Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Inari
Keskusta
Restaurant Ukko
Restaurant Ukko Reviews

Restaurant Ukko

Finnish, Nordic

Dishes priced around32€

Photo of restaurant Restaurant Ukko in Keskusta, Inari

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Ukko (12)

Read what people think about Restaurant Ukko. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Ukko before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Ukko and book a table with confidence!

5.0/6

12 reviews

Food:Great
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
65
55
4
31
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Pilvi G.10 days ago · 2 reviews

Ruoka ja palvelu aivan erinomaista😍 Tulemme aivan varmasti uudelleen syömään

"Excellent"
6/6
Tiina N.18 days ago · 1 review

Hienossa ravintolassa voisi lasit ja aterimet sijoitella oikeaan paikkaan tarjoiluetiketin mukaisesti. Ruoka oli todella maistuvaa ja juomasuositukset osuivat kohdilleen. Ystävällinen palvelu.

"Very good"
5/6
Reingard H.2 months ago · 1 review

The Staff was superfriendly and WE Had a great table. The food was very good, only the dessert was Not my thing, but everyone else thought IT was good. We'd have Dinner there again anytime.

"Not good "
2/6
Unna-Maari P.5 months ago · 1 review

Harjaanjohtava ruokalista ja asiakaspalvelu ruokien suhteen. Ruokalistassa luki blinejä moniksosa, mutta todellisuudessa kyseessä on puolikas blini, jonka halkaisija on vain 3 cm. Poron ulkofileessä oli outo sivumaku ja koostumus ikävä.

"Excellent"
6/6
Celina Dorena K.6 months ago · 1 review

Sehr leckeres Essen, netter und freundlicher Service, toller Sitzplatz am Fenster

"Excellent"
6/6
Pilvi G.6 months ago · 2 reviews

Ruoka oli erinomaista ja ravintola todella hieno. Tulemme varmasti uudelleen

"Very good"
5/6
Vilma K.7 months ago · 1 review

Henkilökunta oli ystävällistä ja arvosti meidän hetkeä nauttia ravintolakokemuksesta. Ruuat olivat kauniita ja hyvän makuisia. Jäi todella hyvä mieli. Kun lähdimme, jopa kokki hyvästeli meidät. Tulemme varmasti toistekin. Ehdottomasti parhain ravintolakokemus Inarissa.

"Very good"
5/6
Mari K.7 months ago · 1 review

Palvelu oli miellyttävää. Ruoka hyvää. Paikka ihana ja näkymät järvelle hienot!

"Very good"
5/6
Petri P.7 months ago · 1 review

Erinomainen, iloinen ja ystävällinen palvelu. Useampi vieraskielinen henkilökunnassa, mikä ilmeisesti pitää vain tänä päivänä hyväksyä. Kuulisin kyllä mielelläni tarjoilijan edes yrittävän puhuvan suomea... Juustolautanen kekseineen erittäin hyvä. Siis yksinkertaisesti kaikki erinomaista. Pitääpä yrittää noiden keksien tekoa kotonakin... Vain niitä julmetun hyvän makuisia hillotäpliä saisi olla enemmän. Nyt ei riittänyt alkuunsakaan juustojen kyytipojaksi, mutta se on se taiteellinen vaikutus ;-) Erilainen, mutta todella maukas poronkäristys. Poro nyhtömallia, ei varsinaisesti siis mikään käristys. Nimi ehkä väärä... maku oli kyllä hyvä, ja annoksen kruunasi vihreä (kyllä, vihreä) voi. Eikä ensimmäistäkään rustoa mukana annoksessa. Pidän sitä testinä siitä, kuinka paljon ravintola arvostaa asiakasta. Jos on rustoja, on viimeinen kerta aina kun syön paikassa. Vaimolla vuohenjuustokanasalaatti. Ihmetteli, millä salaatista saa niin maukasta. Näytti ja kuulosti myös rapealta, tuoreelta. Juustokiekko oli niin suuri, että meni kuulemma hetkeksi sen himo. Tämä ei tietenkään ole negatiivinen asia. Tälläkin reissulla syöty monta muka vuohenjuusto- tai sinihomeannosta, joissa ei kumpaakaan edes maistanut. Leipäpalat parhaiten onnistuneet, mitä ikinä olen saanut (varastin siis niistä toisen itselleni). Jälkkärit melko perushyvää tasoa. Siis odottaisin silti suurempaa makuelämystä, koska ulkonäkö sitä antaa odottaa. Ei tietenkään mitenkään huono suoritus, mutta jotain jäi ehkä vähän kaipaamaan... Pitkästä aikaa jäi hyvä olo ravintolakäynnin jälkeen, eikä tuntuma, että itse olisi tehnyt parempaa... Hintataso myös kohdallaan, ei todellakaan liian kallis...

"Excellent"
6/6
Niclas S.7 months ago · 1 review

Amazing view and delicious food and drinks. Served with good knowledge.

"Very good"
5/6
DGANIT P.7 months ago · 1 review

a most beautiful place, great serviice and very tasty food. a bit on the expensive side.

"Average"
3/6
Giuseppe D.8 months ago · 1 review

Location molto bella, pietanze migliorabili. Nel complesso esperienza positiva. Alla prossima