Ravintolat
Pirkanmaa
Tampere
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Tampere

Viikinkiravintola Harald - Tampere

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
82 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 1
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 2
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Tampere – Tietoja

Viikinkiravintola Harald - Tampere tarjoaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkkuja ja ainutlaatuista viikinkiaikojen tunnelmaa Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadulla. Haraldin makumaailma muodostuu pääosin kotimaisista, sesongin raaka-aineista. Ote on perinteinen, ja täällä pääset maistelemaan mm. riistaa ja pihvi- ja siipikarjan lihaa sekä vesistöjen antimia herkullisin höystein. À la carte -listalta voit alku-, pää- ja jälkiruokien lisäksi valita jonkin kolmen ruokalajin kokonaisuuksista. Palan painikkeeksi on tarjolla esim. Haraldin omia oluita, joissa maistuvat hunaja, savu, kaneli ja terva. Arkisin on tarjolla myös lounas, johon sisältyy salaatit, keitto, leipä sekä nokipannukahvi ja tee noutopöydästä sekä pöytiin tarjoiltava pääruoka. Tunnelmallinen, viikinkiteeman mukainen ravintolatila muodostuu ruokasalista ja kabineteista, jotka kestitsevät jopa 240 henkeä. Tilat taipuvat siis helposti myös monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 15:00
Sunday
15:00 - 22:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Tampere
Hämeenkatu 23
33200 Tampere

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Tampere, Tampere

Tampereen keskustassa, Hämeenkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Tampere on Suomen kahdeksasta Harald-ravintolasta ensimmäinen, perustettu jo 1990-luvulla. Jyhkeiden puu- ja kivielementtien hallitsema ravintolatila on sisustettu eläinaihein, taistelukilvin ja viikinkivenepienoismallein. Mietityn hämyisä valaistus ja tulisijat lisäävät oikeanlaista tunnelmaa herkutellessasi skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden juurevista erikoisuuksista, jotka on nimetty viikinkiaikojen merkkihenkilöiden, tapahtumapaikkojen ja mytologian mukaan. Listalla on paljon liha-, siipikarja- ja kalaruokavaihtoehtoja. Paitsi höysteenä mutta myös pääraaka-aineena käytetään monipuolisesti sesongin herkullisimpia vihanneksia ja aromikkaita juureksia sekä sieniä ja marjoja. Mausteisuutta tuovat mm. savu ja terva. Ehkäpä monipuolisimman kuvan makumaailmasta tarjoavat à la carte -listan alku-, pää- ja jälkiruuasta koostuvat, kuuluisimpien viikinkikuninkaiden retkien mukaan nimetyt menukokonaisuudet. Annokset aterioidaan savi- ja kiviastioista reippaan ja asiaan paneutuneen tarjoiluhenkilökunnan palvelemana niin lounaalla kuin illallisaikaankin. Juomapuolelta löytyy monipuolinen valikoima viinejä, kotimaisia oluita sekä siidereitä. Myös alkoholittomien ruokajuomien valikoima on kattava.

Mikäli etsit paikkaa yritystilaisuuksien, kokouksen, merkkipäivien tai vaikka yllätysillallisen järjestämiseen, tarjoaa Tampereen Haraldin tilat tähän erinomaiset ja omaleimaiset puitteet. Itse asiassa ravintola kestitsee kepeästi vaikka pienen viikinkikylällisen – jopa 240 henkeä. Ja Haraldin skandinaavisista ja eurooppalaisista ruokatarjoiluista eivät pidot parane – kokonaisuus on räätälöitävissä toiveittesi mukaan. Ja mistä ikinä vieraasi tai seurueesi jäsenet saapuvatkin, Viikinkiravintola Harald Tampere on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee ydinkeskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Rautatieasemalta Tammerkosken sillan yli ja Keskustorilta itään. Myös useat, Hämeenkatua liikennöivät bussit tuovat lähelle.

82 Viikinkiravintola Harald - Tampere arvostelua

Loistava
5.2/6
82 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Uusi"Erinomainen"
6/6
Maarit-Elisa N.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Kiitos, jälleen kerran ihana käydä nauittimassa hetki tunnellmasta ja syömässä hyvin

Uusi"Erinomainen"
6/6
Nina M.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja hyvä palvelu, myös drinkit hyviä, suosittelen paikkaa.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kari N.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka pitkästä aikaa. Hyvä palvelu. Eikä ole hinnalla pilattu. Paiika Tampereella