Arvostelut: Salon Seurahuone

Mahtava
5.5/6
24 arvostelua
Salon Seurahuone Salon keskusta image 1
Salon Seurahuone Salon keskusta image 2
Salon Seurahuone Salon keskusta image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

24 Salon Seurahuone arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Salon Seurahuone annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Mahtava
5.5/6
24 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Olli S.15 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava paikka ja fantastinen ruoka osana pysähtyneisyyden menneisyyttä rikkaalla historialla.....O&O ;-?

"Erinomainen"
6/6
Mika T.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oikein maukasta, nopea palvelu, suosittelen,ihana vanha miljöö ei persaukisille

"Erinomainen"
6/6
Siiri M.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli huippu hyvää, annokset olivat todella kauniit ja todella hyvät paikalliset raaka-aineet! Palvelu oli mahtavaa ja työntekijät olivat ammattitaitoisia. Varmasti menemme uudestaan! Kiitokset Salon Seurahuoneelle mahtavasta illasta!

"Erinomainen"
6/6
Markus L.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Maittava ruoka, kiva tunnelma! Tarjoilijat asiallisia, rentoja ja asiansa selvästi osaavia. Molempien, vaimoni ja minun ruoka erittäin hieno lautanen ja jälkiruoka kruunasi huippu illan! Ehdoton suositus!

"Erinomainen"
6/6
Ella J.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Salon Seurahuone on valehtelematta paras ravintola Suomessa. Olemme ravintolahifistelijöitä ja arvostamme paljon hyvää ruokaa sekä ystävällistä palvelua. Salon Seurahuone ei vaan tarjoillut aivan uskomatonta ruokaa ja juomaa (maistakaa v8 Proseccoa, ette kadu!), mutta saimme myös nauttia niin hyvästä palvelusta, että puhuimme siitä miltei koko kotimatkan. Ravintolan ainoa huono puoli on se, ettei se ole Helsingissä lähempänä meitä!

"Upea"
5/6
Tero V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli erittäin maukasta ja herkullisen kauniisti aseteltu. Tarjoilija oli ystävällinen ja kertoi ruuista selkeästi ja kuuluvalla äänellä :) sekä muutakin mielenkiintoista Salon seudusta. Miljöö ja ravintolan sijainti oli myös erittäin mukava, joten ruokailuhetkemme oli kaikin puolin nautittava! Olimme ensimmäistä kertaa Salossa ja kokemuksena se oli mieluisa tutustumiskohde.

"Erinomainen"
6/6
Heidi H.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aivan ihanan tunnelmallinen ravintola ja upea piha-alue terasseineen. Ruoka todella laadukasta ja maittavaa. Hintalaatusuhde hyvä ja annokset ihan riittävän kokoisia mutta suosittelen ottamaan alkuruoan ja jälkiruoan. Ihana paikka menen varmasti pian uudestaan.

"Upea"
5/6
Anne Q.23 päivää sitten · 6 arvostelua

Ruoka oli hyvää, samoin palvelu. Saapuessa pihalla oli 8 henkeä tupakalla oven edessä ja piti kulkea savupilven läpi. Hengitystieoireista kärsivänä se ei ole mukavaa. Sen röökauspaikan voisi siirtää sivummalle. Lisäksi ne piti kovaa meteliä. Onneksi oltiin toisessa huoneessa.

"Upea"
5/6
Oula W.kaksi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Mukava, rauhallinen lauantai-ilta. Alkuun söimme blinejä, jotka hyviä, mutta olisivat voineet olla lämpimämpiä. Erityisesti arvostimme sitä, että ne oli tehty tattarijauhoista, eikä laimennettu mauttomaksi vahnäjauhoilla, mitä usein tässä yhteydessä tapaa. Jälkiruoassa ollut päärynäsorbetti oli todella hyvää. Palvelu pelasi.

"Erinomainen"
6/6
Eija L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Todella hyvä ruoka. Annokset täyttäviä ja todella maistuvia. Lisäksi plussaa lähiruuan suosimisesta mm. leipä sekä lähipanimon olut! Ravintolan lounaat ovat myös hyviä, runsas salaattivalikoima myös keittoa. Ravintolamiljöö on tunnelmallinen.