Arvostelut: Salon Seurahuone

Keskustaeurooppalainen
Mahtava
5.5/6
14 arvostelua
Salon Seurahuone Salon keskusta image 1
Salon Seurahuone Salon keskusta image 2
Salon Seurahuone Salon keskusta image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

14 Salon Seurahuone arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Salon Seurahuone annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.5/6
14 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Hinta/laatu:Edullinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Leena S.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki aivan huippua. Palvelu 10+, ruoka 10+ Kiitos tarjoilijalle alansa ammattilainen. Suhtautui työhönsä kiinnostuksella ja rouvat saivat huipputason ruokaa ja palvelua. Seurahuone ei petä koskaan suuri❤

"Erinomainen"
6/6
Ella J.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Salon Seurahuone on valehtelematta paras ravintola Suomessa. Olemme ravintolahifistelijöitä ja arvostamme paljon hyvää ruokaa sekä ystävällistä palvelua. Salon Seurahuone ei vaan tarjoillut aivan uskomatonta ruokaa ja juomaa (maistakaa v8 Proseccoa, ette kadu!), mutta saimme myös nauttia niin hyvästä palvelusta, että puhuimme siitä miltei koko kotimatkan. Ravintolan ainoa huono puoli on se, ettei se ole Helsingissä lähempänä meitä!

"Erinomainen"
6/6
Heidi H.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aivan ihanan tunnelmallinen ravintola ja upea piha-alue terasseineen. Ruoka todella laadukasta ja maittavaa. Hintalaatusuhde hyvä ja annokset ihan riittävän kokoisia mutta suosittelen ottamaan alkuruoan ja jälkiruoan. Ihana paikka menen varmasti pian uudestaan.

"Erinomainen"
6/6
Heli R.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

ystävällinen, asiantunteva, huumorintajuinen sekä erityisruokavalion huomioiva, ja asiakasta arvostava palvelu, keväinen ja paikallisista raaka-aineista koostuva menu, maukas ruoka ja siisti, tyylikäs kattaus ja kaunis miljöö

"Upea"
5/6
Tero V.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin maukasta ja herkullisen kauniisti aseteltu. Tarjoilija oli ystävällinen ja kertoi ruuista selkeästi ja kuuluvalla äänellä :) sekä muutakin mielenkiintoista Salon seudusta. Miljöö ja ravintolan sijainti oli myös erittäin mukava, joten ruokailuhetkemme oli kaikin puolin nautittava! Olimme ensimmäistä kertaa Salossa ja kokemuksena se oli mieluisa tutustumiskohde.

"Erinomainen"
6/6
Eija L.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka. Annokset täyttäviä ja todella maistuvia. Lisäksi plussaa lähiruuan suosimisesta mm. leipä sekä lähipanimon olut! Ravintolan lounaat ovat myös hyviä, runsas salaattivalikoima myös keittoa. Ravintolamiljöö on tunnelmallinen.

"Upea"
5/6
kari i.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Mielyttävä ympäristö, hyvä palvelu. Ruoka oli hyvää, tosin grillauksen tekniikkaa pitäisi kehittää, mustaksi karrelle palanut pinta ei mielytä kaikkia asiakkaita. Eli kysytään asiakkaalta, miten voimakas hiillestys pintaan. Silti suosittelen, on ehkä Salon paras ruokapaikka.

"Hyvä"
4/6
Jaana L.kahdeksan kuukautta sitten · 1 arvostelu

Kaunis miljöö, tunnelmallinen. Eteisessä haisi home ja sisällä oli kylmä. Tarjoilija vaikutti kiireiseltä. Pääruokana söimme sorsaa joka oli epäonnistunut valinta, rasvan makuinen, toisaalta kuiva ja oli vaikea saada veitsellä leikattua. Juhlimme ystävämme 50v syntymäpäiviä, jotka onnistuivat hyvin näistä epäkohdista huolimatta.

"Erinomainen"
6/6
Riikka T.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Palvelu on Salon seurahuoneella aina todella ystävällistä ja huomioonottavaa. Ruoka-annokset ovat tarkkaan mietittyjä. Olimme perjantai-iltana lähes ainoita ruokailijoita, joten saimme rauhassa nauttia ruuasta sekä seurustella.

"Erinomainen"
6/6
Eija S.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka, tunnelma ja palvelu erinomaista. Asiakkaiden sijoittelu pöytiin mahdollisti yksityisyyden. Ruoka annokset esiteltiin kahdesti mikä ei ole tarpeen. Asiakas voi kysyä halutessaan ruoka annoksista lisää.