Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Itäkeskus
Thai Orchid ITIS

Thai Orchid ITIS

Kuva kohteesta Thai Orchid ITIS, Itäkeskus, Helsinki
Thai Orchid ITIS ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Thai Orchid ITIS – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmastointi
Ilmainen wifi
Auki nyt
-
Sulkee 19:00
Thursday
11:00 - 19:00
Friday
11:00 - 19:00
Saturday
11:00 - 19:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
11:00 - 19:00
Tuesday
11:00 - 19:00
Wednesday
11:00 - 19:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Thai Orchid ITIS

Thai Orchid -ravintolat tunnetaan erityisesti maukkaista ja edullista thai- ja sushi-buffet’n antimistaan, eikä ravintolaperheen seitsemäs, Helsingin Itäkeskuksesta, Itäkadulta löytyvä Thai Orchid ITIS ole tästä poikkeus. Thai Orchid ITIS palvelee Kauppakeskus Itiksen ensimmäisessä kerroksessa päivittäin sekä runsasta lounaspaikkaa shoppailun tai työpäivän lomaan kaipaavia että illallisravintolaa thaimaalaisen keittiön herkullisten erikoisuuksien parissa etsiviä. Lounaalla noutopöytiin katetaan pitkä rivistö tuoretta sushia sekä thaikeittiön herkkuja riisi- ja nuudeliruuista sekä muhennoksista, aromaattisiin keittoihin, höyrytettyihin dumplingseihin, raikkaisiin salaatteihin ja friiterattuihin ruokiin. Lounasaikaan opiskelijat, eläkeläiset ja Itiskortin haltijat saavat alennusta. Illallislistalla valittavaksi avautuu koko thaimaalaisen keittiön kirjo, josta mitä tahansa ruokavaliota noudattava löytää mieleisensä tuoreen ja herkullisen ateriakokonaisuuden.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Thai Orchid ITIS pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Thai Orchid ITIS ei ole pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Thai Orchid ITIS thaimaalainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Thai Orchid ITIS tarjoilee thaimaalainen ruokaa ja myös aasialainen, sushiravintola ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Thai Orchid ITIS?

Miksi kohteesta Thai Orchid ITIS puhutaan niin paljon? Erinomainen thaimaalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Thai Orchid ITIS. Thai Orchid ITIS sijaitsee alueella Itäkeskus, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen, sushiravintola. Katso, miten Thai Orchid ITIS erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.