Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Storyville Jazz Club
Storyville Jazz Club Arvostelut

Arvostelut: Storyville Jazz Club

Töölökansainvälinen, drikkipaikka
Loistava
4.8/6
218 arvostelua
Storyville Jazz Club Helsinki image 1
Storyville Jazz Club Helsinki image 2
Storyville Jazz Club Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

218 Storyville Jazz Club arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Storyville Jazz Club annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
218 arvostelua
Melu:Ei häirinnyt
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Timo L.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Erittäin hyvin toimiva kokonaisuus, ruoka, musiikki, palvelu. Tulen mielelläni toistekin.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Tarja S.yhdeksän päivää sitten · 1 arvostelu

Palvelu 10+. Jos jotain moitittavaa pitäisi antaa, niin ruoka olisi saanut olla kuumempaa.

"Erinomainen"
6/6
Jyrki K.16 päivää sitten · 2 arvostelua

oikein erinomainen esiintyjä, erittäin ystävällinen henkilökunta ja mainio cajun keittiö!

"Erinomainen"
6/6
Urpo S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen paikka, Suomen paras jazzklubi. Hyvä ruoka, upea palvelu ja erinomaista musiikkia. Kaikki tämä keskellä viikkoa Helsingissä! Aivan omaa luokkaansa! Voin suositella lämpimästi kaikille hyvästä tunnelmasta ja hyvästä musiikista pitäville!

"Upea"
5/6
Anne V.vuosi sitten · 1 arvostelu

4 naista väliltä 40-50 v. ja pikkujoulut.Valitsimme paikan missä voi syödä ja bilettää vaihtamatta paikkaa kun oli pahin pikkujoulu päivä 25.11 perjantai plussaa myös siitä että asiakaskunta aikusia. Paikka oli tuttu minulle lähinnä jatkopaikkana mutta ensimmäisen kerran ruokailimme. Olimme kaikki tyytyväisiä annoksiimme a erityisesti tarjoilija " poikiin" jotka olivat mahdottoman hauskoja ja piti tunelmaa yllä vaikka oli tupa täynnä ja varmasti kiire mutta sitä ei huomannut. Bändikin oli hyvä vaikka soittajat oli 60 ja kuoleman väliltä mutta svengas kuin hirvi.Ainoa miinus siitä että paikka oli jossain vaiheessa niin täynnä että vessaan ei meinannut päästä.

"Upea"
5/6
Laura K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Tosi kiva paikka, erinomaista ruokaa ja hyvä tunnelma. :D Ainoa syy, miksi en antanut täysiä pisteitä on, että sisäänpääsymaksua ei mainittu missään. Maksoimme siis 11e/pää sisäänpääsystä, koska siellä esiintyi bändi sinä iltana. Jotenkin olimme luulleet, että paikassa on erikseen ravintolapuoli ja jonkinlainen "clubi-puoli" esiintyjineen, johon on oma sisäänpääsynsä. ...Mutta näin ei siis ollut, vaan kaikki onkin samassa tilassa. Maksoimme kyllä toki ja oli mahtava bändi ja hyvä meininki. Mutta ehkä ravintolan sivuille voisi laittaa vielä selvennyksen, että illan sisäänpääsyhinta riippuu päivän esiintyjistä tms. Ettei tule yllätyksiä ovella. T: minä ja ei-niin-varoissaaan-olevat opiskelijakaverini. :D

"Erinomainen"
6/6
CB T.vuosi sitten · 1 arvostelu

A fantastic night out!! Storyville Jazz Club rocks! The food and atmosphere are true to its heritage as the premiere jazz club in Finland. See you soon. You will be happy that you came. peace.

"Upea"
5/6
Suvi G.10 kuukautta sitten · 2 arvostelua

Otimme menun, alkuruoista molemmat olivat hyvät, pääruuissa lampaankare sai pelkkiä kehuja, mutta kampasimpukan kera ollut risotto ei niinkään, lisäksi sitä oli liian paljon. Lisäksi kastike olisi voinut olla erikseen, jolloin sitä olisi voinut annostella oman maun mukaan. Creme brulee ja Omenapiirakka taas toimivat hyvin. Eli ruoka 9-. Juoma tarjoilu pelasi, hiljainen ilta, joten tarjoilu toimi kuin unelma, eikä ollut pitkiä odotusaikoja. Esiintyjä hyvä, pitempäänkin olisi kuunnellut. Superaurinkoinen ja lämmin sää aiheutti katoa sisällä, mutta oma seurue takasi viihtyvyyden. Kokonaisuus 9+.

"Upea"
5/6
Kari T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan keittiö on auki vain osan viikkoa, mikä hieman rajoittaa seurueiden kokoontumista. Tässä tapauksessa sillä ei ollut merkitystä. Meillä olikollegani kanssa tarkoitus tulla nauttimaan musiikista ja hyvästä ruuasta, mistä meillä oli kokemusta vajaan parinkymmenen vuoden ajalta. Päästyämme tungoksen läpi ruokapuolelle tarjoilija otti meidät ystävällisesti vastaan. Alkujuoman saaminen jonkinverran kesti, ei haitannut. Ruoka oli yhtä hyvää kuin aikaisemmin, tosin "Lamb chops" olivat ehkä enemmän "medium -" kuin hieman hieman kypsempiä. Kokonaisuutena ihan hyvä kokemus taas.

"Erinomainen"
6/6
Tuula O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Aivan mahtava ilta, taas kerran! Tässä paikassa viihtyy vauvasta vaariin:) Ruoka oli hyvää ja henkilökunta (erityisesti kiitos lauantai-iltana työskennelleelle parivaljakolle (2 miestä) ravintolan peräosassa illallistarjoilun osalta). Erittäin hyvä pelisilmä asiakkaiden suhteen, mukana ollut nuoriso on yhä sitä mieltä että kaupungin paras paikka ja ulkomaiset vieraat eivät olleet uskoa silmiään siitä hyvästä menosta mikä esim juuri lauantaina 22.4.2017 oli!