Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Vallila
Mashiro Vallila
Mashiro Vallila Reviews

Mashiro Vallila

Japanese, Asian

Dishes priced around12€

Photo of restaurant Mashiro Vallila in Vallila, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Mashiro Vallila (15)

Read what people think about Mashiro Vallila. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Mashiro Vallila before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Mashiro Vallila and book a table with confidence!

4.1/6

15 reviews

Food:Great
Atmosphere:Lively
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
62
55
44
32
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Good"
4/6
Petri L.3 years ago · 21 reviews

Hyvä kokemus, satuin keskelle remonttiin valmistautuvaa ravintolaa (jonka takia korkempi äänentaso), mutta silti sain erinomaista palvelua. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Mukava ja mieleenjäävä visiitti.

"Not good "
2/6
Arttu H.3 years ago · 1 review

Ravintolassa samanaikaisesti useita Wolt kuskeja ilman maskia ja turvaetäisyyksiä puhumassa kovaan ääneen, koko ravintola vierailumme ajan. Lisäksi ramen keitto oli hieman mauton.

"Excellent"
6/6
Joni M.4 years ago · 1 review

Oikein hyvää ruokaa, oikein hyvä palvelu ja oikein miellyttävä ilmapiiri

"Good"
4/6
Marjatta A.4 years ago · 2 reviews

Sashimin kala oli erittäin tuoretta ja laadukasta. Kuivatun lohen kanssa olisi voinut olla enemmän majoneesia tai jotakin kastiketta. Kulhoruuassa inkivääriä voisi olla enemmän.

"Good"
4/6
Tuukka R.4 years ago · 1 review

pieni ja vaatimaton mutta hyvä ruoka. Ruokalista vaatimaton mutta hyvä alku japanilaiseen ruokaan

"Average"
3/6
C S.4 years ago · 1 review

The food was mediocre, I also got a different meal from what I ordered. The noise from a TV set was at times really loud. All in all not a recommendable experience.

"Average"
3/6
Timo S.4 years ago · 12 reviews

Ruoka ihan ok mutta ylihinnoiteltu. Pieni ja arkinen paikka. Mukava kokemus mutta ehkei uudestaan, tai ainakin tsekkaan päivän tarjouksen ensi kerralla.

"Very good"
5/6
Tarja K.4 years ago · 1 review

Very good food and lovely staff and atmosphere. Would recommend.

"Very good"
5/6
Christian D.5 years ago · 12 reviews

Todella pieni ravintola, mutta ruoka hyvää ja edullista ja palvelu ystävällistä :)

"Awful"
1/6
Tuomo H.5 years ago · 1 review

Tämä paikka on vain muka japanilainen. Kukaan henkilökunnasta ei osannut puhua japania, eikä ruoissa maistunut oikein mikään - vähiten japanilaisuus.

"Very good"
5/6
Otto T.5 years ago · 2 reviews

Todella hyvä, tuore ja autenttinen japanilainen ruoka. Aktiivinen ja mukava palvelu. Pieni mutta viihtyisä paikka, suosittelen pöydän varaamista. Tulen varmasti käymään vielä uudestaan moneen kertaan.

"Very good"
5/6
Jasmin H.5 years ago · 1 review

Aito, sympaattinen pieni paikka Helsingin Vallilassa. Ihana omistajapariskunta ja nopea palvelu. Sisustus kivan yksinkertainen ja ruoka maukasta, taattua Mashiron laatua. Ei kiireen tuntua, mikä Irrottaa mukavasti työkiireistä. Suosittelen.

"Very good"
5/6
Minna S.5 years ago · 1 review

Erittäin maukas ruoka vaikka paikka itsessään ei vastannut odotuksia ulkonäkönsä puolesta. Erittäin nopeasti valmistuivat ruoka annoksemme. Annokset olivat esteettisesti hyvin kauniita. Kaikenkaikkiaan erittäin positiivinen kokemus.

"Excellent"
6/6
Liisa U.5 years ago · 1 review

Hyvää ja laadukasta japanilaista ruokaa rennossa ilmapiirissä. Kala oli todella tuoretta ja riisi maukasta. Oli mukavaa saada jotain muuta kuin sushia. Ravintolan sijainti ydinkeskustan ulkopuolella plussaa.

"Good"
4/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Ruoka maistui, kauniisti aseteltu ateria. Palvelu oli hyvä, tarjoilija ehkä liiankin innokas seurustelemaan seuralaiseni mielestä. Oli ilo nähdä kokin keskittyminen aterian valmistamiseen. Ympäristö oli liiankin arkinen: viereisellä nurkkapöydällä lojui tavaroita.