Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Kallio
Lie Mi Kallio
Lie Mi Kallio Reviews

Lie Mi Kallio

Vietnamese, Asian, Asian Fusion

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Lie Mi Kallio in Kallio, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Lie Mi Kallio (39)

Read what people think about Lie Mi Kallio. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Lie Mi Kallio before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Lie Mi Kallio and book a table with confidence!

5.3/6

39 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
620
512
45
32
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Taneli S.7 days ago · 1 review

Todella hyvä. Parhaimmat Shanghai Tacot mitä on suomessa tarjolla. Suosittelen.

"Excellent"
6/6
Hanna S.19 days ago · 1 review

Ruoka oli äärimmäisen hyvää ja palvelu erinomaista! Tulen uudestaan 😋

"Very good"
5/6
Henrik G.a month ago · 2 reviews

Erinomainen ruoka. Ystävällinen palvelu englanniksi. Ravintolatila yksinkertainen ja hieman kolkko ja meluisa. Epämukavat tuolit. Hinta-laatusuhde hieman yläkantissa.

"Very good"
5/6
Sara S.a month ago · 1 review

Ruoka erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä. Kaikki toimi sujuvasti. Kiitos!

"Excellent"
6/6
Ulla I.a month ago · 4 reviews

Loistava ruoka, ihan parhaat maut ja selvästi hyvät raaka-aineet. Ruoka tuli nopeasti.

"Excellent"
6/6
Erno S.2 months ago · 1 review

Excellent fresh food. Go for dumplings and vege. Kallio Liemi

"Very good"
5/6
Annika K.2 months ago · 1 review

We had a nice dinner with a group of friends. It was easy to get a table, The food was very good. The curry is spicy!

"Excellent"
6/6
Helmi V.2 months ago · 1 review

Very good food and nice staff! I would go again

"Average"
3/6
Harrison P.3 months ago · 2 reviews

Oli ihan ok. Asiakaspalvelu ei ollut mitään mainiota. Ruokaa oli ihan hyvä muttei missään nimessä 3 salaatti tacoa maksaisi 20€… täytyy miettiä että olisiko wörtti tulla uudestaan.

"Excellent"
6/6
Asta S.3 months ago · 1 review

Ruoka oli tosi herkullista. Palvelu oli kohteliasta ja ystävällistä. Ravintola oli myös viihtyisä. Olimme viettämässä syntymäpäivää😀

"Excellent"
6/6
Riku L.3 months ago · 4 reviews

Aina vuorenvarma Shanghai Taco ei pettänyt tälläkään kertaa. Ihanat kasvikset, sopivasti chilipoltetta, makea majoneesi kruunaa makuelämyksen. Crispy chicken tällä kertaa proteiinina. Suosittelen!

"Very good"
5/6
Pia R.4 months ago · 1 review

Musiikki turhan kovalla mutta pyydettiin josko voisi laittaa hiljemmalle ja näin tapahtui eikä sittemmin häirinnyt

"Excellent"
6/6
Linda M.4 months ago · 1 review

Loistavaa ruokaa ja kiva paikka! Tacot olivat parhaat mitä olen syönyt!

"Very good"
5/6
Milla M.4 months ago · 1 review

Dumplingsit ovat todella hyviä ja niin ohut kuorisia. Fish tacot lemppareita ja ensimmäistä kertaa maistoin spring rollsseja joista myös tykkäsin. 44€ punaviini sopi hyvin ruokiin koska oli kevyempää

"Very good"
5/6
Nadia N.4 months ago · 1 review

Ruoka oli todella hyvää sekä asiakaspalvelu oli loistava <3 kiitos kokemuksesta!

"Very good"
5/6
Barbro V.4 months ago · 1 review

Ruoka tuotiin nopeasti( ehkä jopa liian nopeasti, nimittäin samaan aikaan alkudrinkkien kanssa), tacot olivat taas yhtä herkullisia, kuten aina, palvelu hyvää ja rentoa.

"Very good"
5/6
Lotta L.5 months ago · 1 review

Palvelualttiita aspoja, mukava tunnelma, valoja voisi himmentää enemmän, suht hintava

"Excellent"
6/6
Gabriella I.5 months ago · 1 review

Nopea varaus puhelimesta sekä oikein hyvä ruoka. Voisi käydä uudestaan.

