Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Inari
Keskusta
Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua
Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua Reviews
2023

Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua

Finnish, Scandinavian

Dishes priced around44€

Photo of restaurant Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua in Keskusta, Inari

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua (67)

Read what people think about Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Aanaar / Wilderness Hotels Juutua and book a table with confidence!

5.4/6

67 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
639
520
42
35
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
priscila G.6 days ago · 1 review

10/10 Service 10/10 view and location 10/10 food quality & creativity We can‘t wait to be back in summer

New"Very good"
5/6
Marine B.11 days ago · 1 review

Staff extremely welcoming and serviceable, gorgeous view on the snowy riverside and sunset. The food was elaborated but very tasty (pickled fish great, smoked reindeer a delicacy) and well served -more than the usual sample tasting. Price really correct for the value

New"Excellent"
6/6
Quandoo Diner11 days ago · 2 reviews

very good cocktails, food with a creative touch, great ambience

"Very good"
5/6
Maarit P.20 days ago · 1 review

Ruoka oli todella hyvää. Henkilökunta palveli taitavasti ja kattavasti, vaikkakin ravintola oli täynnä ja heillä oli kiire.

"Excellent"
6/6
Marco M.22 days ago · 1 review

Il Menu da 5 portate é stato eccezionale! Il filetto di renna, uno dei piatti più buoni che abbia mai mangiato.

"Excellent"
6/6
Jarmo N.23 days ago · 1 review

Ruoka oli loistava. Erityisenä huomiona non-alcoholic-juomat sopivat oikein hyvin. Palvelu oli asiantuntevaa ja asiakasta huomioiva. Suosittelen ravintolaa muillekin.

"Very good"
5/6
Hannele K.25 days ago · 1 review

Kokemus oli juuri sitä mitä odotin ja jopa ylitti. Ruoka oli loistavaa, palvelu erinomaista ja tarjoilija oli asiantunteva ammattilainen.

"Excellent"
6/6
Brenda H.25 days ago · 1 review

We hebben een heerlijke avond gehad. Super lekker gegeten en het zag er allemaal prachtig uit. We hadden een tafeltje bij het raam met een fantastisch uitzicht. En niet te vergeten een geweldige bediening.

"Very good"
5/6
Eric P.a month ago · 1 review

Le cadre est aussi beau que la cuisine est bonne.

"Excellent"
6/6
Anne V.a month ago · 1 review

Erinomainen ruoka, viihtyisä uudistettu miljöö ja ystävällinen palvelu. Tulemme taas uudelleen!

"Excellent"
6/6
Jouni R.a month ago · 1 review

Respan sijainti ruokailijoille hieman häiritsevä. Upeat näkymät ja tyylikkäät asut tarjoilijoilla. Ruoka erittäin hyvää.

"Good"
4/6
Senni A.2 months ago · 1 review

Pöytiinohjausta jouduimme odottamaan hetken aikaan. Pöytä oli kuitenkin ikkunapaikalla ja siksi todella hyvä, varasin pöydän ajoissa, ainakin 2 viikkoa etukäteen joten saattoi johtua siitä. Alussa oli paljon odottelua. Alkuruokana poron maksapateeta joka ei ollut meidän makuun. Menuna aanaar ja viinipaketti, toimiva combo! Hintatasoltaan etelän vastaaviin hieman yläkanttiin,mutta turistinäkökulmasta ajateltuna ymmärrettävää. Menuuta emme todennäköisesti lähde uudelleen kokeilemaan, cartea kyllä! Lapissakin toivon palvelua suomeksi, välillä oli, välillä ei. Kiire näkyi henkilökunnan palvelussa, kaivattiin rentoa palvelua vaikka kiire olikin. Plussan puolelle kuitenkin jäätiin, suosittelen ystäville ja tutuille jos täällä päin liikkuvat!

"Very good"
5/6
Elisabeth S.2 months ago · 1 review

Zwar teuer, aber es hat sich gelohnt. Auf jeden Fall was Besonderes.

