Ravintolat
Uusimaa
Vantaa
Myyrmäki
Wanda's Kitchen & Lounge
Wanda's Kitchen & Lounge Arvostelut

Arvostelut: Wanda's Kitchen & Lounge

Loistava
5.0/6
271 arvostelua
Wanda's Kitchen & Lounge Vantaa image 1
Wanda's Kitchen & Lounge Vantaa image 2
Wanda's Kitchen & Lounge Vantaa image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

271 Wanda's Kitchen & Lounge arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Wanda's Kitchen & Lounge annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.0/6
271 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Merja L.15 tuntia sitten · 1 arvostelu

Söin tänään lounaan ja ilmapiiri oli oikein hyvä ja lounas maukas. Paikka oli viihtyisä ja asiat kerättiin ripeästi pöydästä. Kiitos :)

Uusi"Erinomainen"
6/6
Samuli K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu, mukava ja rento tunnelma sekä maittavaa ruokaa, jossa maut kohdallaan.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Reetta P.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Aina hyvää ruokaa, ei tarvi kyllä ikinä pettyä 😊 Myös henkilökunta ystävällistä ja mukavaa. Suosittelen 👍🏻😊

"Erinomainen"
6/6
Leena R.14 päivää sitten · 2 arvostelua

Hyvä palvelu, herkullinen buffa. Ravintola, ei ruokala! Kohtuuhintainen, tasoon nähden jopa edullinen lounas.

"Upea"
5/6
Inka P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Yleisesti ottaen todella mukava paikka ja ruoka maistui kaikille. Seurueen 5- ja 7-v lapset sanoivat, että tosi hyvää ruokaa (söivät lasten lohiannokset), lisäkiitos annokseen kuuluvasta jätskistä! Aikuisista miehet valittelivat annosten kokoa liian pieniksi. Alkupaloista jättikatkaravut oli hieman pettymys, chili ei maistunut lainkaan ja annos todella pieni hintaan nähden. Pääruokia jaettiin sitten vähän sen mukaan kuka söi enemmän ja kuka vähemmän, omasta reilun tuntuisesta annoksesta riitti kaverillekin. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu nopeaa. Lapset kehuivat myös leikkinurkkausta hienoksi! Sunnuntaina iltapäivästä asiakkaita oli jo suhteellisen paljon , mutta ilmapiiri oli ihan miellyttävä ja viihdyimme hyvin.

"Erinomainen"
6/6
Aki S.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme perheen kanssa ensimmäistä kertaa brunssilla Wanda's Kitchen & Loungessa ja tykättiin oikein paljon. Poika 10-v totesi että käydään toistekin ja näin tehdään. Oikein miellyttävä ilmapiiri ja erinomaiset ruoat ja oikein mukava henkilökunta. Kiitos.

"Erinomainen"
6/6
Klaus S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Mutkaton ja maukas paikka; brunssin määrä, laatu ja hinta kohtasivat hyvin. Jälkiruokapöytä ei ollut pursuileva mutta riittävä kuitenkin, koska ei muun ruuan jälkeen paljoa enää jaksanut ja eritoten pannacotta sai porukaltamme kehuja. Pääruokasuosikkimme oli lihavartaat, olisivatko olleet lammasta. Erityisen kiitoksen paikka ansaitsee hyvästä paneutumisesta allergioihin: kokki tuli erikseen kertomaan seurueellemme eri ruokien sisällöistä ja saatoimme aterioida turvallisella mielellä.

"Erinomainen"
6/6
Jarmo P.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kävimme brunssilla 7 hengen voimalla, ja nuorin meistä oli 2 vuotias. Hänelle oli varattu lasten syöttötuoli ja se oli selkeästi asetettu leikkitilan kohdalle, josta hän pääsi sitten leikkimään ruuan jälkeen ja samalla oli silmällä pidettävissä, kun me vanhemmat vielä hieman jatkoimme ruokailua. Henkilökunta oli ystävällistä ja tehokasta. Ruoka oli maukasta, hyvin valmistettua ja helposti noudettavissa.

"Upea"
5/6
Mika L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintola oli aavistuksen hämärä (osa valoista oli pois päältä) lounasravintolaa ajatellen. Jos olisin ollu treffeillä, valaistus olisi kynttilän kanssa ollut optimi. Ruoka oli hyvää ja koko seurueemme nautti siitä. :) Välillä ruoka oli loppu ja sitä joutui odottamaan. Itse jouduin odottelemaan jälkiruokaa ja possun leikkeitä. Jatkossa kannattaisi koittaa panostaa siihen, että kenenkään ei tarvitse odottaa ja tukkia jonoa.

"Hyvä"
4/6
Kati N.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Melko kova meteli. Jälkiruoan tulo kesti hyvin pitkään ja samaan aikaan tilatut kahvit olisi ehtinyt juoda useaan kertaan ja olimme jo maksaneet laskun ja lähdössä kun jälkiruoka tuli. (Uskoimme sen jo unohtuneen) Edellisellä kerralla seurueemme yhden jäsenen ruoka oli unohdettu. Tuntuu että joka kerta on jotain. Lapsi huomioidaan hyvin, poikaamme vaan kutsuttiin pikku neidiksi. Emme ehtineet korjata koska tarjoilijalla tuntui olevan kovin kiire pois. Ruoka on Wandasissa hyvää.