Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Matinkylä
Viikinkiravintola Harald - Espoo
Viikinkiravintola Harald - Espoo Arvostelut

Arvostelut: Viikinkiravintola Harald - Espoo

Matinkyläeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.1/6
17 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 1
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 2
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

17 Viikinkiravintola Harald - Espoo arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Viikinkiravintola Harald - Espoo annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
17 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Viihtyisä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Rikhard M.20 tuntia sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Myös tunnelma ja taustamusiikki ok. Kahvi tosin oli aika laihaa. Kabinetti oli tilava ja kivasti suunniteltu ja sisustettu. Puuastiat myös ok.

Uusi"Erinomainen"
6/6
ronja T.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka on hyvää ja palvelu erinomaista. On kiva kun useat tarjoilijat huoletivat ja ottavat tilauksia niin ei tarvitse niin kauaa odotella ja metsästellä oikeaa tarjoilijaa

"Erinomainen"
6/6
Minna O.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvää, maukasta ruokaa jota oli mukavan kokoinen annos. Ystävällinen henkilökunta. Ravintola oli tunnelmallinen ja teeman mukaisesti sisustettu. Astiat kotimaista käsityötä, tästä iso plussa. Käymme varmasti toistekkin.

"Erinomainen"
6/6
Anna K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erinomainen palvelu, ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Kävi ilmi että ruokarajoitteisiini ei sopinut yksikään listan annos, niin henkilökunta suunnitteli minulle ihan oman annoksen. Annos oli hyvin monipuolinen (kolmea erilaista lisuketta lihan seuraksi), kauniisti aseteltu ja maukas. Ravintolan tunnelma oli myös omaa luokkaansa (kokiskin tuotin keraamisessa kolpakossa!), unohdin kokonaan että olimme keskellä modernia ostoskeskusta. Suosittelen lämpimästi.

"Erinomainen"
6/6
Kai K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ei kyllä turhaan tutut ole Viikinkiravintola Haraldia kehuneet. Ruoka oli erittäin hyvää. Liha, peruna, kastike ja jopa kasvikset oli maukkaita. Palvelu oli erinomaista, kaikki tuli nopeasti tarjoilia reagoi nopeasti meihin vaikka asiakkaita oli runsaasti. Ruoka tuli nopeasti. Kaiken kaikkiaan erittäin mieluisa kokemus. Hyvä mieli jäi 50v lounaasta. Tulemme varmasti uudestaan. Ai niin mä rakastuin, juomaan nimeltään "Tildan tyrnimoukku" oli muuten hyvää 😍 Suosittele lämpimästi tuota ravintolaa.

"Upea"
5/6
Laura T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu erittäin hyvää! Ainoa ja iso miinus oli se että vessa sijaitsi kauppakeskuken puolella ja oli todella epäsiisti, ilman wc paperia, käsipyyhettä sekä saippuaa. Sanoin asiasta henkilökunnalle mutta vessaa ei siivottu eikä sinne tuotu saippuaa, paperia eikä käsipyyhkeitä...Harmi, että ostarin vesa pilais osittain hauskan illan. Iso plussa ruualle ja ravintolan henkilökunnalle!

"Hyvä"
4/6
Miika I.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli pääsääntöisesti keskinkertaista ilman suuria yllätyksiä. Onneksi mukaan mahtui pari positiivista uutta makukokemusta. Tähän hintaluokkaan olisin odottanut enemmän kekseliäisyyttä ja makujen yhteensovittelua. Samalle rahalle voi saada enemmän vastinetta. Henkilökunta oli persoonallista ja palvelu pelasi. Laskukin saatiin heti kun pyydettiin. Ravintolassa ei ollut omaa vessaa vaan piti käydä kauppakeskuksen puolella. Siitä pieni miinus.

"Hyvä"
4/6
Rita K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinoimaisen hyvää. Sopivat annokset. Tarjoilu ja palvelu moitteetonta. Mutta pöytämme ravintolassa, 6 henkilöä, oli erillinen tila, kabinetti. Tilassa aivan liian kova ilmastointi ( kylmää!!!) ja en itse pidä tämmöisestä erillistilasta, tylsää!! Ravintolasyömisessä myös ravintolan tunnelma tärkeä, joka muodustuu kokonaisuudesta missä muut kanssaruokailijat ovat tärkeä osa.

"Erinomainen"
6/6
Pauliina S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa oli tarjolla loistava alkuruokapöytä, herkullinen ruoka, isänpäiväkakusta puhumattakaan. Suosittelen lämpimästi ravintolaa. Tarjoilijat loistivat palvelualttiudellaan sekä ystävällisyydellään. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voin lämpimästi suositella ravintolaa

"Erinomainen"
6/6
OTTO A.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli hyvää ja ruoka erinomaista. Ostimme miekkoja ja kilpiä. Eksoottista päästä maistamaan montaa eri riistaa. A b c d e f g h i