"Very good"
5/6
Petra F.2 months ago · 1 review

Food was fantastic - tasty, beautifully decorated, something what one does not eat every day. Service was also nice, waiters are kind, smiling, polite and informative. Tables are really close to each other, it gives feeling that restaurant aims to serve as many guests as possible at the same time. With that we missed intimacy, it is a bit noisy and there is not enough space at the table. Overall our rating is high because of cuisine, however atmosphere is something like "quantity over the spirit".

"Excellent"
6/6
yuching l.2 months ago · 1 review

Very good taste and food ,and the service is also nice.

"Excellent"
6/6
Timo R.2 months ago · 1 review

Edelleen menu 5 kokonaisuus on erinomainen ja palvelu toimii moitteettomasti.

"Excellent"
6/6
Federica B.3 months ago · 1 review

Ristorante molto buono. Abbiamo mangiato prodotti tipici. Staff molto attento

"Excellent"
6/6
Maritta K.3 months ago · 1 review

Kyllä oli hieno kokemus. Ruoka ja palvelu erinomainen. Remontti onnistunut.

"Good"
4/6
Anna L.3 months ago · 1 review

Ruoka oli todella hyvää, söimme Aanaar 5 menut. Myös ravintola tilana on kaunis, ja tunnelmallinen. Kuitenkin rauhallisesta, hienosta pohjoisen makuihin perustuvasta dinnerikokemuksesta söi pois se, että ravintolassa soi mm. Despacito, yms hitti pop biisejä. Olisi mukavaa päästä pohjoisen tunnelmaan jollain paikallisella, tai muulla rauhallisella musiikilla.

"Average"
3/6
Sami S.3 months ago · 1 review

Ruoka oli kaunista, mutta annokset olivat sekavia ja niissä oli liikaa meneillään kerralla. Myös kypsyyksissä ja lämpötiloissa oli huomautettavaa. Alkuruoan siika oli mautonta, pääruoan nieriä ylikypsää ja suolatonta. Leipä oli täysin ala-arvoista ja voi oli mautonta ja maistui jopa seisseeltä. Turskan kieli-annoksessa turska oli erinomaista, mutta kombu oli hankalaa syödä ja sitä oli liian paljon. Dashi oli hyvää, mutta lientä kaadettaessa tarjoilija kaatoi sitä myös housuilleni. Poro-annoksessa erityisesti veripalttu oli upeaa, mutta kastike oli kuin siirappia ja sipulipyre kylmää. Fileen kypsyys oli ok ja mieto savuisuus sopi siihen hyvin. Jälkiruoat olivat ok. Viiniparituksista ruoille iso kiitos, ne olivat todella hyviä. Meillä oli alkuun suomalainen tarjoilija, joka osasi hommansa hyvin ja osasi kertoa ruoista ja viineistä, mutta illallisen jälkimmäisen osion kreikkalainen tarjoilija ei osannut oikein kertoa ruoista eikä viineistä. Harmi, odotin paljon enemmän.

"Excellent"
6/6
Laure D.3 months ago · 1 review

Tout était parfait, de la première à la dernière bouchée, sans parler de l’accueil et du service impeccable. Cela faisait longtemps que je ne m’étais pas autant régaler dans un restaurant, merci à toute l’équipe !

"Average"
3/6
Vincenzo B.3 months ago · 1 review

Solo assaggi, buoni ma assaggi. 1 2 3 4 5

"Excellent"
6/6
Jaana H.4 months ago · 1 review

Erinomainen ruoka ja palvelu. Tasapainoinen menu. Hyvin valitut viinit. Ihana miljöö.

"Very good"
5/6
Ben R.4 months ago · 1 review

This is the second time we visit Aanar. This beautiful restaurant is a hem in the middle of he arctic. Large windows lers you dine in the middle of a snowy landscape. Super friendly staff and Michelin level dishes served. The vegetarians, meat lovers or fish fanatics are well taken care of. The restaurant specializes in using local ingredients, typical to Sami culture, pared with international and local winds

"Very good"
5/6
Virpi J.4 months ago · 1 review

Great service, interesting new dishes of familiar ingredients for us locals!

