoilee helsinkiläistä ruokaa viimeisten 100 vuoden ajalta. Halusimme tuoda helsinkiläistä ruokakulttuuria esille kuin sille tarkoitetuissa puitteissa. Neighbourin terassilta pääset ihastelemaan ikonista helsinkiläistä maisemaa: kimaltelevaa merta, Kauppatorin vilinää ja Presidentinlinnan sekä Tuomiokirkon kaltaisia historiallisia rakennuksia. Toiveenamme on tarjota elämys niin helsinkiläisille kuin kaupungissa vieraileville. Tehdä jotain, josta voimme kaikki olla suomalaisella vaatimattomuudella salaa ylpeitä. Reseptinä tähän ovat 100 vuoden parhaat helmet, mutkaton palvelu sekä merellinen miljöö.

Neighbour Bistron yhteydessä toimivan Allas Cafén aukioloajat marraskuulle: ma-pe 7-22, la 9-23, su 10-20.

Siirry ravintolan Bistro Neighbour verkkosivustoon

Osoite

Bistro Neighbour
Katajanokanlaituri 2
00250 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 00:00
lauantai
17:00 - 00:00
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
17:00 - 22:00
keskiviikko
17:00 - 23:00
torstai
17:00 - 23:00
perjantai
17:00 - 00:00

Keittiömestarin valinta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Alkuruoat alk. 9€

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

pääruoat alk. 19€

23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

jälkiruoat alk. 6€

Menu (General)

Menu suomeksi

Every Day - All Day
pdf

Menu in English

Every Day - All Day
pdf
Juhlat tiedossa?

Oletko järjestämässä juhlia? Haluaisitteko jäädä pitempään? Onko teillä erityistoiveita?

64 Bistro Neighbour Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Carola A.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, joka osasi hommansa. Ruoka oli hyvää. Annokset sopivan kokoiset. Viihtyisä ympäristö. Vaikka ruokailutila oli avoin, ei kaikunut. Pystyi keskustelemaan pöytäseurueen kanssa. Pyöreät pöydät on hyvä ratkaisu.

"Erinomainen"6/6
imgSanna L.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Hyvä ruoka, kauniit annokset, laadukas juomavalikoima, kohtuullinen hintataso, ystävällinen ja rento palvelu, siistit tilat ja viihtyisä miljöö. Sijainti Helsingin parhaimpia. Vahva suositus etenkin kauniina kesäpäivänä.

"Erinomainen"6/6
Raili P.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus; ravintola merialtaiden ja Helsinki pyörän keskellä. Ympärillä kivat terassit, joilla voi nauttia aperatiivit ja katsella elämää ympärillä. Ravintolassa asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta. Todella maukasta ja hyvää ruokaa!

"Erinomainen"6/6
Maria L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, tarjoilu ja henkilökunta oikein mukavia! Meillä oli kivaa ja aurinko paistoi :-) Itse paikka oli hieman sokkeloinen, vaikea löytää perille. Kiva että oli erillaisia paikkoja joissa voi istua.

"Okei"3/6
Pentti I.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolan sijainti, konsepti ja näkymät periaatteessa hyvät. Varasin ennakkoon tilaa 7lle hengelle, paikat eivät olleet silloin läheskään loppuunvaratut siinä vaiheessa mutta meidät ohjattiin paikan päällä läpikulkureitille vastapäätä keittiötä ja tarjoilutiskiä ravintolan "eteisessä", parempaa paikkaa ei kuulemma ollut tarjolla. Kuitenkin vierestä naapuripöytää siirrettiin ravintolan muihin tiloihin sisemmälle. Ruokien valmistelun -välillä voimakkaitakin käryjä/savuja- ei ollut kiva haistella. Kaalikääryleiden mukana perunoiden kastike turhan vetinen. Muuten ruoka ok seurueen mielestä. Tarjoilu toimi suht mukavasti mutta tarjoilijoilla oli kiire kerätä lasit pois ennen kuin juomat oli edes kunnolla juotu loppuun. Mielestäni oli kohtuutonta laskuttaa vedestä 12,50 e kokonaislasku huomioiden. En erityisesti suosittelisi paikkaa tutuille edellä mainittujen huomautusten takia suhteessa loppulaskuun joten siinä mielessä vierailu oli pettymys!

"Hyvä"4/6
Anu K.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Positiivista hieno sijainti ja kauniit näkymät eteläsatamaan. Palvelu epävarmaa, välillä suorastaan välinpitämätöntä, vaikka asiakkaita melko vähän. Helsinki-alkupalat erinomainen combo, mutta esillepano Aallon suurella laudalla kolho, pienempi ja kevyempi olisi parempi. Kuha ok, mutta Kauppatorin salaatti alle kaiken arvostelun, 22 euron ravintola-annoksena ei pidä myydä tuskin henkilöstöruokaloistakaan enää löytyvää versiota, jonka kuka tahansa pystyisi kiireessä valmistamaan kotona. WC-tilat sotkuiset, käsipyyhkeitä ja papereita lattialla. Suosittelen korkeampaa kunnianhimoa ja tavoitetasoa koko henkilökunnalle!

"Erinomainen"6/6
Eva L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Verkligen bra betjäning - tack! Toppen fin utsikt över presidentens slott, svenska ambassaden, stadshuset, salutorget och Södra kajen! Teserveringen av bordet gick friktionsfritt och fin idé att också sända ett påminnelse sms före vi skulle komma! Vi kommer säkert igen! Tack!

"Upea"5/6
Monna H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

A nice and cosy bistro with a great view. The service was very "casual". We had a dinner on WED evening and the Place was quite empty, which made the service very quick. The menu ok, Food was good, all dishes good but not very memorable.

"Hyvä"4/6
Eila P.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolaan on vaikea löytää, katutasossa ei ole minkäänlaisia kylttejä ja ovienkin kyltit ovat huomaamattomat. Ravintolasalista on hienot näkymät, mutta sali on meluisa ja kaipaisi akustiikkalevyjä tai tekstiilejä. Ruoka oli hyvää (silakat ja kuha), mutta Helsinki-salaatti oli hintaansa nähden vaatimaton (sisälsi kiinankaalin kantoja). Henkilökunta oli kiireisen oloista ja selvää alkukankeutta oli vielä toiminnassa. Hyvällä säällä hieno paikka!

"Hyvä"4/6
Dora R.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli aivan mahtavaa mutta palvelu jäi hieman vaivaamaan. Saimme istua ihan DJ välineiden kohdalla ja pyysin että jos saisimme vaihtaa pöytään joka oli juuri vapautunut mutta meille sanottiin että kaikki pöydät olivat varattuja. Illan aikana kukaan ei kuitenkaan tullut näihin varattuihin pöytiin. Loput illasta meitä palveli todella mukavat espanjaa puhuvat tarjoilijat.

2 Henkilöä
2345678
Tänään (lauantai)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään