Arvostelut: Tokyo55 Izakaya

Loistava
5.1/6
205 arvostelua
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 1
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 2
Tokyo55 Izakaya Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

205 Tokyo55 Izakaya arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Tokyo55 Izakaya annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
205 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Hinta/laatu:Kaiken rahan arvoinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Heleen V.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä paikka. Menu ei pettänyt. Ruoka oli kyllä todella hyvää. Palvelu oli hyvää.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Jesse S.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka ja palvelu erinomaista. Ehdottomasti voi suositella. Ainut miinus erittäin kovasta metelistä lauantai - iltana

Uusi"Erinomainen"
6/6
Ellen K.10 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Suosittelen kaikille, jos yhtään kiinnostaa uudet makuelämykset!

"Erinomainen"
6/6
Minna L.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Super hyvää taas kerran! Paikka ei petä koskaan mitä tulee ruokaan. 5 ruokalajia todellakin hintansa väärti eikä jäänyt nälkä!Palvelu myös toimi. Iso plussa viileänä pysyvästä proseccosta.

"Upea"
5/6
Kristiina T.vuosi sitten · 3 arvostelua

-Erittäin positiivinen kokemus! -Palvelu oli ensiluokkaista, aivan fine dine-ravintoloiden tasoa: tarjoilija kävi usein katsastamassa että meillä on kaikki mitä haluamme, kertoi ruoista ja drinkeistä todella asiantuntevasti, ja kaikki tämä oli todella välitöntä ja rentoa. Palvelusta siis kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! -Ruoka ja drinkit erinomaisia. Annosten tuhtius myös yllätti: tilasimme suositellut kolme annosta kummallekin ja edamame-pavut jaettavaksi (edamame-pavut parhaita mitä olen missään syönyt, suosittelen lämpimästi mutta annos on iso joten kannattaa ottaa kahdelle tai useammalle), ja tulimme todella täyteen. Ihanan freesejä ja täyteläisiä makuja, nämä oli hiottu kyllä viimeisen päälle. Ainoastaan kasvisannoksessa olisi ollut toivomisen varaa, sillä kurpitsat olivat todella jauhoisen sitkeitä ja hieman kuivia. Kasvisannoksia hyvin vähän, ehkä vain yksi? -Paikan sisustus on aika hengetön. Modernin fiini ja kliini (näissä ei itsessään vikaa), mutta tämä oli toteutettu tylsästi. Sisustus voisi olla hieman persoonallisempi ja rohkeampi (ja olla silti fiini ja kliini!). Keraamiset tarjoiluastiat sen sijaan olivat todella kauniit. Tulemme ehdottomasti toistekin!

"Hyvä"
4/6
Tom F.vuosi sitten · 5 arvostelua

Ravintolaan mentäessä vastaanotto oli lämmin mutta pöydässä, alkudrunkkejä perua napuetonic kahdelle sai odottaa puolituntia kunnes tarjoilija huomasi katseeni ja ryntäsi viinurille välittämään viestin. Tämän jälkeen kaikki olikin yhtä nauttimista. Lopussa tarjoilija lähestyi meitä laskussa kysyen koska meillä oli 150€ lahjakortti että koska tästä jäi vielä vähäisen niin onko lasku kuitattu näin. Totesimme tyytyväisinä siinä että kyllä mutta parin sekunnin jälkeen tuli mieleeni kysyä vain mielenkiinnon takia että paljonko lasku sitten oli? Tarjoilija että 124€ josta siis jäi vielä 36€. Tilasimme siis vielä pari drinkkiä. Mielestäni laskua antaessa tarjoilija olisi voinut kysyä että koska meillä on vielä laskussa avointa 36€, saisiko olla vielä jotain eikä vain todeta että koska siitä summasta jäi vähän. 36€ 150€:sta on kuitenkin 24% ja mielestä se on tipiksi aika paljon ja yleensä jätän aina tippiä käteisenä runsaasti hyvästä palvelusta sillä mielestäni hyvä asiakaspalvelu korvaa huonon ruuan. +tunnelma +ruoka +hinta -alkudrunkkien odottelu 30min -tarjoilijan epärehellisyys -uudistettu drinkkimenu jokaiseen pitänyt sotkea absinttia

"Erinomainen"
6/6
Sini M.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen käynyt Tokyo55 Izakayassa syömässä ja drinkeillä kaksi kertaa. Kummallakin kerralla palvelu on ollut ystävällistä ja miellyttävää sekä ruoka erinomaisen hyvää, eikä drinkeissäkään ole ollut valittamista. Myös Japanissa asunut kumppanini on pitänyt paikasta. Olen suositellut ravintolaa lämpimästi ystäväpiirilleni ja tulen itse varmasti kolmannenkin kerran! :) Terkuin, Sini

"Upea"
5/6
Taru K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on erinomaista ja miljöö on mukavan mutkaton. Ruokia ei pääsääntöisesti tarvitse odottaa liian kauan. Pahana miinuksena tällä kertaa kuitenkin se, että 3 hengen pöytäseurueessa yhdelle tuli väärä pääruoka, joten uuden valmistumista joutui odottamaan niin, että muut olivat jo lähes syöneet. Tarjoilijan pahoittelut olivat kovin ylimalkaiset. Tyypillisesti hyvätasoisessa ravintolassa tällaista tilannetta pahoitellaan aidosti ja uudemman kerran laskun maksamisen yhteydessä ja tarjotaan esim. jälkiruoka veloituksetta. Nyt jäi sellainen tunne että asiakkaan mielipahasta ei välitetty lainkaan. Jos asiakaspalvelun taso nousisi samalla tasolle ruuan kanssa, ravintola olisi aivan huippu.

"Upea"
5/6
Tom T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hälinä oli kova (kiitos pikkujoulusesongin?) mutta ensimmäisen suupalan jälkeen en enää huomannut koko asiaa. Myös henkilökunnan pienet sählingin jäivät paitsiion kun keskityin annoksiini. Aivan mahtavaa ruokaa ja tosi ystävällinen mutta ehkä juuri sesongin takia hieman ylityöllistetty henkilökunta. Paikan sisustus oli viihtyisä ja laadukkaan näköinen mutta pöytien välissä voisi olla kymmenisen senttiä enemmän tilaa. Joulutunnelmissa oleva pöytänaapuri meinasi nimittäin vessaan lähtiessään pariinkin otteeseen pyyhkäistä takamuksellaan pöydästämme juomat lattialle. Aion aivan varmasti käydä testaamassa paikan toistamiseen, mutta vasta sitten kun tontut ovat hävinneet katukuvasta.

"Hyvä"
4/6
Lotta P.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka on loistavaa, mutta kuitenkin hieman hintavaa kokoonsa nähden. Henkilökuntaan on vaikea saada kontaktia, mutta muuten asiallista ja lämmintä asiakaspalvelua. Keittiö on aivan liian hidas! Izakayan kuuluisi olla after work FAST food restaurant & pub, mutta täällä sai kyllä odottaa liian monta kymmentä minuuttia. Ideana izakaya kulttuurin tuominen suomeen on loistava, mutta toteutus ei vastaa/muistuta aitoa izakayaa. Jos on suuri nälkä kannattaa tilata kaikki annokset kerralla eikä yksitellen. Cocktailit ovat mahtavia ja kannatta tulla ihan jo vain niiden takia paikalle, mutta suosittelen syömään suurimman nälän pois jo aiemmin.