Ravintolat
Päijät-Häme
Lahti
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Lahti
Viikinkiravintola Harald - Lahti Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Lahti

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
34 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 1
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 2
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

34 Viikinkiravintola Harald - Lahti arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Lahti annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
34 arvostelua
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Miellyttävä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Outi T.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvät tarjoilijat ja niiiiin hyvä ruoka! Viihdyttiin ystävien kanssa oikein hyvin👍🏼 Voi lämpimästi suositella Lahden haradia muillekin. Tarjoilijat osasivat asiansa ja olivat hyväntuulisia sekä mukavia.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Enni E.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Lämmin tunnelma, ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Makuhermoja hivelevä menu. Menussa kaikki kohdallaan, ja annokset täydellisen kokoisia. Alkukilvessä valitettavan paljon ruokalajeja, joita raskaana oleva vaimoni ei voinut syödä, mutta jäipä minulle enemmän. Täydellinen ilta, kiitos. ❤

"Erinomainen"
6/6
Eve P.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Tunnelma ihana, henkilökunta iloista ja auttavaista, tilat siistit, ruoka erinomaista, sen takia aina palaamme samaan paikkaan. Ei ole oikeastaan mitään negatiivista tästä paikasta sanottavaa meillä.

"Erinomainen"
6/6
Tuulia S.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Harald Lahti ravintolassa oli Loistava vastaanotto ja palvelu toimi moitteetta. Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Tänne palaan toisenkin kerran. Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuota meille kaikille.

"Upea"
5/6
Jarmo L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Oli oikein mukava ruokailuhetki. Ruoka maittavaa ja annos sopivan kokoinen, ei jäänyt nälkä. Tunnelma hyvä eikä liikaa taustameteliä, vaikkakin paikalla mielestäni suht paljon asiakkaita. Palvelu ystävällistä ja ripeää, josta jäi mielikuva, että asiakkaasta oikeasti välitetään. Arvioni 5 sen takia, että aina pitää voida parantaa vaikka en voi siihen mitään ehdottaakaan.

"Upea"
5/6
Tapio K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Vierailimme asiakkaina nyt neljännen kerran. Ravintolan tunnelma on edelleen viihtyisä. Asiakaspalvelu oli erinomaista. Tarjoilijat ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Ruokalista on lyhyt, mutta monipuolinen, josta löytynee useimmille sopiva menu. Ruoka oli myös hyvää ja annokset riittoisia. Aterian kokonaishinta juomineen muodostui korkeahkoksi, mutta vastasi kuitenkin raaka-aineiden laatutasoa. Suosittelen!

"Erinomainen"
6/6
Jukka R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä palvelu, osaava neito joka suositteli annoksia. Kaikin puolin jäi hyvä fiilis ja suosittelen kaikille. Ruoka oli hyvää, todella maistuvaa. Siitä keittiölle kehut. Itse toimin myynninjohdon tehtävissä ja haluaisin ehdottomasti kehua tarjoilijaa.

"Erinomainen"
6/6
Cisa R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu. Monipuolinen ruokalista, löytyy aterioita niin vegaaneille kuin paatuneille lihansyöjille. Runsas valikoima niin alkoholillisia juomia kuin alkoholittomia aina oluista viineihin ja shotteihin. Jälkiruuat sulaa suussa! Sisustukseen on nähty vaivaa! Kyllä viihtyy!

"Erinomainen"
6/6
Veera K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ihana palvelu ja hyvä ruoka. Hunaja olut on aina ollut mun lemppari eikä pettänyt tälläkään kertaan. Nam nam nam kyllä suosittelen paikkaa kaiken muun lisäksi 👍 palvelu toimi ja ruoka oli hyvää

"Erinomainen"
6/6
Tanja H.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä tunnelma ja palvelu. Ruoka aina hyvää. Pääruuat erittäin maukkaita, lihan saa aina oman maun mukaan. Jälkiruuat erilaisia kuin muualla, todella maistuvia. Kahvi on parasta, sitä voisi juoda koko pannullisen.