Ravintolat
Päijät-Häme
Lahti
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Lahti

Viikinkiravintola Harald - Lahti

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.2/6
35 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 1
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 2
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Lahti – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Lahti vaalii skandinaavisen keittiön ja viikinkiaikojen perinteitä Lahden keskustassa, Vesijärvenkadulla. Monen ruokalajien menukokonaisuuksista sekä yksittäisistä alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksista koostuvalta à la carte -listalta löytyy erityisesti lihasta ja kalasta valmistettua ruokaa, kuten herkulliseksi haudutettua karitsanniskaa, mureaa poron ja härän sisäfileetä, ylikypsää kauriinpaistia, paahdettua kuhaa ja suussasulavaa lohipastramia. Myös kasvisruokia, kuten valkolupiini-tempeh-pihvit sekä nyhtöpapu-linssipataa, on tarjolla. Moniin annoksista liittyy jokin viikinkiaikojen merkkihenkilöiden ottamuksista kertovat tarina. Arkiaamupäivisin on tarjolla päivittäin vaihtuva pöytiin tarjoiltava annos, ja hintaan sisältyy myös vihreä salaatti sekä nokipannukahvi tai haudutettu tee. Todelliseen nälkään vastaa kolmen ruokalajin lounasmenukokonaisuus.

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Lahti
Vesijärvenkatu 24
15140 Lahti

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Lahti, Lahti

Lahden keskustassa, Vesijärvenkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Lahti tarjoaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden perinteisiä herkkuja tämän päivän keittotaidolla ja aineksilla modernisoituna. Tunnelma puulla, kivellä ja viikinkiaikoja peilaavalla esineistöllä sisustetussa ravintolassa on hämyisä kuten muinaisten merenkulkijoiden majoissa voi kuvitella aikoinaan olleenkin. Pöytä voidaan kattaa koreaksi niin pienille kuin suurillekin venekunnille, ja onnistuupa Haraldissa myös monenlaiset kestit merkkipäivien vietosta ja pikkujouluista yritystilaisuuksiin. Tilat on jaettu etusaliin, viinitupaan sekä pienempiin, omaa rauhaa tarjoaviin tupiin, jotka tarjoavat passelit puitteet esimerkiksi kokouksille ja palavereille. Tarjoilut on valittavissa à la carte -listalta tai ne voidaan räätälöidä koko seurueelle tarjoiltaviksi ryhmämenu-kokonaisuuksiksi ennakkoon sopien. Tiedustele lisää tekemällä varauskysely.

Viikinkiravintola Harald Lahti ammentaa makumaailmansa skandinaavisen ruoka-aitan ja metsien antimista sekä eurooppalaisten keittiöiden erityispiirteistä sesonkeja suosien. Eri tavoin valmistetut liha, siipikarja, riista ja vesistöjemme kalat saavat seuraa herkullisista kasvis- ja palkovihannespainotteisista muhennoksista ja paistoksista sekä annokset kruunaavista kastikkeista. Jälkiruokaosastoa hallitsevat kotimaiset marjat ja jäätelöt, joissa on käytetty mausteina mm. tervaa, lakkaa ja kuusta.

35 Viikinkiravintola Harald - Lahti arvostelua

Loistava
5.2/6
35 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Päivi H.päivä sitten · 1 arvostelu

Loistava palvelu ja hyvä ruoka. Pöytävarauksemme oli huomioitu ja palvelu oli ystävällistä ja kohteliasta. Ruoka tuli nopeasti ja vastasi hyvin tilausta ja kuvasuta. Tarjoilija osasi suositella parhaita ruokia. Arvosana 10+

Uusi"Erinomainen"
6/6
Outi T.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvät tarjoilijat ja niiiiin hyvä ruoka! Viihdyttiin ystävien kanssa oikein hyvin👍🏼 Voi lämpimästi suositella Lahden haradia muillekin. Tarjoilijat osasivat asiansa ja olivat hyväntuulisia sekä mukavia.

"Erinomainen"
6/6
Enni E.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Lämmin tunnelma, ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Makuhermoja hivelevä menu. Menussa kaikki kohdallaan, ja annokset täydellisen kokoisia. Alkukilvessä valitettavan paljon ruokalajeja, joita raskaana oleva vaimoni ei voinut syödä, mutta jäipä minulle enemmän. Täydellinen ilta, kiitos. ❤