Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Tampere
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Tampere

Viikinkiravintola Harald - Tampere

Kuva kohteesta Viikinkiravintola Harald - Tampere, Keskusta, Tampere

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Viikinkiravintola Harald - Tampere – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Ilmainen wifi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
14:00 - 21:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Viikinkiravintola Harald - Tampere

Viikinkiravintola Harald - Tampere tarjoaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden herkkuja ja ainutlaatuista viikinkiaikojen tunnelmaa Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadulla. Haraldin makumaailma muodostuu pääosin kotimaisista, sesongin raaka-aineista. Ote on perinteinen, ja täällä pääset maistelemaan mm. riistaa ja pihvi- ja siipikarjan lihaa sekä vesistöjen antimia herkullisin höystein. À la carte -listalta voit alku-, pää- ja jälkiruokien lisäksi valita jonkin kolmen ruokalajin kokonaisuuksista. Palan painikkeeksi on tarjolla esim. Haraldin omia oluita, joissa maistuvat hunaja, savu, kaneli ja terva. Arkisin on tarjolla myös lounas, johon sisältyy salaatit, keitto, leipä sekä nokipannukahvi ja tee noutopöydästä sekä pöytiin tarjoiltava pääruoka. Tunnelmallinen, viikinkiteeman mukainen ravintolatila muodostuu ruokasalista ja kabineteista, jotka kestitsevät jopa 240 henkeä. Tilat taipuvat siis helposti myös monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Tampere pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Tampere ei ole pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Viikinkiravintola Harald - Tampere eurooppalainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Viikinkiravintola Harald - Tampere tarjoilee eurooppalainen ruokaa ja myös skandinaavinen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Viikinkiravintola Harald - Tampere?

Tampereen keskustassa, Hämeenkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Tampere on Suomen kahdeksasta Harald-ravintolasta ensimmäinen, perustettu jo 1990-luvulla. Jyhkeiden puu- ja kivielementtien hallitsema ravintolatila on sisustettu eläinaihein, taistelukilvin ja viikinkivenepienoismallein. Mietityn hämyisä valaistus ja tulisijat lisäävät oikeanlaista tunnelmaa herkutellessasi skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden juurevista erikoisuuksista, jotka on nimetty viikinkiaikojen merkkihenkilöiden, tapahtumapaikkojen ja mytologian mukaan. Listalla on paljon liha-, siipikarja- ja kalaruokavaihtoehtoja. Paitsi höysteenä mutta myös pääraaka-aineena käytetään monipuolisesti sesongin herkullisimpia vihanneksia ja aromikkaita juureksia sekä sieniä ja marjoja. Mausteisuutta tuovat mm. savu ja terva. Ehkäpä monipuolisimman kuvan makumaailmasta tarjoavat à la carte -listan alku-, pää- ja jälkiruuasta koostuvat, kuuluisimpien viikinkikuninkaiden retkien mukaan nimetyt menukokonaisuudet. Annokset aterioidaan savi- ja kiviastioista reippaan ja asiaan paneutuneen tarjoiluhenkilökunnan palvelemana niin lounaalla kuin illallisaikaankin. Juomapuolelta löytyy monipuolinen valikoima viinejä, kotimaisia oluita sekä siidereitä. Myös alkoholittomien ruokajuomien valikoima on kattava.

Mikäli etsit paikkaa yritystilaisuuksien, kokouksen, merkkipäivien tai vaikka yllätysillallisen järjestämiseen, tarjoaa Tampereen Haraldin tilat tähän erinomaiset ja omaleimaiset puitteet. Itse asiassa ravintola kestitsee kepeästi vaikka pienen viikinkikylällisen – jopa 240 henkeä. Ja Haraldin skandinaavisista ja eurooppalaisista ruokatarjoiluista eivät pidot parane – kokonaisuus on räätälöitävissä toiveittesi mukaan. Ja mistä ikinä vieraasi tai seurueesi jäsenet saapuvatkin, Viikinkiravintola Harald Tampere on helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee ydinkeskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Rautatieasemalta Tammerkosken sillan yli ja Keskustorilta itään. Myös useat, Hämeenkatua liikennöivät bussit tuovat lähelle.