Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Töölö
Storyville Jazz Club
Storyville Jazz Club Arvostelut

Arvostelut: Storyville Jazz Club

Töölökansainvälinen
Loistava
4.7/6
192 arvostelua
Storyville Jazz Club Helsinki image 1
Storyville Jazz Club Helsinki image 2
Storyville Jazz Club Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

192 Storyville Jazz Club arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Storyville Jazz Club annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.7/6
192 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Erinomainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Olavi K.neljä päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava tunnelma, hyvä palvelu, erinomainen menu. Eipä voinut parempaa valita synttärijuhlien viettoon. Ravintolan sijainti esiintyviin taiteilijoihin nähden oli kivan lähellä ja näkyvyys aivan esteetön, mahtavaa. Suosittelemme jos haluaa syödä herkullisesti ja nauttia live musiikista!!❤️

"Erinomainen"
6/6
Hannu A.23 päivää sitten · 2 arvostelua

Pöytävaraus sujui niinkuin pitikin ja ruoka oli todella hyvää, joskin odotusaika oli vähän pitkä.Tarjoilija oli todella miellyttävä ja huomasi, että hän osasi hommansa hyvin. On oikealla alalla. Bändi oli huippujuttu, jäi kivat fiilikset. KIITOS!

"Erinomainen"
6/6
Jarmo K.25 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvä ruoka, loistava palvelu ja erinomaista elävää musiikkia. Tänne voi tulla vieraiden kanssa, nauttimaan ruuasta ja musiikista tai vain muuten viettämmään laatuaikaa vaikka kahden kesken.

"Erinomainen"
6/6
Kaisa T.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Great music, tasty food, lovely wine - enjoyable Saturday night! Timing of different food courses was well paced allowing time to chill and enjoy the evening.

"Upea"
5/6
Anne V.vuosi sitten · 1 arvostelu

4 naista väliltä 40-50 v. ja pikkujoulut.Valitsimme paikan missä voi syödä ja bilettää vaihtamatta paikkaa kun oli pahin pikkujoulu päivä 25.11 perjantai plussaa myös siitä että asiakaskunta aikusia. Paikka oli tuttu minulle lähinnä jatkopaikkana mutta ensimmäisen kerran ruokailimme. Olimme kaikki tyytyväisiä annoksiimme a erityisesti tarjoilija " poikiin" jotka olivat mahdottoman hauskoja ja piti tunelmaa yllä vaikka oli tupa täynnä ja varmasti kiire mutta sitä ei huomannut. Bändikin oli hyvä vaikka soittajat oli 60 ja kuoleman väliltä mutta svengas kuin hirvi.Ainoa miinus siitä että paikka oli jossain vaiheessa niin täynnä että vessaan ei meinannut päästä.

"Upea"
5/6
Laura K.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tosi kiva paikka, erinomaista ruokaa ja hyvä tunnelma. :D Ainoa syy, miksi en antanut täysiä pisteitä on, että sisäänpääsymaksua ei mainittu missään. Maksoimme siis 11e/pää sisäänpääsystä, koska siellä esiintyi bändi sinä iltana. Jotenkin olimme luulleet, että paikassa on erikseen ravintolapuoli ja jonkinlainen "clubi-puoli" esiintyjineen, johon on oma sisäänpääsynsä. ...Mutta näin ei siis ollut, vaan kaikki onkin samassa tilassa. Maksoimme kyllä toki ja oli mahtava bändi ja hyvä meininki. Mutta ehkä ravintolan sivuille voisi laittaa vielä selvennyksen, että illan sisäänpääsyhinta riippuu päivän esiintyjistä tms. Ettei tule yllätyksiä ovella. T: minä ja ei-niin-varoissaaan-olevat opiskelijakaverini. :D

"Erinomainen"
6/6
CB T.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

A fantastic night out!! Storyville Jazz Club rocks! The food and atmosphere are true to its heritage as the premiere jazz club in Finland. See you soon. You will be happy that you came. peace.

"Upea"
5/6
Suvi G.viisi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Otimme menun, alkuruoista molemmat olivat hyvät, pääruuissa lampaankare sai pelkkiä kehuja, mutta kampasimpukan kera ollut risotto ei niinkään, lisäksi sitä oli liian paljon. Lisäksi kastike olisi voinut olla erikseen, jolloin sitä olisi voinut annostella oman maun mukaan. Creme brulee ja Omenapiirakka taas toimivat hyvin. Eli ruoka 9-. Juoma tarjoilu pelasi, hiljainen ilta, joten tarjoilu toimi kuin unelma, eikä ollut pitkiä odotusaikoja. Esiintyjä hyvä, pitempäänkin olisi kuunnellut. Superaurinkoinen ja lämmin sää aiheutti katoa sisällä, mutta oma seurue takasi viihtyvyyden. Kokonaisuus 9+.

"Upea"
5/6
Kari T.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan keittiö on auki vain osan viikkoa, mikä hieman rajoittaa seurueiden kokoontumista. Tässä tapauksessa sillä ei ollut merkitystä. Meillä olikollegani kanssa tarkoitus tulla nauttimaan musiikista ja hyvästä ruuasta, mistä meillä oli kokemusta vajaan parinkymmenen vuoden ajalta. Päästyämme tungoksen läpi ruokapuolelle tarjoilija otti meidät ystävällisesti vastaan. Alkujuoman saaminen jonkinverran kesti, ei haitannut. Ruoka oli yhtä hyvää kuin aikaisemmin, tosin "Lamb chops" olivat ehkä enemmän "medium -" kuin hieman hieman kypsempiä. Kokonaisuutena ihan hyvä kokemus taas.

"Erinomainen"
6/6
Lissu E.vuosi sitten · 2 arvostelua

Storyville Jazz Clubissa oli hieno tunnelma. Saatiin hyvä pöytä meille. Ruoka oli hyvä ja kaikki olivat tyytyväisia. Palvelu oli todella hyvä ja tarjiolia oli erinomainen. Tullaan mielellään uudestaan. Kiitos