Ravintolat
Uusimaa
Espoo
Matinkylä
The Lucky Bastard Iso Omena
The Lucky Bastard Iso Omena Arvostelut

Arvostelut: The Lucky Bastard Iso Omena

Erittäin hyvä
4.3/6
20 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

The Happy Red Onion

Myyrmäki
4.8/629
The Happy Red Onion

Funky Burger Tapiola

Tapiola
4.4/617
Funky Burger Tapiola

20 The Lucky Bastard Iso Omena arvostelua

Täällä voit lukea paikalle The Lucky Bastard Iso Omena annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Erittäin hyvä
4.3/6
20 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Amanda R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka tuli nopeasti, oli hintansa väärti! Super hyvää burgeria ja ranskalaiset olivat ihan älyttömän hyviä. The Lucky Bastardista tuli mun uus vakkari paikka, propsit Ison Omenan ravintolalle :)

"Erinomainen"
6/6
Milla S.vuosi sitten · 4 arvostelua

Tosi hyvää ruokaa! Burgerit erinomaiset sekä jälkiruokapirtelöt. Palvelu oli myös tosi hyvää. Tunnelma viihtyisää. Menen varmasti uudestaankin. Ruuan tulo ei myöskään kestänyt kauaa ja hinnatkin kohtuulliset.

"Upea"
5/6
Susanna K.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nopea ja ystävällinen palvelu. Erilliset varauksemme oli oma-aloitteisesti hlökunnan toimesta yhdistetty yhdeksi varaukseksi ja pääsimme koko pöytäseurue samaan pöytään. Tästä 10 pistettä!! Ruokaa riitti, monipuolinen valikoima, kaikille jotain. Koko seurueelle jäi positiivinen vaikutelma!

"Upea"
5/6
Wolfgang G.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunch was great with a nice selection of salads and excellent burgers as mains with sweet potato fries and normal fries. A couple of dessert options with coffee and juices made us very happy customers.

"Okei"
3/6
Sofia L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja ravintola siisti. Ainoa huono puoli oli että kesti noin 50 minuuttia saada burgerimme. Tilattiin 2 burgeria (1 kasvis ja 1 bbq) sekä kaksi annosta ranskalaisia, joten 50 minuuttia tuntui aika pitkälle. Oudointa oli ehkä se että ravintola ei edes ollut niin täynnä ja että kettiöpuolella näytti olevan vain 1-2 ihmistä vaikka oli kyse perjantai illasta. Burgerit kuitenkin maistui ja bataattiranskalaiset olivat taivaallisia!

"Upea"
5/6
Laura S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Kaikki toimi odotusten mukaisesti, hyvät burgerit, raikkaat lisukkeet, hyvä asiakaspalvelu ja jes, viiniäkin sai :). Paikka on sopivan rento ja kutsuu monenlaisia asiakkaita, musa sopivalla volyymilla. Tällä kertaa oltiin kokoonpanolla vanhemmat + teini. Suosittelemme!

"Upea"
5/6
Petri J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Pöytä odotti siistinä ja valmiina. Annoksia joutui odottamaan noin puoli tunti eli normaali ravintola-Kia siis kyseessä. Paikka oli lähes täynnä joka kertoikin ruoan laadusta. Ruoka oli erittäin hyvää ja annokset suurehkoja.

"Upea"
5/6
Nina K.vuosi sitten · 2 arvostelua

Hyvää ”home style” -ruokaa. Burgerit ovat makoisia ja täyttäviä ja olutvalikoima on kattava. Ystävällinen palvelu! Ranskalaiset olisivat voineet olla rapeampia, niinkuin niistä lupaus oli. All In all: Koko perhe tykkäsi.

"Upea"
5/6
Taina R.vuosi sitten · 1 arvostelu

En ollut tutustunut etukäteen ravintolan konseptiin, joten itsepalvelu yllätti. Ruoka oli kuitenkin oikein hyvää ja tunnelma rento. Omaan makuun sisustus oli vähän turhan pelkistetty. Voisin käydä toistekin.

"Upea"
5/6
Erno K.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää oli ja mahduttiin kaikki isoon pöytään. iso hampurilainen oli turhan korkea, muuten hyvä koko. Bataattiranskalaiset tosi hyvii, vähempi suola olis riittänyt. Kaiken kaikkiaan kivaa oli!