Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Helsinki
Punavuori
Karppi
Karppi Reviews

Karppi

Asian Fusion

Photo of restaurant Karppi in Punavuori, Helsinki

Fast and free booking for:

Reviews of Karppi (86)

Read what people think about Karppi. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Karppi before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Karppi and book a table with confidence!

5.0/6

86 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
638
527
410
37
24
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Janmiikka O.2 days ago · 1 review

Suosittelen lämpimästi. Enemmänkin elämys, kuin ruokaa nälkään. Tarjoilija rakensi kivan tarinan palvelun ympärille.

New"Excellent"
6/6
Alejandro M.4 days ago · 1 review

The food and the service were amazing, the only bad thing is that there was no light at all, the dishes were beautiful, so it would have been better to be able to see them without needing a flash light

New"Excellent"
6/6
Karim H.13 days ago · 1 review

Amazing “cook for the earth” set menu. Every dish a revelation. Get the accompanying wine, it elevates the dishes to a whole new level!

"Excellent"
6/6
Marjo L.15 days ago · 1 review

Thank you for a very pleasant experience. Food was excellent and service was very kind and quick. Loved the idea of using local ingredients and avoiding waste. Big thanks to the whole team!

"Good"
4/6
Marko S.18 days ago · 2 reviews

Kanaruoan syöminen puikoilla oli todella hankalaa, syömisestä ei voinut nauttia. Palvelu oli hyvää, ruoka sinänsä myös hyvää.

"Average"
3/6
Aaro T.18 days ago · 1 review

Osa annoksista oli maukkaita, mutta hinta-laatusuhde ei ollut kohdallaan. erityisesti kasvisannokset olivat ylihintaisia. Hintaan nähden hidasta palvelua. Tunnelmassa parantamisen varaa.

"Excellent"
6/6
Fredrik P.21 days ago · 8 reviews

Erinomainen ruoka, mahtava palvelu, ja mukava ja rento ilmapiiri. Suosittelen kovasti!

"Good"
4/6
Harri H.24 days ago · 2 reviews

Mukava tulokas. Yksi osteri ei maistunut tuoreeltaan. Sake ei ollutkaan hyvä valinta. Saisiko menuseen juomaehdotukset?

"Excellent"
6/6
Kaisa P.24 days ago · 1 review

Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Ruoka oli uskomattoman herkullista. Onnistunut yhdistelmä: fine dining ruokaa bistro miljöössä. Vahva suositus 👍

"Average"
3/6
Petri S.a month ago · 1 review

OK! Saisivat olla hieman isompia! Kokonaisuudessa ovat hyviä, jopa erinomaisia!😳

"Not good "
2/6
Kirsi-Maria K.a month ago · 1 review

Arvosteluiden perusteella valitsimme, mutta kokemuksena huono. Hapuilevaa palvelu, ruoan taso ei vastannut 63€ menun hintaa. Odotimme enenmän!

"Good"
4/6
petra t.a month ago · 1 review

Ruoka oli hyvää, hauska menu, ystävällinen palvelu. Hieman ruokaa sai odottaa.

"Excellent"
6/6
Maarit L.a month ago · 1 review

Ihana tunnelma. Hyvä palvelu. Mielenkiintoiset ja maistuvat annokset. Menen uudelleen!

"Excellent"
6/6
Heidi S.a month ago · 1 review

Vahva suositus Kokemisen arvoinen paikka ehdottomasti niin ruuan kuin palvelun puolesta

"Very good"
5/6
Maria R.a month ago · 4 reviews

Tunnelma oli intiimi, ravintolassa vain muutama pöytä. Vähän jäimme kaipaamaan, että joku olisi esitellyt menun ja kertonut montako annosta tulee tilata. Lämpimien ruokien osalta meidän seurueen 4hlö ruuat tulivat kaikki eri aikaan ja näissä oli varmaan tunnin väli. Olisi ollut kiva syödä samaan aikaan muun seurueen kanssa. Ruoka oli todella hyvää!!

"Average"
3/6
Timo T.a month ago · 5 reviews

Hinta-/ laatusuhde huono, kun ruoka keskinkertaista. Ruokailumiljöö jää keskitason alapuolelle huomioiden vielä laatuun nähden tapahtunut yli hinnoittelu.

"Very good"
5/6
Tuire R.a month ago · 44 reviews

Ruoka oli todella herkullista. Erittäin keksiläitä makuyhdistelmiä ja kaunis esillepano. Laaja sakelista ja hyvät coctailit. Akustiikkalevyt voisivat parantaa paikkaa, sillä ajoittain meteli oli korvia huumaava.

"Very good"
5/6
Antti P.a month ago · 1 review

Menu on kekseliäs ja palvelu mukavaa ja henkilökohtaista. Annokset ovat pieniä, mutta myös edullisia - hiukan kuin alkupaloja.