"Good"
4/6
Oona E.5 months ago · 1 review

oli ihana ja maukas kokemus mutta laskussa kesti :( haluttiin pois.

"Excellent"
6/6
Maija s.6 months ago · 3 reviews

Ihana ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Hyvä tunnelma. Menemme uudelleen varmasti.

"Very good"
5/6
Karin A.6 months ago · 1 review

Hyvä ja nopea palvelu ja hyvä ruoka! Tack så mycket!

"Good"
4/6
Marjukka J.6 months ago · 1 review

Ruoka oli sairaan hyvää. Palvelu oli vähän huonoa, työntekijät olivat jopa vähän töykektä

"Excellent"
6/6
Julia G.6 months ago · 25 reviews

Kiva ravintola, jossa rento tunnelma. Shanghai-tacot on must jos tänne tulee!

"Excellent"
6/6
Minna Kerttu K.7 months ago · 1 review

Great place if you are vegan. Eli vegaanille oikein loistoravintola.

"Very good"
5/6
Tuula T.7 months ago · 1 review

Ruoka oli upean makuista ja ilmapiiri loistava. Henkilökunta ystävällistä ja iloista

"Good"
4/6
Antero K.7 months ago · 1 review

Typeryyttä, että menu vain englanniksi. Itse kyllä puhun sujuvaa englantia

"Very good"
5/6
Ayush D.7 months ago · 1 review

I wished there was more option for sauce (Chilli dipped in vineger, hot sauce) but overall everything was good.

"Good"
4/6
Petra P.8 months ago · 1 review

Ihan mielettömän hyvää ruokaa! Miljöö erityisesti viikonloppuisin melko hälyisä mutta onneksi ruokia ei tarvitse odottaa pitkään.

"Good"
4/6
Harri J.a year ago · 4 reviews

Hyvä ruoka. Aika pitkä odotusaika tilauksen jälkeen. Lapsia se pitkästytti.

"Excellent"
6/6
Roope H.a year ago · 1 review

Ruoka tosi hyvä ja maistui hyvä. Ehdottomasti uudestaan syömään menisin

"Excellent"
6/6
Claudia H.a year ago · 1 review

Erittäin hyvät ruuat ja drinkit! Ehdottomasti suosikki ravintolamme. Suosittelen tämän ravintolan ruokaa

"Excellent"
6/6
Lyydia L.2 years ago · 2 reviews

Henkilökunta oli ystävällistä, ruoka todella hyvää ja viinilista sopivan kattava!

"Excellent"
6/6
Pia H.2 years ago · 4 reviews

Autenttinen tunnelma, reilut ja hyvin maustetut annokset. Plussaa drinkkilistasta, mango-chili mojito on kokeilemisen arvoinen. Tuolit hieman epämukavat pidempään seurusteluhetkeen.

"Excellent"
6/6
Eveliina S.2 years ago · 1 review

Aina hyvä ruoka ja palvelu. Yksi ehdottomasti lempi ravintoloita Helsingissä.

"Excellent"
6/6
Sara K.2 years ago · 1 review

Ruoka oli todella hyvää ja ravintola oli siisti ja viihtyisä.

"Excellent"
6/6
Sera S.2 years ago · 7 reviews

Lie mi on luottovalinta, johon on aina ihana palata. Ei pettänyt tälläkään kertaa!

"Excellent"
6/6
Claudia S.2 years ago · 1 review

Shanghai tacot erinomaisia. Tunnelma ruoka ja palvelu hienoa. Monesti jo olen käynyt ja koskaan ei petä.

"Average"
3/6
Petri L.3 years ago · 21 reviews

Myönteisten arvioiden takia odotin liikoja. Ruoka, palvelu, atmosfääri olivat kaikki auttamattoman keskinkertaisia, eikä mikään jäänyt erityisesti mieleen.

"Very good"
5/6
David G.3 years ago · 1 review

Awesome food, good amounts, it is not the cheapest but it is good value. Will repeat.