Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Matinkylä
The Lucky Bastard Iso Omena
The Lucky Bastard Iso Omena Arvostelut

Arvostelut: The Lucky Bastard Iso Omena

Erittäin hyvä
4.3/6
19 arvostelua
The Lucky Bastard Iso Omena Espoo image 1
The Lucky Bastard Iso Omena Espoo image 2
The Lucky Bastard Iso Omena Espoo image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

19 The Lucky Bastard Iso Omena arvostelua

Täällä voit lukea paikalle The Lucky Bastard Iso Omena annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.3/6
19 arvostelua
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Milla S.vuosi sitten · 4 arvostelua

Tosi hyvää ruokaa! Burgerit erinomaiset sekä jälkiruokapirtelöt. Palvelu oli myös tosi hyvää. Tunnelma viihtyisää. Menen varmasti uudestaankin. Ruuan tulo ei myöskään kestänyt kauaa ja hinnatkin kohtuulliset.

"Upea"
5/6
Susanna K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nopea ja ystävällinen palvelu. Erilliset varauksemme oli oma-aloitteisesti hlökunnan toimesta yhdistetty yhdeksi varaukseksi ja pääsimme koko pöytäseurue samaan pöytään. Tästä 10 pistettä!! Ruokaa riitti, monipuolinen valikoima, kaikille jotain. Koko seurueelle jäi positiivinen vaikutelma!

"Upea"
5/6
Wolfgang G.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunch was great with a nice selection of salads and excellent burgers as mains with sweet potato fries and normal fries. A couple of dessert options with coffee and juices made us very happy customers.

"Upea"
5/6
Erno K.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää oli ja mahduttiin kaikki isoon pöytään. iso hampurilainen oli turhan korkea, muuten hyvä koko. Bataattiranskalaiset tosi hyvii, vähempi suola olis riittänyt. Kaiken kaikkiaan kivaa oli!

"Okei"
3/6
Sofia L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja ravintola siisti. Ainoa huono puoli oli että kesti noin 50 minuuttia saada burgerimme. Tilattiin 2 burgeria (1 kasvis ja 1 bbq) sekä kaksi annosta ranskalaisia, joten 50 minuuttia tuntui aika pitkälle. Oudointa oli ehkä se että ravintola ei edes ollut niin täynnä ja että kettiöpuolella näytti olevan vain 1-2 ihmistä vaikka oli kyse perjantai illasta. Burgerit kuitenkin maistui ja bataattiranskalaiset olivat taivaallisia!

"Upea"
5/6
Laura S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi odotusten mukaisesti, hyvät burgerit, raikkaat lisukkeet, hyvä asiakaspalvelu ja jes, viiniäkin sai :). Paikka on sopivan rento ja kutsuu monenlaisia asiakkaita, musa sopivalla volyymilla. Tällä kertaa oltiin kokoonpanolla vanhemmat + teini. Suosittelemme!

"Upea"
5/6
Petri J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pöytä odotti siistinä ja valmiina. Annoksia joutui odottamaan noin puoli tunti eli normaali ravintola-Kia siis kyseessä. Paikka oli lähes täynnä joka kertoikin ruoan laadusta. Ruoka oli erittäin hyvää ja annokset suurehkoja.

"Upea"
5/6
Nina K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvää ”home style” -ruokaa. Burgerit ovat makoisia ja täyttäviä ja olutvalikoima on kattava. Ystävällinen palvelu! Ranskalaiset olisivat voineet olla rapeampia, niinkuin niistä lupaus oli. All In all: Koko perhe tykkäsi.

"Upea"
5/6
Taina R.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

En ollut tutustunut etukäteen ravintolan konseptiin, joten itsepalvelu yllätti. Ruoka oli kuitenkin oikein hyvää ja tunnelma rento. Omaan makuun sisustus oli vähän turhan pelkistetty. Voisin käydä toistekin.

"Hyvä"
4/6
Kalle S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja ystävällinen palvelu, mutta hiukan pettynyt ruokaan. Lasten kanavarras oli heikko. Myös sisustus olisi voinut olla tunnelmallisempi ja tilaukset kassalta, kuten aseet ym. Ja itse hakea ruuat, kuitenkin hinnat alacarte tasoa.