Menu from Martina Riihimäki
Menu highlights
Includes dishes that are:
Gluten-free
Vegetarian
Martinan Etanat
Valkosipuliyrttivoissa paahdetut etanat ja talon foccaciaa.
Tomaattikeitto (L)
Tomaattikeittoa, talon omaa pestoa, foccacciaa ja basilikaa.
Sinihomejuusto-etanat (L,G)
Sinihomejuusto-etanat ja talon focacciaa.
Lehtipihvi (L,G)
Kotimaista ohueksi nuijittua naudan ulkofileetä, yrttivalkosipulivoita, ranskanperunaa ja kauden kasviksia.
Paistettua lohta (L,G)
Tilli-ranskankermaa, kauden juureksia ja paahdettua punajuurta.
Täytetty uuniperuna (L,G)
Valitse täytteeksi kastike lohella, katkaravuilla, nyhtökauralla, kinkkusuikaleilla tai broirelilla. Tarjoillaan vihersalaatin, kirsikkatomaatin ja kurkun kera.
Pasta
Lasagne (L)
Talon reseptillä valmistettu klassikkoannos.
Vuohenjuustokasvispasta (VL)
Pastaa, pariloitua vuohenjuustoa, paprikaa, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia ja yrttiöljyä.
Pestopasta (L,P)
Talon omalla reseptillä valmistettua pestoa, pastaa, paahdettua cashewpähkinää ja parmesaanijuustoa.
