Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Raasepori
Tammisaari
Ravintola Knipan
Ravintola Knipan Reviews

Ravintola Knipan

Scandinavian, Nordic

Dishes priced around30€

Photo of restaurant Ravintola Knipan in Tammisaari, Raasepori

Fast and free booking for:

Reviews of Ravintola Knipan (8)

Read what people think about Ravintola Knipan. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ravintola Knipan before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ravintola Knipan and book a table with confidence!

4.5/6

8 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
63
5
43
32
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
kim h.3 days ago · 1 review

Paras sijainti, hyvä palvelu ja ruoka, olen tosi tyytyväinen. Kiitos!

New"Average"
3/6
Mika O.3 days ago · 1 review

Plussana hieno, perinteikäs miljöö ja upea sijainti meren rannalla. Miinuksena pienehköt annokset aikuisille - seurueeseen kuuluneelle lapselle tilattu lasten annos oli annoskooltaan selkeästi suurempi kuin esimerkiksi grillattu munakoiso tai päivän kala -annos. Nälkä jäi. Ensimmäinen lasten annos oli puolestaan lihapullien osalta huonosti kypsennetty (osin raakoja sisältä). Keittiöön palautetun lihapulla-annoksen tilalle saatu nakit ja ranskalaiset -annos oli perusvarmaa settiä. Nälkäinen lapsi sai itsensä kylläiseksi. :)

New"Good"
4/6
Jarkko A.9 days ago · 1 review

Äitienpäivä menu. Erittäin hyvä. Alkupalat parasta antia. Tummaleipä kuhalla oli erinomainen. Rapusoppa myös oikein hyvä. Pääruoka oli hyvä mutta liha oli leikattu väärin, syiden suuntaisesti. Jälkiruoka erittäin tuhti. Palvelu oli ripeää ja ruoka tuli nopeasti. Lastenpöytä oli ala-arvoinen. Nakit, palaneet lihapullat ja kuiva lohi. Ei mitään vihreää. Jättimäinen jäätelöannos ei poista sitä tosiasiaa että hinta lasten annoksella joka oli 2,- x ikä eli meidän tapauksessa 24,- on kohtuuton. On ikävää että monessa muussakin paikassa lapsille tarjotaan vain epäterveellistä pahanmakuista roskaruokaa.

New"Excellent"
6/6
Kristian G.9 days ago · 1 review

Helt otroligt god mat, kunnig och trevlig personal. Tusen tack

New"Average"
3/6
Asta M.10 days ago · 1 review

Harmillisen hidasta palvelua. Ensimmäistä ruokalajia jouduttiin odottamaan lähes tunti, vaikka asiakkaita ei ollut kovinkaan monta. Pääruoka saapui viileänä pöytään.

"Good"
4/6
Sirkka U.10 months ago · 2 reviews

Salaattipöytä oli runsas ja raikas. Pääruoka naudanfilee kastikkeineen oli hyvä, vaikka kaipasimme kalavaihtoehtoa. Ravintolasalin nurkkapöydän ikkunapuitteet hämähäkkien poistoa ja kaipaavat pesua.

"Excellent"
6/6
Tuukka L.a year ago · 1 review

Todella kauniit maisemat ravintolasta, ruoka sekä juomat olivat todella hyviä ja palvelu 10+

"Good"
4/6
Linda R.a year ago · 1 review

(Oltiin äitienpäivälounaalla, seisova pöytä.) Aika kallista oli kyllä mutta suurimmaksi osaksi ruoka oli hyvää. Liha oli vähän sitkeää ja perunagratiini oli vähän mauton. Kaikki kalaruoat olivat tosi hyviä koko seurueen mielestä. Ja kakku olisi helposti voitu tehdä gluteenittomaksi niin kaikki olisivat voineet syödä samaa jälkiruokaa.