Ravintolat
Päijät-Häme
Lahti
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Lahti

UusiViikinkiravintola Harald - Lahti

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.0/6
2 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 1
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 2
Viikinkiravintola Harald - Lahti Lahti image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Lahti – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Lahti vaalii skandinaavisen keittiön ja viikinkiaikojen perinteitä Lahden keskustassa, Vesijärvenkadulla. Monen ruokalajien menukokonaisuuksista sekä yksittäisistä alku-, pää- ja jälkiruoka-annoksista koostuvalta à la carte -listalta löytyy erityisesti lihasta ja kalasta valmistettua ruokaa, kuten herkulliseksi haudutettua karitsanniskaa, mureaa poron ja härän sisäfileetä, ylikypsää kauriinpaistia, paahdettua kuhaa ja suussasulavaa lohipastramia. Myös kasvisruokia, kuten valkolupiini-tempeh-pihvit sekä nyhtöpapu-linssipataa, on tarjolla. Moniin annoksista liittyy jokin viikinkiaikojen merkkihenkilöiden ottamuksista kertovat tarina. Arkiaamupäivisin on tarjolla päivittäin vaihtuva pöytiin tarjoiltava annos, ja hintaan sisältyy myös vihreä salaatti sekä nokipannukahvi tai haudutettu tee. Todelliseen nälkään vastaa kolmen ruokalajin lounasmenukokonaisuus.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 12:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Lahti
Vesijärvenkatu 24
15140 Lahti

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Lahti, Lahti

Lahden keskustassa, Vesijärvenkadulla sijaitseva Viikinkiravintola Harald Lahti tarjoaa skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden perinteisiä herkkuja tämän päivän keittotaidolla ja aineksilla modernisoituna. Tunnelma puulla, kivellä ja viikinkiaikoja peilaavalla esineistöllä sisustetussa ravintolassa on hämyisä kuten muinaisten merenkulkijoiden majoissa voi kuvitella aikoinaan olleenkin. Pöytä voidaan kattaa koreaksi niin pienille kuin suurillekin venekunnille, ja onnistuupa Haraldissa myös monenlaiset kestit merkkipäivien vietosta ja pikkujouluista yritystilaisuuksiin. Tilat on jaettu etusaliin, viinitupaan sekä pienempiin, omaa rauhaa tarjoaviin tupiin, jotka tarjoavat passelit puitteet esimerkiksi kokouksille ja palavereille. Tarjoilut on valittavissa à la carte -listalta tai ne voidaan räätälöidä koko seurueelle tarjoiltaviksi ryhmämenu-kokonaisuuksiksi ennakkoon sopien. Tiedustele lisää tekemällä varauskysely.

Viikinkiravintola Harald Lahti ammentaa makumaailmansa skandinaavisen ruoka-aitan ja metsien antimista sekä eurooppalaisten keittiöiden erityispiirteistä sesonkeja suosien. Eri tavoin valmistetut liha, siipikarja, riista ja vesistöjemme kalat saavat seuraa herkullisista kasvis- ja palkovihannespainotteisista muhennoksista ja paistoksista sekä annokset kruunaavista kastikkeista. Jälkiruokaosastoa hallitsevat kotimaiset marjat ja jäätelöt, joissa on käytetty mausteina mm. tervaa, lakkaa ja kuusta.

2 Viikinkiravintola Harald - Lahti arvostelua

Loistava
5.0/6
2 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tanja H.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä tunnelma ja palvelu. Ruoka aina hyvää. Pääruuat erittäin maukkaita, lihan saa aina oman maun mukaan. Jälkiruuat erilaisia kuin muualla, todella maistuvia. Kahvi on parasta, sitä voisi juoda koko pannullisen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mika S.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Hienosti saatu paljon erilaisia makuja tarjottaviin ruoka-annoksiin. Tarjoilijat huomioivat asiakkaan useaan otteeseen eri ruokalajien väleissä. Henkilökunnan asusteet sopivat ravintolan tunnelmaan todella hyvin. Erittäin positiivinen kokemus!

Uusi"Upea"
5/6
Eila A.päivä sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli maistuvaa ja pysyi pitkään lämpimänä, koska lautaset olivat lämmitetyt. Henkilökunta oli ystävällistä. Olemme aiemminkin ruokailleet siellä emmekä kertaakaan ole pettyneet.Olen suositellut paikkaa usealle.