Arvostelut: Neighbour Bistro

Katajanokkakansainvälinen
Erittäin hyvä
4.3/6
110 arvostelua
Neighbour Bistro Helsinki image 1
Neighbour Bistro Helsinki image 2
Neighbour Bistro Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

110 Neighbour Bistro arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Neighbour Bistro annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.3/6
110 arvostelua
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Melu:Ei häirinnyt
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Tuuli M.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Neighbour Bistro oli aivan mahtava! Halusimme ennen ruokailua käydä uimassa ja saimme järkättyä niin että pääsimme uimaan. Palvelu oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Suosittelen ravintolaa kaikille!

"Erinomainen"
6/6
Veronica T.kuusi kuukautta sitten · 5 arvostelua

Äitienpäivälounaan menu oli todella onnistunut. Ruoka oli älyttömän hyvää ja hyvin suunniteltu kokonaisuus. Terassille paistoi aurinko ihanasti ja meillä oli ihan huippu kesäpäivä. Palvelu oli erinomaista. Voin lämpimästi suositella!

"Erinomainen"
6/6
Virpi I.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvä ja Maukas ruoka! Ystävällinen ja nopea palvelu. Hyvä sijainti meren ja altaiden ääressä. Hieman kallis ruoka annoksen koko huomioiden. Suosittelen nuorekkaille ihmisille joille kokonaisuus on tärkeää.

"Erinomainen"
6/6
Marianne M.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Loistava ja maittava ruoka, huolehtiva palvelu ja maaginen tunnelma meri ja keskikaupunkinäkymineen. Erinomainen yllätys oli myös juhlan kunniaksi tarjoiltu yllätyskupliva. Aloitti meillä mainiosti legendaarisen vapunvieton.

"Okei"
3/6
Pentti I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan sijainti, konsepti ja näkymät periaatteessa hyvät. Varasin ennakkoon tilaa 7lle hengelle, paikat eivät olleet silloin läheskään loppuunvaratut siinä vaiheessa mutta meidät ohjattiin paikan päällä läpikulkureitille vastapäätä keittiötä ja tarjoilutiskiä ravintolan "eteisessä", parempaa paikkaa ei kuulemma ollut tarjolla. Kuitenkin vierestä naapuripöytää siirrettiin ravintolan muihin tiloihin sisemmälle. Ruokien valmistelun -välillä voimakkaitakin käryjä/savuja- ei ollut kiva haistella. Kaalikääryleiden mukana perunoiden kastike turhan vetinen. Muuten ruoka ok seurueen mielestä. Tarjoilu toimi suht mukavasti mutta tarjoilijoilla oli kiire kerätä lasit pois ennen kuin juomat oli edes kunnolla juotu loppuun. Mielestäni oli kohtuutonta laskuttaa vedestä 12,50 e kokonaislasku huomioiden. En erityisesti suosittelisi paikkaa tutuille edellä mainittujen huomautusten takia suhteessa loppulaskuun joten siinä mielessä vierailu oli pettymys!

"Upea"
5/6
Taina N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kiva erinlainen ravintola. Todella miellyttävä henkilökunta, rentoa, asantuntevaa. Jouheva palvelu. Maistelumenu oli kiva, ruoka oli suussa sulavaa, lämmintä ja maistuvaa. Hinta-laatusuhde hyvä, joskin hieman kallis, mutta hintansa väärtti. Mukavaa vielä olisi jos voisi syödä ulkona varjon alla. Musiikki oli kovalla, mikä häiritsi kesksustelua alussa, musiikin hiljentämisen jälkeen ei. Kannattaa käydä. Pöytävaraus kannatanee ainakin kesällä tehdä, ravintola oli suht täynnä.

"Hyvä"
4/6
Anu K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Positiivista hieno sijainti ja kauniit näkymät eteläsatamaan. Palvelu epävarmaa, välillä suorastaan välinpitämätöntä, vaikka asiakkaita melko vähän. Helsinki-alkupalat erinomainen combo, mutta esillepano Aallon suurella laudalla kolho, pienempi ja kevyempi olisi parempi. Kuha ok, mutta Kauppatorin salaatti alle kaiken arvostelun, 22 euron ravintola-annoksena ei pidä myydä tuskin henkilöstöruokaloistakaan enää löytyvää versiota, jonka kuka tahansa pystyisi kiireessä valmistamaan kotona. WC-tilat sotkuiset, käsipyyhkeitä ja papereita lattialla. Suosittelen korkeampaa kunnianhimoa ja tavoitetasoa koko henkilökunnalle!

"Erinomainen"
6/6
Eva L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Verkligen bra betjäning - tack! Toppen fin utsikt över presidentens slott, svenska ambassaden, stadshuset, salutorget och Södra kajen! Teserveringen av bordet gick friktionsfritt och fin idé att också sända ett påminnelse sms före vi skulle komma! Vi kommer säkert igen! Tack!

"Erinomainen"
6/6
Miia P.kahdeksan kuukautta sitten · 6 arvostelua

Beautiful scenery in the heart of Helsinki! Food was freshly prepared, service friendly and the view gorgeous on a sunny day. A must visit in the summer for dinner on the second floor terrace and drinks on the rooftop terrace!

"Upea"
5/6
Monna H.vuosi sitten · 2 arvostelua

A nice and cosy bistro with a great view. The service was very "casual". We had a dinner on WED evening and the Place was quite empty, which made the service very quick. The menu ok, Food was good, all dishes good but not very memorable.