Sushibar + Wine Freda

Keskustasushiravintola, japanilainen
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Tokyo55

Töölö
5.1/6558
Ravintola Tokyo55

Ravintola Domo

Keskusta
5.3/647
Ravintola Domo

Sushibar + Wine Freda – Tietoja

Sushibar + Wine Freda tarjoilee nimensä mukaisesti sushia ja viiniä. Nämä kaksi suurta makujen maailmaa yhdistyvät mitä kauneimmassa ympäristössä skandinaavisen muotoilun täyttämässä ravintolasalissa Fredrikinkadulla Helsingin Kampissa. Maukkaat ja taidolla valmistetut sushit ja laatuviinit eri puolilta maailmaa luovat suorastaan vastustamattoman kokonaisuuden, josta voi ilahduttavasti nauttia viikon jokaisena päivänä niin lounaalla kuin illallisella. Vaihtuvat taidenäyttelyt tarjoavat ravintolan asiakkaille kulinarististen nautintojen lisäksi silmänruokaa.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 20:00
Sunday
14:00 - 20:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00

Osoite

Sushibar + Wine Freda
Fredrikinkatu 42
00100 Helsinki

0 Sushibar + Wine Freda arvostelua

Lisää kohteesta Sushibar + Wine Freda, Helsinki

Suomalaisuus ja kansainvälisyys yhdistyvät tyylikkäällä tavalla Sushibar + Winessa Fredalla Helsingin keskustassa. Japanilainen sushi, erimaalaiset viinit, skandinaavinen sisustus ja suomalainen aistikkuus luovat ravintolan ainutlaatuisen puoleensavetävän ilmapiirin. Laajalle viinilistalle on etsitty huolella viinejä ympäri maailmaa, ja painotus on luomuviineissä. Ruokalista koostuu taidolla laadukkaista raaka-aineista käsintehdyistä sashimeista, nigireistä ja makeista sekä mainioista riisipaperitaskuista ja temakeista eli täytetyistä nori-merileväkartioista. Lisäksi tarjolla on erikokoisia valmiita lajitelmia. Susheista ja viineistä voi helposti nauttia joko yhdessä tai erikseen.

Sushibar + Winen viehätys perustuu makujen harmonian lisäksi kauniiseen ympäristöön, jota luovat niin tyylikäs sisustus kuin taide. Kuvitusagentuuri Agent Pekka vastaa ravintolasalin vaihtuvista taidenäyttelyistä. Kesäisin ravintola laajenee sisätiloista myös raikkaaseen ulkoilmaan Kampintorin terassille. Sushibar + Wine Freda on sushin ja viinin iloisen yhdistelmän, kotoisan eleganssinsa ja keskeisen sijaintinsa ansiosta ehdoton helmi, jonne on mukava poiketa lounaalle, illalliselle tai vain lasilliselle erinomaista viiniä.