Quandoo
(FI) Suomi

Sushibar + Wine Freda

Keskusta Japanilainen, Sushi €€€ +100

Sinun Sushibar + Wine Freda

Sushibar + Wine Freda tarjoilee nimensä mukaisesti sushia ja viiniä. Nämä kaksi suurta makujen maailmaa yhdistyvät mitä kauneimmassa ympäristössä skandinaavisen muotoilun täyttämässä ravintolasalissa Fredrikinkadulla Helsingin Kampissa. Maukkaat ja taidolla valmistetut sushit ja laatuviinit eri puolilta maailmaa luovat suorastaan vastustamattoman kokonaisuuden, josta voi ilahduttavasti nauttia viikon jokaisena päivänä niin lounaalla kuin illallisella. Vaihtuvat taidenäyttelyt tarjoavat ravintolan asiakkaille kulinarististen nautintojen lisäksi silmänruokaa.

Aukioloajat

  • Maanantai 11:00 - 22:00
  • Tiistai 11:00 - 22:00
  • Keskiviikko 11:00 - 22:00
  • Torstai 11:00 - 22:00
  • Perjantai 11:00 - 23:00
  • Lauantai 14:00 - 23:00
  • Sunnutai 14:00 - 20:00
Sushibar + Wine Freda, Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki

Filosofia

Suomalaisuus ja kansainvälisyys yhdistyvät tyylikkäällä tavalla Sushibar + Winessa Fredalla Helsingin keskustassa. Japanilainen sushi, erimaalaiset viinit, skandinaavinen sisustus ja suomalainen aistikkuus luovat ravintolan ainutlaatuisen puoleensavetävän ilmapiirin. Laajalle viinilistalle on etsitty huolella viinejä ympäri maailmaa, ja painotus on luomuviineissä. Ruokalista koostuu taidolla laadukkaista raaka-aineista käsintehdyistä sashimeista, nigireistä ja makeista sekä mainioista riisipaperitaskuista ja temakeista eli täytetyistä nori-merileväkartioista. Lisäksi tarjolla on erikokoisia valmiita lajitelmia. Susheista ja viineistä voi helposti nauttia joko yhdessä tai erikseen.

Sushibar + Winen viehätys perustuu makujen harmonian lisäksi kauniiseen ympäristöön, jota luovat niin tyylikäs sisustus kuin taide. Kuvitusagentuuri Agent Pekka vastaa ravintolasalin vaihtuvista taidenäyttelyistä. Kesäisin ravintola laajenee sisätiloista myös raikkaaseen ulkoilmaan Kampintorin terassille. Sushibar + Wine Freda on sushin ja viinin iloisen yhdistelmän, kotoisan eleganssinsa ja keskeisen sijaintinsa ansiosta ehdoton helmi, jonne on mukava poiketa lounaalle, illalliselle tai vain lasilliselle erinomaista viiniä.

Esimerkkimenu