Ravintolat
Keski-Suomi
Jyväskylä
Keskusta
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä

Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä

Keskustaeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.4/6
45 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 1
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 2
Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä Jyväskylä image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Jyväskylä tarjoaa nimensä mukaisesti juurevia makuja ja viikinkiaikojen tunnelmaa Jyväskylän keskustassa, Kauppakadulla. Ravintolan tarjoamien makujen alkuperä on skandinaavisen ja eurooppalaisten keittiöiden perinteissä, joista ammennetaan parhaat ja kiinnostavimmat palat tämän päivän herkuttelijoille lounaasta illalliseen. Samalla kun listalla painottuvat liha-, siipikarja- ja kala-ruuat ja annoksissa voi maistua vaikkapa terva, sahti tai kuusi, voidaan raaka-aineina käyttää myös pelkästään kasvisaineksia, kuten tempehiä, porkkanahummusta, kvinoaa ja nyhtöpapua. Kotimaisista ja skandinaavisista aineksista löytyy jokaiselle vuodenajalle parhaat makunsa, joita Haraldissa kernaasti hyödynnetäänkin. Näyttävästi viikinkiesinein sisustettuun ravintolaan mahtuu ruokailemaan niin pieni- kuin suurilukuisellakin seurueella niin tavallisena kuin juhlapäivinäkin, sillä Haraldissa onnistuu myös ikimuistoisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestäminen.

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
14:00 - 21:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä
Kauppakatu 33
40100 Jyväskylä

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä, Jyväskylä

Viikinkiravintola Harald Jyväskylä sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa, Kauppakadulla. Paikka on yksi Suomen kahdeksasta Harald-viikinkiravintolasta. Ruuissa keskitytään skandinaavisen ja eurooppalaisten ruokakulttuurien perinteisempään puoleen, ja raaka-aineet hankitaan niin vesistöistä, metsistä, maasta kuin ilmastakin, joten tiedossa on Pohjolan ruoka-aitan herkullisimpia makuja sesongin mukaisten höystein kruunattuna. Näitä herkkuja kelpaa siis ylpeydellä esitellä myös ulkomaalaisille vieraille. Ohessa nautitaan mm. Haraldin omia oluita, sekä viinejä maailman suosituimmilta viinialueilta. Tarjolla on myös erinomaisia alkoholittomia ruokajuomia.

Atmosfääri 150-paikkaisessa ravintolassa on tunnelmallinen, ja erikokoiset salit ja tupamaiset kabinetit jakavat tilan kylämäiseksi kokonaisuudeksi mahdollistaen skandinaavisen keittiön antimilla herkuttelun mitä moninaisimmille seurueille. Tulitpa kaksin, nelin tai suurella porukalla, Viikinkiravintola Haraldista löytyy tarkoituksiisi passeli pöytä. Kun kyse on erityisestä juhlanaiheesta tai yritystilaisuudesta, katetaan pöytään toiveidenne mukaan räätälöityjä herkkuja runsain mitoin. Kun kyseessä on yli 8 hengen kestit, kysy lisää tekemällä varauskysely.

Viikinravintola Harald Jyväskylä on helppo saavuttaa. Se sijaitsee keskustassa, kävelykatujen ympäröimän Kauppakeskus Tawastin korttelissa, Kauppakadulla, mutta sisään pääsee myös Asemakadun puolelta. Lähistöllä on myös hyvät pysäköintimahdollisuudet, ja Jyväskylän Matkakeskukselta on ravintolaan lyhyt kävelymatka.

45 Viikinkiravintola Harald - Jyväskylä arvostelua

Loistava
5.4/6
45 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo L.17 tuntia sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi hyvin, palvelu ystävällistä, ruoka hyvää ja erityisruokavaliot otettiin erittäin hyvin huomioon. Ruuat muokattiin sopiviksi. Pöytä oli jo valmiina vaikka tulimme etuajassa. Jälleen kerran olimme tyytyväisiä.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jorma M.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Rauhallinen perjantai-ilta, hyvä ruoka, iloinen ammattitaitoinen tarjoilija. Söimme alkupalat, pääruoan ja jälkiruoan. Viiniksi valitsimme Saksalaisen Moselin Rislingin, perinteisesti viinin aromit olisivat tulleet paremmin esiin ohuesta viinilasista nautittuna, nyt viini tarjoiltiin paksuun mukiin. Muuten onnistunut ilta viehättävässä seurassa

"Erinomainen"
6/6
Miia V.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Harald on miljöönä ihanan hämyisä ja tunnelmallinen, tarjoilijat ovat ystävällsiä ja huolehtivat ruokailijoista että kaikkea riittää ja maistuu. Ruoka vie kielen mennessään, pettymystä ei ole tullut kertaakaan ja aika monesti on Haraldin palveluja jo käytetty:)