"Excellent"
6/6
Michela B.4 months ago · 1 review

It was the best dinner experience in Lapland for sure!

"Average"
3/6
Pascal N.4 months ago · 1 review

While the food was special and something to remember the staff seemed insecure and prices on the menu didn’t match the final bill

"Excellent"
6/6
Sirpa M.4 months ago · 1 review

Viihtyisä ja lämminhenkinen ravintola. Ruoka kerrassaan loistavaa: todella hyvän makuista, kauniisti aseteltu lautaselle. Palvelu hyvää, ystävällistä, lämminhenkistä. Viihtyisä ravintola. Luottoravintola, kun haluaa oikeasti hyvää ruokaa!

"Average"
3/6
Nina J.4 months ago · 1 review

Käynti oli pettymys, koska menu ei vastannut aikaisempaa tasoa ja odotusta. Palvelu oli myös heikentynyt ja englanniksi. Ravintola oli sisältä uudistettu hienoksi, mutta Lapin tunnelma puuttui.

"Very good"
5/6
Nagore Z.4 months ago · 1 review

We really appreciated to be noticed about the northern lights when having dinner

"Very good"
5/6
Emmanuelle M.4 months ago · 1 review

Très belle expérience avec des découvertes lapones. L’accord non alcoolique était surprenant

"Very good"
5/6
Sanna N.5 months ago · 1 review

Ensimmäinen vierailu uudistuksen jälkeen sujui vähän ristiriitaisin tuntein. Kovin oli komeata, kaunista ja rauhallista, mutta ei tullut oikein Lapin tuntua. Olisin yhtä hyvin voinut olla Hgin jossain hotellissa tai ravintolassa. Onneksi osa hlökunnasta oli pukeutumisessaan tuonut esille lappalaisuuttaan. Ruoka oli erinomaista sisältäen upeita elämyksiä niin maku- haju- kuin näköaistille. Porkkanainen alkupala oli mielenkiintoinen uusi tapa nauttia tuttua juuresta. Pääruoan poroannoksen tarjoilu upea tuoksuineen! Pääruoan lisukkeiden makukirjoa oli ehkä hivenen liikaa omaan makuuni. Aina ei enempi ole parempi. Tarjoiluun olisin toivonut sen verran petrausta, että vaikka tilasimmekin vain vettä ruokajuomaksi (joka mielestäni on Lapissa paras ruokajuoma) olisin toivonut tarjoilijan kaatavan sen laseihin. Pyynnöstäni sain toki pitää kauniimmat viinilasit vesilaseina, joten siitä pisteet.

"Excellent"
6/6
Juha-Antti H.6 months ago · 1 review

Ravintola huomioi loistavasti asiakkaina olleet nuoret partiolaiset. Antaa tulla lisää!

"Excellent"
6/6
Vesa-Pekka M.6 months ago · 1 review

Ruoka oli , kuten odottaa saattaa, erinomaista. Palvelu ja miljöö täyden kympin arvoisia!

"Excellent"
6/6
Jerker S.6 months ago · 1 review

international level in every level of service and food. Exelent perfomance in Inari, middle of nowhere!

"Excellent"
6/6
Pallavi V.6 months ago · 1 review

Lovely place! Amazing food! Would recommend to other people as well.

"Excellent"
6/6
Julius T.6 months ago · 1 review

Aivan taivaallinen kokemus ammattimainen palvelu aivan huikeat maisemat illallisen nauttimiseen.

"Excellent"
6/6
FUJIE K.6 months ago · 1 review

Every dish is very good 👍 and there is very comfortable.

"Very good"
5/6
Sami K.7 months ago · 1 review

Erinomainen ruoka, miellyttävän lämmin, rauhallinen ilmapiiri, ystävällinen mutkaton palvelu, upea jokimaisema.

"Excellent"
6/6
Olli K.7 months ago · 1 review

The 5 course menu was excellent, also the wines. The quality of Aanaar is even higher than it used to be. Thank You all at Aanaar!