Viikinkiravintola Harald - Espoo

Matinkyläeurooppalainen, skandinaavinen
Loistava
5.3/6
43 arvostelua
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 1
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 2
Viikinkiravintola Harald - Espoo Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Viikinkiravintola Harald - Espoo – Tietoja

Viikinkiravintola Harald Espoo, sijaitsee Matinkylän kaupunginosassa, Piispansillalla, kauppakeskus Iso Omenan ensimmäisessä kerroksessa. Haraldissa matkataan muinaisten viikinkiaikojen elämyksiin sekä ruokaperinteisiin. Monipuolinen lista on kokoelma herkullisia annoksia skandinaavisesta ja eurooppalaisista keittiöistä. Viikinkiaikojen tapaan raaka-aineina käytetään runsaasti lihaa, siipikarjaa, riistaa ja kalaa sekä peltojen ja metsien kasvisantimia. Näin vaikkapa paistettu kuha höystetään palsternakkaröstillä, pitkään haudutettu karitsanniska uunijuureksilla ja tervapuolukoilla ja pariloitu poronsydän leipäjuustolla tyrnihillokkeen kera. Myös kasviksiin keskittyneet löytävät Haraldista maukkaita alku-, pää- ja jälkiruokia. Tervetulleita kestittäviksi ovat kaikki, iästä ja seurueen tai nälän koosta riippumatta. Rullatuolilla saapuvia pyydetään ilmoittamaan asiasta ravintolaan etukäteen, jotta henkilökunta voi varmistaa ruokaseurueelle parhaan mahdollisen pöydän.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:30
Sunday
12:00 - 20:30
Monday
11:00 - 21:30
Tuesday
11:00 - 21:30
Wednesday
11:00 - 21:30
Thursday
11:00 - 21:30
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00

Osoite

Viikinkiravintola Harald - Espoo
Piispansilta 11
02230 Espoo

43 Viikinkiravintola Harald - Espoo arvostelua

Loistava
5.3/6
43 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Toni T.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Oli kiva ja kodikas olo. Tarjoilijat mukavia ja ystävällisiä. Ruoassakaan ei varmaan ole mitään vikaa ei vain osunut täysin omaan maku maailmaan.

"Erinomainen"
6/6
Katriina T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu oli erinomaista ja tunnelma mukava. Käydään mielellämme uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Christina L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

hyvä paika ja palvelu, iloinen ympäristö ravintolassa, lammas ruan on ihana

Lisää kohteesta Viikinkiravintola Harald - Espoo, Espoo

Skandinaaviseen ja eurooppalaisiin ruokiin erikoistunut Viikinkiravintola Harald Espoo on Suomen Harald-ravintoloista eteläisin – se sijaitsee kauppakeskus Iso Omenassa, Piispansillalla, Espoon Matinkylässä. Arkipäivisin on saatavilla runsas, päivittäin vaihtuva lounas. À la carte -listan annokset ovat herkuteltavissa arkisin illallisaikaan ja viikonloppuisin koko päivän. Käynti Viikinkiravintola Harald Espoossa on elämys- ja makumatka viikinkiaikojen runsaisiin pitoihin, jossa ruuassa ja juomassa ei säästelty. Tarjolla on monipuolisia, Skandinavian ja eurooppalaisten keittiöiden perinteistä ammentavia annoksia, alku- ja pääruuista jälkihyviin. Valittavissa on myös usean ruokalajin menukokonaisuuksia, joita siivittävät tarinat viikinkimerkkihenkilöiden saavutuksista ja mytologiasta. Juomapuolta edustavat monipuolinen viini- ja olut-valikoima sekä muut virvokkeet. Muinaisaikojen tunnelma näkyy niin ravintolan sisustuksen puupintojen ja viikinkiaiheiden runsaudessa kuin henkilökunnan pukeutumisessakin. Huomaavainen palvelu on rehtiä ja rennon vitsikästä. Haraldissa jokainen asiakas ikään ja seurueen kokoon katsomatta tuntee itsensä tervetulleeksi. Tilaa riittää kaiken kokoisille seurueille, ja Haraldissa onnistuvat myös monenlaiset yritys- ja yksityistilaisuudet kokouksista merkkipäiviin joko listalta valikoiduin tai toiveisiin räätälöidyin tarjoiluin. Kysy lisää ravintolasta!