The Lucky Bastard Iso Omena Espoo image 1
The Lucky Bastard Iso Omena Espoo image 2

The Lucky Bastard Iso Omena

Erittäin hyvä
4.1/6
14 arvostelua

The Lucky Bastard Iso Omena – Tietoja

The Lucky Bastard serves handmade artisan burgers, sides, salads and shakes in Itis and Iso Omena shopping centers. We wanted to uplift the shopping centers' restaurant scenes with burgers made at the restaurant with the best possible ingredients. The beef is ground and cooked to a medium at the restaurant on a charcoal grill. The potatoes are cut by hand and cooked three times. All the sauces are made by our chefs and the buns baked with our recipe. The Lucky Bastard aims to be a place for people to hang, eat, drink and enjoy good music. We also love mother earth, so all of our take away stuff for example is recycled, we suggest you do the same!

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 22:00
tiistai
11:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 22:00
torstai
11:00 - 22:00
perjantai
11:00 - 22:00
lauantai
11:00 - 22:00
sunnuntai
12:00 - 21:00
maanantai
11:00 - 22:00

Osoite

The Lucky Bastard Iso Omena
Piispansilta 11
02230 Espoo
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

TLB Menu

pdf

Juhlamenu

TLB Menu Eng

pdf

14 The Lucky Bastard Iso Omena arvostelua

Erittäin hyvä
4.1/6
14 arvostelua
Palvelu:Erinomainen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Miellyttävä
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Milla S.kolme kuukautta sitten · 4 arvostelua

Tosi hyvää ruokaa! Burgerit erinomaiset sekä jälkiruokapirtelöt. Palvelu oli myös tosi hyvää. Tunnelma viihtyisää. Menen varmasti uudestaankin. Ruuan tulo ei myöskään kestänyt kauaa ja hinnatkin kohtuulliset.

"Upea"5/6
Taina R.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

En ollut tutustunut etukäteen ravintolan konseptiin, joten itsepalvelu yllätti. Ruoka oli kuitenkin oikein hyvää ja tunnelma rento. Omaan makuun sisustus oli vähän turhan pelkistetty. Voisin käydä toistekin.

"Upea"5/6
Petri J.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Pöytä odotti siistinä ja valmiina. Annoksia joutui odottamaan noin puoli tunti eli normaali ravintola-Kia siis kyseessä. Paikka oli lähes täynnä joka kertoikin ruoan laadusta. Ruoka oli erittäin hyvää ja annokset suurehkoja.

"Upea"5/6
Laura S.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaikki toimi odotusten mukaisesti, hyvät burgerit, raikkaat lisukkeet, hyvä asiakaspalvelu ja jes, viiniäkin sai :). Paikka on sopivan rento ja kutsuu monenlaisia asiakkaita, musa sopivalla volyymilla. Tällä kertaa oltiin kokoonpanolla vanhemmat + teini. Suosittelemme!

"Okei"3/6
Sofia L.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää ja ravintola siisti. Ainoa huono puoli oli että kesti noin 50 minuuttia saada burgerimme. Tilattiin 2 burgeria (1 kasvis ja 1 bbq) sekä kaksi annosta ranskalaisia, joten 50 minuuttia tuntui aika pitkälle. Oudointa oli ehkä se että ravintola ei edes ollut niin täynnä ja että kettiöpuolella näytti olevan vain 1-2 ihmistä vaikka oli kyse perjantai illasta. Burgerit kuitenkin maistui ja bataattiranskalaiset olivat taivaallisia!

"Upea"5/6
Nina K.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvää ”home style” -ruokaa. Burgerit ovat makoisia ja täyttäviä ja olutvalikoima on kattava. Ystävällinen palvelu! Ranskalaiset olisivat voineet olla rapeampia, niinkuin niistä lupaus oli. All In all: Koko perhe tykkäsi.

"Hyvä"4/6
Kalle S.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hyvä ja ystävällinen palvelu, mutta hiukan pettynyt ruokaan. Lasten kanavarras oli heikko. Myös sisustus olisi voinut olla tunnelmallisempi ja tilaukset kassalta, kuten aseet ym. Ja itse hakea ruuat, kuitenkin hinnat alacarte tasoa.

"Upea"5/6
Anna G.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin hyvää ja sitä oli riittävästi. Ruuan laatu oli todella korkea ja hinta oli kohtuullinen. Annokset olivat hyvän kokoisia. Kaikin puolin viihtyisä ravintola.

"Hyvä"4/6
Sauli S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli oikein hyvää, mutta jonotus- ja tilaussysteemi on hieman omituinen. Tilaus ja ruoan maksu pitää hoitaa heti ravintolaan tultaessa, jonka vuoksi jonoa muodostuu, kun ihmiset kassalla alkavat miettimään tilauksiaan.

"Hyvä"4/6
Riku S.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Rento, edullinen ja ruoka oli hyvää. Hieman yllätti että tilaukset kassalta ja ruoat pitää itse noutaa pöytään. Kokonaisuudessa kuitenkin hyvä ja lapsillekin maistui hyvin. Kokeillaan kyllä uudestaankin.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (tiistai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: