Ravintolat
Keski-Suomi
Jyväskylä
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä

UusiViikinkiravintola Harald - Jyväskylä

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Mahtava
6.0/6
3 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 1
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 2
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Jyväskylä tarjoaa nimensä mukaisesti juurevia makuja ja viikinkiaikojen tunnelmaa Jyväskylän keskustassa, Kauppakadulla. Ravintolan tarjoamien makujen alkuperä on skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden perinteissä, joista ammennetaan parhaat ja kiinnostavimmat palat tämän päivän herkuttelijoille lounaasta illalliseen. Samalla kun listalla painottuvat liha-, siipikarja- ja kala-ruuat ja annoksissa voi maistua vaikkapa terva, sahti tai kuusi, voidaan raaka-aineina käyttää myös pelkästään kasvisaineksia, kuten tempehiä, porkkanahummusta, kvinoaa ja nyhtöpapua. Kotimaisista ja skandinaavisista aineksista löytyy jokaiselle vuodenajalle parhaat makunsa, joita Haraldissa kernaasti hyödynnetäänkin. Näyttävästi viikinkiesinein sisustettuun ravintolaan mahtuu ruokailemaan niin pieni- kuin suurilukuisellakin seurueella niin tavallisena kuin juhlapäivinäkin, sillä Haraldissa onnistuu myös ikimuistoisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestäminen.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 11:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
14:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä
Kauppakatu 33
40100 Jyväskylä

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä, Jyväskylä

Viikinkiravintola Harald Jyväskylä sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa, Kauppakadulla. Paikka on yksi Suomen kahdeksasta Harald-viikinkiravintolasta. Ruuissa keskitytään skandinaavisen ja eurooppalaisten ruokakulttuurien perinteisempään puoleen, ja raaka-aineet hankitaan niin vesistöistä, metsistä, maasta kuin ilmastakin, joten tiedossa on Pohjolan ruoka-aitan herkullisimpia makuja sesongin mukaisten höystein kruunattuna. Näitä herkkuja kelpaa siis ylpeydellä esitellä myös ulkomaalaisille vieraille. Ohessa nautitaan mm. Haraldin omia oluita, sekä viinejä maailman suosituimmilta viinialueilta. Tarjolla on myös erinomaisia alkoholittomia ruokajuomia.

Atmosfääri 150-paikkaisessa ravintolassa on tunnelmallinen, ja erikokoiset salit ja tupamaiset kabinetit jakavat tilan kylämäiseksi kokonaisuudeksi mahdollistaen skandinaavisen keittiön antimilla herkuttelun mitä moninaisimmille seurueille. Tulitpa kaksin, nelin tai suurella porukalla, Viikinkiravintola Haraldista löytyy tarkoituksiisi passeli pöytä. Kun kyse on erityisestä juhlanaiheesta tai yritystilaisuudesta, katetaan pöytään toiveidenne mukaan räätälöityjä herkkuja runsain mitoin. Kun kyseessä on yli 8 hengen kestit, kysy lisää tekemällä varauskysely.

Viikinravintola Harald Jyväskylä on helppo saavuttaa. Se sijaitsee keskustassa, kävelykatujen ympäröimän Kauppakeskus Tawastin korttelissa, Kauppakadulla, mutta sisään pääsee myös Asemakadun puolelta. Lähistöllä on myös hyvät pysäköintimahdollisuudet, ja Jyväskylän Matkakeskukselta on ravintolaan lyhyt kävelymatka.

3 Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä arvostelua

Mahtava
6.0/6
3 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Suvi J.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Ihan mielettömän hyvä isänpäiväkattaus! Kauris ja kana maistuivat lapsillekin. Ja miljöö sopivan juhlava tällaiseen hetkeen. Koko menu oli hintansa väärti alkupaloista jälkiruokaan asti. Maukkain ateria, mitä olen hetkeen saanut. Suosittelen lämpimästi.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Juho L.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä palvelu. Ruoka maistui:) Terveisiä Sannalle! Kiitos. Ohhoh ei ole mitään syytä olla huolissaan. Jos tänään ei ole vielä tullut mitään tekemistä keskenään ja lisää joukkoon mahtuu.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Sami L.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Aivan mahtava paikka! Taisi olla 5 kerta, kun käytiin ja jälleen kerran sai mahan täyteen hienoja makuja. Vaikka Harald on aika liha painotteinen, löytyy myös loistavia vege valintoja. Tervaolut ja hyvät punaviinit lihan kanssa luovat mukavan tasapainon ja jälkiruuissa on käytetty mielikuvitusta, kuten suussa paukkuvat räiskäleet. Huomiona - Jos haluaa kanaa, niin menusta löytyy useimmiten vain yksi vaihtoehto, mutta useimmiten sekin on toimiva!