"Average"
3/6
Anne R.2 months ago · 1 review

Saimme ensimmäisen ruokalajin tunti saapumisestamme. Viimeinen ruokalaji sekin kesti todella kauan. Muutama keitetty kukkakaalinpala siinä välissä rasvaisessa majoneesissa ei vakuuttanut. Set menu olisi ehdottomasti tarvinnut raikkaan jälkiruoan. Tuskin kokeilemme paikkaa uudelleen.

"Very good"
5/6
Petri N.2 months ago · 1 review

Erittäin kauniit ja maistuvat annokset. Hyvä palvelu ja loistava hinta-laatusuhde.

"Excellent"
6/6
Stephanie Z.2 months ago · 2 reviews

I had a lovely dinner at Karppi, the restaurant was really nicely decorated and the staff was helpful and friendly. All of the food was delicious and also very unique, I was really impressed at the creativity that went into the dishes and the cocktail menu. My favorite dishes I had were the beef on raw quartz, numb numb. I also really enjoyed the sushi shoyu cocktail, for something so savory it was also nicely sweet and well balanced. The dessert guess the flavor was lovely, I love grass jelly and I could not guess the flavor, I even for a moment wondered if I heard my server incorrectly because I was so surprised at what it was!! I visited for my birthday and the staff took time to make the dinner special and I will definitely be back.

"Excellent"
6/6
Basse v.2 months ago · 5 reviews

Loistava Menu mutta lohi hieman mauton. Loistavat makuuyhdistelmät. Ystävällinen palvelu.

"Very good"
5/6
Pirjo H.2 months ago · 1 review

Kiva paikka. Dir-ty cocktail ei kovin kaunis, mutta maistui oikein hyvältä. Ruoat myös kekseliäitä ja maukkaita.

"Very good"
5/6
Simon I.2 months ago · 1 review

Loistava ruoka, annokset kuitenkin hyvin pieniä, joten täyden vatsan hinta kohoaa yllättäen. Tila ahdas, pöydät lähekkäin.

"Good"
4/6
Mikko C.2 months ago · 1 review

Kiva miljöö, ok tarjoilijat, ruoka ei niin ihmeellistä kuin oli lehdissä kehuttu.

"Very good"
5/6
Saila S.2 months ago · 2 reviews

Small restaurant with unique and wonderful food for a reasonable price. Not a place for someone who is terribly hungry or in a rush.

"Excellent"
6/6
Veera I.2 months ago · 1 review

Ihanaa ruokaa! Ja ystävällinen palvelu. Tulemme ehdottomasti toistekin taas käymään

"Excellent"
6/6
Anu V.2 months ago · 1 review

Erinomaista ruokaa ja todella lämmin & ystävällinen palvelu. Suosittelen :)

"Very good"
5/6
Sini P.3 months ago · 1 review

Ihanan persoonallinen pieni ravintola, jossa poikkeuksellista ruokaa! Menu oli kohtalaisen kevyt, voisi sisältää yhden annoksen enemmän.

"Very good"
5/6
Antti-Jussi S.3 months ago · 1 review

Oli erittäin hyvää ruokaa ja hyvää palvelua miellyttävässä ympäristössä. Kiitos!

"Very good"
5/6
Atte I.3 months ago · 1 review

Erinomainen palvelu. Sopivat ateriavälit ja tietenkin eritäin maistuva ruoka. Todella positiivinen kokemus 👍

"Excellent"
6/6
Topi K.3 months ago · 1 review

Upea palvelu kekseliäät annokset ja mielenkiintoiset maut! Suosittelen varauksetta kokeilemaan :)

"Excellent"
6/6
Martti K.3 months ago · 3 reviews

Very creative tasty cooking with friendly service. Definitely worth of visit and good price to quality ratio.

"Good"
4/6
Jan W.3 months ago · 1 review

The chef seems to want to create food that has more emphasize on looks than flavor. Sometimes serving just a tasty bowl of noodles with flavors and texture will do the trick. The Piggie ft. W.Melon did just this and for this I would come back.

"Very good"
5/6
Ari K.3 months ago · 2 reviews

Kivan rento ilmapiiri. Kekseliäät ja maistuvat ruoat. Annokset eivät ole kovin isoja mutta maut ovat.

"Average"
3/6
Pirjo M.3 months ago · 1 review

Ruokalista suppea, maut jonkinasteinen pettymys. Menun toivoisi olevan myös suomeksi, kotimaisellakin kielellä.

"Good"
4/6
CARA H.3 months ago · 9 reviews

Hieman liian kirkas valaistus vähensi tunnelmallisuutta. Mielenkiintoisia annoksia. Erittäin ystävällinen palvelu.

"Very good"
5/6
Anna P.3 months ago · 1 review

Hurmaava palvelu ja loistavia makuja. Kampasimpukkanuudelit oli ehdottomasti paras annos.

"Very good"
5/6
Laura K.3 months ago · 1 review

Tosi hyvää! Parasta oli liha carpaccio chimichurri-täytteellä ja päärynä jälkiruoka.

"Very good"
5/6
Colin T.3 months ago · 1 review

Very nice food and atmosphere. Cute little drawings of the food in the menu.