Ravintolat
Päijät-Häme
Lahti
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Lahti
Viikinkiravintola Harald - Lahti Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Lahti

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.1/6
69 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 1
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 2
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

69 Viikinkiravintola Harald - Lahti arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Lahti annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
69 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
José Ramón M.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Un lugar precioso, con una comida y un servicio magnífico..... Totalmente recomendable.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Airi J.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Tunnelma oli hyvä .Tarjoilu ystävällistä .Kymmenen pistettä tarjoilijalle . Ruokalistassa autettiin valinnassa ja saimme hyvää ruokaa . Aikki ja Kössi

Uusi"Erinomainen"
6/6
Juha J.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Oikein viihtyisä ravintola ja hyvä ruoka. Söimme kampanja alessa olleen ruoan, joten hinta-laatusuhdekin oli oikein hyvä.

"Erinomainen"
6/6
Laurie D.22 päivää sitten · 1 arvostelu

C’était vraiment très bon, la serveuse était vraiment très gentille, très à l’écoute & très souriante. Agréable moment

"Upea"
5/6
Maiju L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Haraldissa on aina hyvä tunnelma, erinomaisen hyvää palvelua ja ruoka on joka kerta maistuvaa. Pieni pettymys oli jälkiruoka - tilasin leipäjuustoa marinoiduilla lakoilla ja lakkajäätelöä muun seurueen tilatessa vain lakkajäätelöä marinoiduilla lakoilla. Oma jälkkärini maksoi 8,20eur kun muiden 4,20eur, ja ainoa ero oli se, että omassani oli pieni siivu leipäjuustoa ja pienempi jäätelöpallo kuin muilla. Muutoin kyllä lakkajäätelö oli erinomaista!

"Upea"
5/6
Jarmo L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli oikein mukava ruokailuhetki. Ruoka maittavaa ja annos sopivan kokoinen, ei jäänyt nälkä. Tunnelma hyvä eikä liikaa taustameteliä, vaikkakin paikalla mielestäni suht paljon asiakkaita. Palvelu ystävällistä ja ripeää, josta jäi mielikuva, että asiakkaasta oikeasti välitetään. Arvioni 5 sen takia, että aina pitää voida parantaa vaikka en voi siihen mitään ehdottaakaan.

"Erinomainen"
6/6
Isa V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ravintola Harald Lahdessa oli upea kokemus. Palvelu ja tarjoilu oli ensi luokkaista, lämminhenkistä ja huomioonottavaista. Rakkauspaketin annos oli mahtava makuelämys, jossa oli taidokkaasti yhdistetty useiden eri makujen yhdistelmä, jossa oli juuri sopivasti syötävää kahdelle. Suosittelen niin ravintolaa kuin kyseistä ruoka-annosta.

"Upea"
5/6
Tapio K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Vierailimme asiakkaina nyt neljännen kerran. Ravintolan tunnelma on edelleen viihtyisä. Asiakaspalvelu oli erinomaista. Tarjoilijat ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Ruokalista on lyhyt, mutta monipuolinen, josta löytynee useimmille sopiva menu. Ruoka oli myös hyvää ja annokset riittoisia. Aterian kokonaishinta juomineen muodostui korkeahkoksi, mutta vastasi kuitenkin raaka-aineiden laatutasoa. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Enni E.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Lämmin tunnelma, ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Makuhermoja hivelevä menu. Menussa kaikki kohdallaan, ja annokset täydellisen kokoisia. Alkukilvessä valitettavan paljon ruokalajeja, joita raskaana oleva vaimoni ei voinut syödä, mutta jäipä minulle enemmän. Täydellinen ilta, kiitos. ❤

"Erinomainen"
6/6
Petri H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella herkullinen ruoka, ei mitään perus ravintola annoksia vaan oikeasti erilaisia herkkuja. Palvelu oli todella ystävällistä ja rentoa, juuri sopivalla tahdilla ilman turhaa kiirettä tai odottelua. Erittäin viihtyisä tunnelma, pistäydyn varmasti vielä uudestaan.