Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Matinkylä
Viikinkiravintola Harald - Espoo

Viikinkiravintola Harald - Espoo

Matinkyläeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
30 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 1
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 2
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Espoo – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Espoo, sijaitsee Matinkylän kaupunginosassa, Piispansillalla, kauppakeskus Iso Omenan ensimmäisessä kerroksessa. Haraldissa matkataan muinaisten viikinkiaikojen elämyksiin sekä ruokaperinteisiin. Monipuolinen lista on kokoelma herkullisia annoksia skandinaavisesta ja eurooppalaisista keittiöistä. Viikinkiaikojen tapaan raaka-aineina käytetään runsaasti lihaa, siipikarjaa, riistaa ja kalaa sekä peltojen ja metsien kasvisantimia. Näin vaikkapa paistettu kuha höystetään palsternakkaröstillä, pitkään haudutettu karitsanniska uunijuureksilla ja tervapuolukoilla ja pariloitu poronsydän leipäjuustolla tyrnihillokkeen kera. Myös kasviksiin keskittyneet löytävät Haraldista maukkaita alku-, pää- ja jälkiruokia. Tervetulleita kestittäviksi ovat kaikki, iästä ja seurueen tai nälän koosta riippumatta. Rullatuolilla saapuvia pyydetään ilmoittamaan asiasta ravintolaan etukäteen, jotta henkilökunta voi varmistaa ruokaseurueelle parhaan mahdollisen pöydän.

Smart Offers

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 21:30
Thursday
11:00 - 21:30
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 20:30
Monday
11:00 - 21:30
Tuesday
11:00 - 21:30
Wednesday
11:00 - 21:30

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Espoo
Piispansilta 11
02230 Espoo

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

KANGASMETSIEN TATTI-KANTARELLIKEITTO L

Kermaista tatti-kantarellikeittoa sekä speltti-punajuurileipää ja kirnuvoita.
9,90 €

AASOJEN ALKUKIVI L

Liuskekiveltä tarjotaan: lohipastramia, tervasilakkaa, marinoituja jokiravunpyrstöjä, poronsydäntä, veripalttua, hirvimakkaraa, ilmakuivattua possunkassleria, Jukolan sahtijuustoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää savuhevosmoussen kera.
13,90 €

LOFOOTTIEN LOHIPASTRAMI L, G

Lohipastramia ja marinoituja jokiravunpyrstöjä, hauenmätimoussea, hernepyreetä ja pikkelöityä fenkolia lämpimän palsternakkaröstin kera.
12,20 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Espoo, Espoo

Skandinaaviseen ja eurooppalaisiin ruokiin erikoistunut Viikinkiravintola Harald Espoo on Suomen Harald-ravintoloista eteläisin – se sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa, Piispansillalla, Espoon Matinkylässä. Arkipäivisin on saatavilla runsas, päivittäin vaihtuva lounas. À la carte -listan annokset ovat herkuteltavissa arkisin illallisaikaan ja viikonloppuisin koko päivän. Käynti Viikinkiravintola Harald Espoossa on elämys- ja makumatka viikinkiaikojen runsaisiin pitoihin, jossa ruuassa ja juomassa ei säästelty. Tarjolla on monipuolisia, Skandinavian ja eurooppalaisten keittiöiden perinteistä ammentavia annoksia, alku- ja pääruuista jälkihyviin. Valittavissa on myös usean ruokalajin menukokonaisuuksia, joita siivittävät tarinat viikinkimerkkihenkilöiden saavutuksista ja mytologiasta. Juomapuolta edustavat monipuolinen viini- ja olut-valikoima sekä muut virvokkeet. Muinaisaikojen tunnelma näkyy niin ravintolan sisustuksen puupintojen ja viikinkiaiheiden runsaudessa kuin henkilökunnan pukeutumisessakin. Huomaavainen palvelu on rehtiä ja rennon vitsikästä. Haraldissa jokainen asiakas ikään ja seurueen kokoon katsomatta tuntee itsensä tervetulleeksi. Tilaa riittää kaiken kokoisille seurueille, ja Haraldissa onnistuvat myös monenlaiset yritys- ja yksityistilaisuudet kokouksista merkkipäiviin joko listalta valikoiduin tai toiveisiin räätälöidyin tarjoiluin. Kysy lisää ravintolasta!

30 Viikinkiravintola Harald - Espoo arvostelua

Loistava
5.3/6
30 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Jarmo M.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa ja palvelua. Ruoka oli maistuvaa ja olut kylmää.suosittelen kaikkialle ja kaikille kannattaa mennä syömään ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja palvelusta.vatsa täynnä ja nyt maaten

Uusi"Erinomainen"
6/6
Mika K.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Rakkaus paketti oli erittäin monipuolinen ja täynnä erilaisia makuja joista osa oli harvinaisempia. Palvelu oli erittäin hyvää läpi koko illallisen. Tässä ravintolassa oli panostettu palveluun todella hyvin josta pidimme. Viikinki teemana ja Miljöökin miellytti koska olimme sivulla olevassa loosissa melkein kahden.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Vanessa G.10 päivää sitten · 2 arvostelua

Tosi hyvä palvelu! Ruoka oli hyvä. Rauhallinen ja cozy paikka