Salon Seurahuone

Mahtava
5.5/6
24 arvostelua
Salon Seurahuone Salon keskusta image 1
Salon Seurahuone Salon keskusta image 2
Salon Seurahuone Salon keskusta image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Salon Seurahuone – Tietoja

Satavuotiaassa puutalossa, Salon keskustassa, Asemakadulla toimivalla Salon Seurahuoneella ruoka valmistetaan käsin, laadukkaista raaka-aineista. Muutaman kuukauden välein vaihtuvalla, harkiten suunnitellulla à la carte -listalla ovat edustettuina monipuolisesti erilaiset eurooppalaiset makuvaikutteet, ja raaka-aineissa suositaan lähituottajien tarjontaa. Kauniit, huolella mietityt annokset tarjoillaan ammattitaidolla ja nautitaan ravintolalle varta vasten suunniteltujen tammikalusteiden ääressä istuen. Arkisin ravintolassa on tarjolla monipuolinen lounas. Tila on hyväntuulinen ja valoisa, ja sitä rytmittävät monet huoneet, salit ja kamarit, joista osan seiniä peittää koristeellinen tapetti. Salon Seurahuoneen kodinomainen interiööri ja lämminhenkinen tunnelma sopivat niin arkeen kuin monenlaisiin juhlatilaisuuksiinkin. Kesäisin ravintolan edustalle pystytetään terassi, joka palvelee asiakkaita omenapuiden huomassa.

Ravintola ottaa kuluvan päivän varaukset vain puhelimitse.

Aukioloajat

Suljettu tänään
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 14:00
Tuesday
11:00 - 14:00
18:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 14:00
18:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 14:00
18:00 - 22:00
Friday
11:00 - 14:00
18:00 - 22:00
Saturday
14:00 - 22:00

Osoite

Salon Seurahuone
Asemakatu 1
24100 Salon keskusta

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Bliniä ja mätiä l,gl

Blinis with fish roe
12,90 €

Riimihirveä l,gl

Raw salted elk
10,90 €

Lohipastrami l,gl

Salmon pastrami
9,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Salon Seurahuone, Salon keskusta

Salon Seurahuone tarjoaa kotimaisista sesongin raaka-aineista valmistettavaa ruokaa eurooppalaisten keittiöiden tyylillä Salon keskustassa, Asemakadulla. Monipuoliset tilat sopivat erinomaisesti myös ainutlaatuisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen täytenä palveluna, toiveitten mukaan räätälöitynä.

Jokainen vuodenaika kesän vehreydestä ja syysruskasta, talvipakkasiin ja kevään valoon tuo ravintolaan oman tunnelmansa sekä sesongin mukaiset makumaailmat. Pääosin kotimaisiin ja lähituotantoa suosiviin aineksiin yhdistellään eurooppalaisten keittiöiden vaikutteita. À la carte -listalla on tarjolla mm. tuoretta kalaa, lihaa ja siipikarjaa veden kielelle herauttavine höysteineen, maukkaita keittoja sekä kasvis- ja pasta-annoksia sekä aterian kruunaavia makeita. Ruokalajit on suunniteltu ajatuksella ja rakennetaan lautaselle hyvällä silmällä. Ruokailun yhteyteen sopivat viinit, jotka on jaoteltu hauskasti kuohuviin, ihaniin, upeisiin, erikoisuuksiin ja makeisiin. Tarjolla on myös mm. lähipanimon oluita. Arkipäivisin Salon Seurahuone tarjoilee lounasta päivän keitosta koko noutopöydän antimiin. Molempien hintaan sisältyy salaattipöytä, leipää, kahvi ja tee sekä pikkuleipiä. Erityisen hemmotteluhetken arkeen tuo myös kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltava Kartelounas.

Salon Seurahuone saa erityistä kiitosta myös erinomaisesta palvelustaan. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii siitä, että jokainen ravintolaan saapuva seurue tuntee olonsa tervetulleeksi sekä skarpisti palvelluksi. Yleinen tunnelma vanhassa puutalossa on viihtyisän kotoisa olematta kuitenkaan arkinen – sisustuksen henki on hienostunut ja huolella mietitty.

24 Salon Seurahuone arvostelua

Mahtava
5.5/6
24 arvostelua
Tunnelma:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Olli S.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Loistava paikka ja fantastinen ruoka osana pysähtyneisyyden menneisyyttä rikkaalla historialla.....O&O ;-?

"Erinomainen"
6/6
Mika T.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oikein maukasta, nopea palvelu, suosittelen,ihana vanha miljöö ei persaukisille

"Erinomainen"
6/6
Siiri M.kuukausi sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli huippu hyvää, annokset olivat todella kauniit ja todella hyvät paikalliset raaka-aineet! Palvelu oli mahtavaa ja työntekijät olivat ammattitaitoisia. Varmasti menemme uudestaan! Kiitokset Salon Seurahuoneelle mahtavasta illasta!