Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Munkkiniemi
Via Tribunali - Munkkiniemi
Via Tribunali - Munkkiniemi Reviews

Via Tribunali - Munkkiniemi

Pizza, Italian

Dishes priced around18€

Photo of restaurant Via Tribunali - Munkkiniemi in Munkkiniemi, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Via Tribunali - Munkkiniemi (18)

Read what people think about Via Tribunali - Munkkiniemi. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Via Tribunali - Munkkiniemi before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Via Tribunali - Munkkiniemi and book a table with confidence!

4.7/6

18 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
66
56
42
33
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Elina E.5 days ago · 1 review

Oikein hyvät pizzat syötiin, kuin myös palvelu oli erittäin ystävällistä.

New"Average"
3/6
Jon A.6 days ago · 1 review

Kallis. Pitsat olivat hyviä, ja ehkä 20 euroa per kappale on siedettävä hinta hyvästä pitsasta. Vaikka täytteitä ei pidäkään olla paljon napolilaisessa pitsassa, niin olihan se todella minimaalista molemmissa pitsoissa. Kun lisäksi alkuruoat olivat todella pienet (arrancini ja carpaccio) ja pieni lasi olutta (<0,4l) maksoi kympin, niin yleisvaikutelma oli kitsastelu ja ylihinnoittelu. En toiste tilaisi alkuruokia. Ehkä tilaisin pitsan ja joisin vettä.

New"Excellent"
6/6
Laura A.11 days ago · 1 review

Ravintolan tunnelma oli ihana ja palvelu oli hyvää. Pizzat todella hyviä!

"Very good"
5/6
Kari A.16 days ago · 2 reviews

Lounaspitsa (13,50€) oli hyvä, vaikka ravintolan sivuilta ei lounastarjontaa löytynytkään. Olutvalikoima riittävä, omia brändejä sekä aitoja italialaisia.

"Very good"
5/6
Virpi T.24 days ago · 1 review

Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu oikein ystävällistä. Menen toistekin.

"Excellent"
6/6
Pentti H.a month ago · 1 review

Hyvä palvelu, hyvä pizza👍👍👍👍👍. Pizza pöytään suhteellisen nopeasti ruuhkasta huolimatta

"Very good"
5/6
Karri V.a month ago · 1 review

Hyvä oli! Oikein hyvää pizzaa oli kaikkien mielestä. Tulemme uudestaan

"Average"
3/6
Raija S.a month ago · 1 review

Pizzat olivat tosi hyviä, samoin juomat. Ongelma oli ravintolan prosessit, jotka eivät toimineet. Alkuun tilatut arancinit eivät tulleet, pizzat tulivat neljälle hengelle eri aikaan. Jälkiruuista yhtä piti kysellä perään, vastaus oli, että kermaa ei ollut valmiina, siksi ei onnistunut ja tämä kuulemma kerrottu asiakkaalle. Ei ollut kerrottu. Omien mokien takia ravintola menetti noin 50€:n myynnin, puhumattakaan siitä, että olisi vielä yritetty myydä jotain. Tunnelma henkilökunnan kesken oli kireä ja se näkyi asiakkaalle juuri prosessin toimimattomuutena. Lopuksi meille tuotiin lasku, ilman että sitä pyysimme. Juoma oli kesken ja kahvit olisimme ehkä vielä ottaneet. Jonoa ei ollut, emmekä olleet viettäneet seurueen kanssa kahta tuntia raflassa, joka mainittiin varauksessa. Eli ruoka hyvää, prosessit sakkaa ja asenteessa on parantamisen varaa sekä salissa että etenkin hlökunnan kesken. Paikka muuten viihtyisä.

"Not good "
2/6
Nea W.a month ago · 1 review

Starters took 25min to get and customers that came after us got their food before us. Not happy with the service. Very hectic athmosphere

"Very good"
5/6
Kalevi A.a month ago · 3 reviews

Pizzat (2 eri sorttia) olivat erinomaiset! Palvelu italialaisittain tosi miellyttävä! Sympaattinen signor suositteli juuri oikeat kaksi erilaista grappaa: niin ruoan, kuin kahvinkin kera! Grazie!

"Good"
4/6
Elina V.2 months ago · 1 review

Tarjoilussa ei moitittavaa. Alkupala burratasta puuttui suola kokonaan, arrancinit olivat rapeita ja lisukkeet mukavan raikkaat. Pääruokana kaksi valkoista pitsaa, joista varsinkin perunapitsa varsin lattea, sieni ei maistunut. Puoliso piti gorgonzolapitsastaan enemmän.

"Good"
4/6
Timo S.2 months ago · 2 reviews

Pizzat täytteineen olivat erinomaisia, myös gluteiinittomalla pohjalla oleva. Tila on hiukan mieluinen ja ilmastointi puhalteli viileähköä ilmaa ( ulkona -14 astetta). Palvelu oli sangen ystävällistä. Pizzojen kanssa meni kyllä hetki jos kaksikin ennenkuin ne olivat pöydässä. Kaikkinensa paikka meni jatkoon. Pizza maistuu täällä uudestaankin.

"Excellent"
6/6
Terhi K.2 months ago · 1 review

Tunnelma oli kuin Italiassa, tarjoilija aivan mahtava ja otti lapsetkin huomioon. Ruoat maistui kaikille enemmän kun hyvin. tuntui kuin ”lomamatka” olisi tehty Italiaan kodin löhellä

"Average"
3/6
Tapio V.2 months ago · 1 review

Melko standardia pitsaa verrattuna Naplesin alkuaikojen erinomaiseen vastaavaan. Ei suomenkielistä ruokalistaa ja pitsat vaikuttivat sisältävän kaikki melko samanlaiset ainekset. Juomalasit oudon pienet. Hintalaatusuhde ei erityisen hyvä.

"Very good"
5/6
Valtteri A.2 months ago · 1 review

It is great to have a family restaurant in the neighborhood. But too many screaming small children.

"Excellent"
6/6
Matleena E.3 months ago · 1 review

Ruoka hyvää, palvelu ripeää, ympäristö viihtyisä, juomat aika kalliit. Alkuruokavalikoima on turhan suppea, sieltä ei löytynyt kenellekään mitään kiinnostavaa, vaikka olimme ajatelleet tilata myös alkuruoat.

"Excellent"
6/6
Juha V.3 months ago · 1 review

Naplesissa käynti oli hyvä kokemus. Pitää tulla joskus uudestaan käymään.

"Excellent"
6/6
Jouni S.4 months ago · 2 reviews

Erinomainen napolilainen pizza, siisti ravintola, ystävällinen henkilökunta ja maksuton pysäköinti oven edessä!