Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Tampere
Keskusta
Thai & Laos Näsilinnankatu

Thai & Laos Näsilinnankatu

thaimaalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Thai & Laos Näsilinnankatu, Keskusta, Tampere
Thai & Laos Näsilinnankatu ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Thai & Laos Näsilinnankatu – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 10:45
Saturday
10:45 - 21:00
Sunday
Suljettu
Monday
10:45 - 20:00
Tuesday
10:45 - 20:00
Wednesday
10:45 - 20:00
Thursday
10:45 - 20:00
Friday
10:45 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Thai & Laos Näsilinnankatu

Tampereen keskustassa sijaitseva Thai & Laos Näsilinnankatu tarjoaa kaakkoisaasialaisia ruokia thai- ja laosilaisista keittiöistä tyylikkäästi sisutetussa ravintolatilassa. Paikan à la carte -listalla eri ainesosien yhdistelytaito ilmenee harmonisina makuelämyksinä. Tarjolla on raikkaita, tulisia, aromikkaita, paistettuja ja haudutettuja annoksia kasvisruuista kanaan, kalaan ja äyriäisiin sekä nautaan ja porsaaseen. Wokatuissa annoksissa näkyy myös thai-ruualle tyypillinen kiinalaisen keittiön vaikutus. Laosilaisia erityispiirteitä etsivien kannattaa kokeilla vaikkapa laosilaista klassikoa, laapia, joka sisältää Näsilinnankadun Thai & Laos -ravintolassa tulista kanaa yrttien kera. Ma–pe on tarjolla runsas buffet-lounas, joka sisältää kolmen päivittäin vaihtuvan lämpimän ruuan lisäksi salaatteja, keiton, riisiä, kevätkääryleitä, nuudeleita, punaista curry-tofua sekä kahvin ja teen. Lauantaisin runsas valikoima vaihtelee ja saatavilla ovat myös sushibaarin tuoreet antimet.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Thai & Laos Näsilinnankatu thaimaalainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Thai & Laos Näsilinnankatu tarjoilee thaimaalainen ruokaa ja myös aasialainen ruokaa.

Onko ravintolassa Thai & Laos Näsilinnankatu pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Thai & Laos Näsilinnankatu ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Thai & Laos Näsilinnankatu?

Miksi kohteesta Thai & Laos Näsilinnankatu puhutaan niin paljon? Erinomainen thaimaalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Thai & Laos Näsilinnankatu. Thai & Laos Näsilinnankatu sijaitsee alueella Keskusta, Tampere, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen. Katso, miten Thai & Laos Näsilinnankatu erottuu muista kaupungin Tampere paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.