Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Tampere
Keskusta
Thai & Laos Suvantokatu

Thai & Laos Suvantokatu

thaimaalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Thai & Laos Suvantokatu, Keskusta, Tampere
Thai & Laos Suvantokatu ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Thai & Laos Suvantokatu – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Friday
10:45 - 21:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 20:00
Monday
10:45 - 20:00
Tuesday
10:45 - 20:00
Wednesday
10:45 - 20:00
Thursday
10:45 - 20:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Thai & Laos Suvantokatu

Tampereen keskustassa sijaitseva Thai & Laos Suvantokatu tarjoaa ruokaa thaimaalaisesta ja laosilaisesta keittiöstä. Odotettavissa on aromikkaita kaakkoisaasialaisia makumaailmoja ja kahden keittiön yhdistelmiä, jotka rakentuvat tuoreista raaka-aineista ja niiden oikeasta tasapainosta.  Joka päivä lounasaikaan ruuat katetaan runsaisiin noutopöytiin, ja voit herkutella alkupaloilla ja pääruuilla oman makusi mukaan, juuri niin paljon kuin haluat. Jälkiruokaa on saatavilla lounastarjoushintaan. Viikonloppuisin pöytään katetaan myös tuoretta sushia. Illallisaikaan on tarjolla monipuolinen kokoelma thai- ja laosilaisia à la carte -annoksia, joista löytyy omansa kaikille ruokavalioille ja vaihtoehdoista riittää pitkänkin kaavan illallisille. Herkullisia makuja siivittää modernisti sisustetun ravintolasalin rauhallinen tunnelma. Suvannonkadun Thai & Laosilla on sisarravintola yhteneväisine menuineen Tammerkosken toisella puolella, Näsilinnankadulla.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Thai & Laos Suvantokatu pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Thai & Laos Suvantokatu on Katupysäköinti.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Thai & Laos Suvantokatu?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Thai & Laos Suvantokatu?

Miksi kohteesta Thai & Laos Suvantokatu puhutaan niin paljon? Erinomainen thaimaalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Thai & Laos Suvantokatu. Thai & Laos Suvantokatu sijaitsee alueella Keskusta, Tampere, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen. Katso, miten Thai & Laos Suvantokatu erottuu muista kaupungin Tampere paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.