Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Matinkylä
Viikinkiravintola Harald - Espoo
Viikinkiravintola Harald - Espoo Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Espoo

Matinkyläeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
41 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 1
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 2
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

41 Viikinkiravintola Harald - Espoo arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Espoo annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
41 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Christina L.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

hyvä paika ja palvelu, iloinen ympäristö ravintolassa, lammas ruan on ihana

Uusi"Erinomainen"
6/6
Kaija N.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Kiitos hyvä ruoka, sopiva palvelun tahti ja erittäin miellyttävä palvelu😊

Uusi"Erinomainen"
6/6
Julia V.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava henkilökunta, hyvät ruuat ja rauhallinen ravintola. Tulisin toistekkin mielelläni.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Erkki R.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Olimme kaikki neljä annoksiimme erittäin tyytyväisiä. Yksi meistä on allergioittensa takia "hankala tapaus" mutta tarjoilija ja kokki selvisivät ongelmasta hienosti

"Erinomainen"
6/6
Kai K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ei kyllä turhaan tutut ole Viikinkiravintola Haraldia kehuneet. Ruoka oli erittäin hyvää. Liha, peruna, kastike ja jopa kasvikset oli maukkaita. Palvelu oli erinomaista, kaikki tuli nopeasti tarjoilia reagoi nopeasti meihin vaikka asiakkaita oli runsaasti. Ruoka tuli nopeasti. Kaiken kaikkiaan erittäin mieluisa kokemus. Hyvä mieli jäi 50v lounaasta. Tulemme varmasti uudestaan. Ai niin mä rakastuin, juomaan nimeltään "Tildan tyrnimoukku" oli muuten hyvää 😍 Suosittele lämpimästi tuota ravintolaa.

"Erinomainen"
6/6
Anna K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Kävi ilmi että ruokarajoitteisiini ei sopinut yksikään listan annos, niin henkilökunta suunnitteli minulle ihan oman annoksen. Annos oli hyvin monipuolinen (kolmea erilaista lisuketta lihan seuraksi), kauniisti aseteltu ja maukas. Ravintolan tunnelma oli myös omaa luokkaansa (kokiskin tuotin keraamisessa kolpakossa!), unohdin kokonaan että olimme keskellä modernia ostoskeskusta. Suosittelen lämpimästi.

"Upea"
5/6
Laura T.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu erittäin hyvää! Ainoa ja iso miinus oli se että vessa sijaitsi kauppakeskuken puolella ja oli todella epäsiisti, ilman wc paperia, käsipyyhettä sekä saippuaa. Sanoin asiasta henkilökunnalle mutta vessaa ei siivottu eikä sinne tuotu saippuaa, paperia eikä käsipyyhkeitä...Harmi, että ostarin vesa pilais osittain hauskan illan. Iso plussa ruualle ja ravintolan henkilökunnalle!

"Erinomainen"
6/6
Mika K.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Rakkaus paketti oli erittäin monipuolinen ja täynnä erilaisia makuja joista osa oli harvinaisempia. Palvelu oli erittäin hyvää läpi koko illallisen. Tässä ravintolassa oli panostettu palveluun todella hyvin josta pidimme. Viikinki teemana ja Miljöökin miellytti koska olimme sivulla olevassa loosissa melkein kahden.

"Erinomainen"
6/6
Annamaija E.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Erinomainen ja maukas ruoka, nopea ja ystävällinen palvelu. Lista oli monipuolinen ja ruokalajit selkeästi kuvailtu. Maut olivat tuoreita ja sopivat hyvin yhteen. Kiva, että on mahdollista tilata kokonainen menu tai sitten vain osia. Joskus riittää vain pieni jälkiruoka.

"Hyvä"
4/6
Miika I.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli pääsääntöisesti keskinkertaista ilman suuria yllätyksiä. Onneksi mukaan mahtui pari positiivista uutta makukokemusta. Tähän hintaluokkaan olisin odottanut enemmän kekseliäisyyttä ja makujen yhteensovittelua. Samalle rahalle voi saada enemmän vastinetta. Henkilökunta oli persoonallista ja palvelu pelasi. Laskukin saatiin heti kun pyydettiin. Ravintolassa ei ollut omaa vessaa vaan piti käydä kauppakeskuksen puolella. Siitä pieni miinus.