Ravintolat
Pirkanmaa
Tampere
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Tampere

UusiViikinkiravintola Harald - Tampere

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Mahtava
6.0/6
1 arvostelu
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 1
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 2
Viikinkiravintola Harald - Tampere Tampere image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Tampere – Tietoja

Viikinkiravintola Harald - Tampere tarjoaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkkuja ja ainutlaatuista viikinkiaikojen tunnelmaa Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadulla. Haraldin makumaailma muodostuu pääosin kotimaisista, sesongin raaka-aineista. Ote on perinteinen, ja täällä pääset maistelemaan mm. riistaa ja pihvi- ja siipikarjan lihaa sekä vesistöjen antimia herkullisin höystein. À la carte -listalta voit alku-, pää- ja jälkiruokien lisäksi valita jonkin kolmen ruokalajin kokonaisuuksista. Palan painikkeeksi on tarjolla esim. Haraldin omia oluita, joissa maistuvat hunaja, savu, kaneli ja terva. Arkisin on tarjolla myös lounas, johon sisältyy salaatit, keitto, leipä sekä nokipannukahvi ja tee noutopöydästä sekä pöytiin tarjoiltava pääruoka. Tunnelmallinen, viikinkiteeman mukainen ravintolatila muodostuu ruokasalista ja kabineteista, jotka kestitsevät jopa 240 henkeä. Tilat taipuvat siis helposti myös monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
15:00 - 22:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Tampere
Hämeenkatu 23
33200 Tampere

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Tampere, Tampere

Tampereen keskustassa, Hämeenkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Tampere on Suomen kahdeksasta Harald-ravintolasta ensimmäinen, perustettu jo 1990-luvulla. Jyhkeiden puu- ja kivielementtien hallitsema ravintolatila on sisustettu eläinaihein, taistelukilvin ja viikinkivenepienoismallein. Mietityn hämyisä valaistus ja tulisijat lisäävät oikeanlaista tunnelmaa herkutellessasi skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden juurevista erikoisuuksista, jotka on nimetty viikinkiaikojen merkkihenkilöiden, tapahtumapaikkojen ja mytologian mukaan. Listalla on paljon liha-, siipikarja- ja kalaruokavaihtoehtoja. Paitsi höysteenä mutta myös pääraaka-aineena käytetään monipuolisesti sesongin herkullisimpia vihanneksia ja aromikkaita juureksia sekä sieniä ja marjoja. Mausteisuutta tuovat mm. savu ja terva. Ehkäpä monipuolisimman kuvan makumaailmasta tarjoavat à la carte -listan alku-, pää- ja jälkiruuasta koostuvat, kuuluisimpien viikinkikuninkaiden retkien mukaan nimetyt menukokonaisuudet. Annokset aterioidaan savi- ja kiviastioista reippaan ja asiaan paneutuneen tarjoiluhenkilökunnan palvelemana niin lounaalla kuin illallisaikaankin. Juomapuolelta löytyy monipuolinen valikoima viinejä, kotimaisia oluita sekä siidereitä. Myös alkoholittomien ruokajuomien valikoima on kattava.

Mikäli etsit paikkaa yritystilaisuuksien, kokouksen, merkkipäivien tai vaikka yllätysillallisen järjestämiseen, tarjoaa Tampereen Haraldin tilat tähän erinomaiset ja omaleimaiset puitteet. Itse asiassa ravintola kestitsee kepeästi vaikka pienen viikinkikylällisen – jopa 240 henkeä. Ja Haraldin skandinaavisista ja eurooppalaisista ruokatarjoiluista eivät pidot parane – kokonaisuus on räätälöitävissä toiveittesi mukaan. Ja mistä ikinä vieraasi tai seurueesi jäsenet saapuvatkin, Viikinkiravintola Harald Tampere on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee ydinkeskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Rautatieasemalta Tammerkosken sillan yli ja Keskustorilta itään. Myös useat, Hämeenkatua liikennöivät bussit tuovat lähelle.

1 Viikinkiravintola Harald - Tampere arvostelu

Mahtava
6.0/6
1 arvostelu
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Raimo M.13 tuntia sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä, sekä ammattinsa omaava tarjoilija. Ruoka sai meiltä kaikilta erityiskiitoksen Varsinkin kauriin liha oli todella maittavaa. Viinin tuntemus oli myös osaava. Kiitos vielä tarjoilijalle. Oli viihdyttävää iltapäivä, kuin myös koko ravintolalle. No

Uusi"Upea"
5/6
Heli H.20 tuntia sitten · 1 arvostelu

Kiva kokemus ja mukava palvelu. Ruoka maistuvaa. Sisustus oli ravintolan henkeen mukava. Pienenä vinkkinä, mikä toisi varmaan asiakkaille hyvää mieltä. Pieni sumppi kupillinen vaikka 1.5 dl jäkkäriksi. Poikkeaisi sillä muista ravintoloista, jossa ei saa kahvia jälkkäriksi.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Leena T.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Oli tosi hyvin kaikki. Palvelu oli ystävällistä koko ruokailun ajan. Ruoka oli hyvää ja sitä oli runsaasti. Suosittelen paikkaa kyllä ystävillenikin. Tunnelma oli lämmin ja miellyttävä.