Arvostelut: Ravintola Wanha Mylly

Herttoniemigourmet
Loistava
5.1/6
314 arvostelua
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 1
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 2
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

314 Ravintola Wanha Mylly arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Wanha Mylly annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
314 arvostelua
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Herkullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Tarmo H.kaksi päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka erinomaista patsi ranskalaisissa tuplasuola. Tarjoilijat tosi kohteliaita. Hintataso kohtuullinen. Miljöö viehättävä: vanhan ajan tunnelmaa yllättävän lähellä Helsingin keskustaa. kuuden hengen seurueesta kaikki pitivät. Tullaan varmasti toistekin. Itse ole käynyt täällä 70-luvulta lähtien ja aina on ollut hyvä kokemus.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Samir A.kaksi päivää sitten · 2 arvostelua

Jälleen keran loistavaa ruokaa ja hyvä palvelu. Suosittelen kyllä paikkaa. Annokset ovat isoja ja maukkaita, tunnelma myllyssä erittäin mukava ja kotoisa. Pöytä kannatttaa varata viikonloppuisin etukäteen.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Arto H.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Saimme todellaa hyvää palvelua ystävälliseltä tarjoilijalta ja ruoka oli erinomaista. Tulemme varmasti uudestaan. vatsa sanoo mmm mmmm mmm mmm mmm mmmmm mmm mmmmmm mmm mmm mmm

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maari K.kahdeksan päivää sitten · 1 arvostelu

Saimme todella hyvää palvelua. Pyydetyt toiveet huomioitiin hyvin ja ruoka oli todella erinomaista ja tarjoiltiin hyvässä rytmissä. Tila juuri sopiva ja siisti, mutta voi silti mennä jopa vähemmän juhlavamminkin pukeutuneena syömään. Suosittelen!

"Upea"
5/6
Sirpa-Liisa I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme ensi kertaa ravintolassa. Ruoka ja palvelu olivat hyvää. Pieni miinus oli se että ravintolassa oli paljon väkeä ja tilat jotka on ns. pieniä tupia olivat aika ajoin aika meluisia. Pöydät olivat niin lähekkäin että välillä ei kuullut omaa ääntää. Mutta muuten ravintola oli tunnelmallinen. Ryhmässämme oli 7 henkeä ja yksi meistä oli ruoka-aine allerginen. Tämänkin henkilön ruoka oli hyvää ja allergia reaktiota ei tullut, joka oli suuri plussa! Lisäksi laskun tulo kesti liian kauan, loppujen lopuksi kävimme maksamassa kassalla laskut. Tulemme uudelleen ja ehkä kesäaikaan kun terassi ja ulkotilat on auki. Se on varmaan myös viihtyisä.

"Hyvä"
4/6
JUho R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wanha Mylly on paikkana viihtyisä, ja palvelu toimi koko aterioinnin ajan hyvin. Söimme molemmat ilmeisesti talon nimikkoannoksena pidettävän lankkupihvin, joka oli annoksena tyyliltään aika 90-luvun huoltoasemaannoksen tyylinen. Ranskalaiset vaikuttivatpakasteranskalaisilta ja olivat perinteisen grillimausteen peitossa. Tämän hintaisessa annoksessa voisi ehkä tarjota jotain nykyaikaisempaa lisuketta? Alkuruokana suppilovahverokeitto oli hyvä ja jälkiruokana omenapaistos yhtä lailla hyvä. Omenapaistoksen annoskoko oli todella iso, mikä on toki monelle positiivinen asia. Menun viinipaketin sai tilattua puolikkaana ilman ongelmia. Viinit olivat myös pääosin hyvät, joskin jälkiruokaviini omenapaistokselle ei saanut meiltä kovinkaan hyvää arvosanaa. Yhteenvedettynä mukava ilta rauhallisessa ja paikallishenkisessä miljöössä. Ruoka osittain aika vanhanaikaista, joskin muuten ihan laadukasta. Hinta mielestäni aika korkea laatuun nähden.

"Erinomainen"
6/6
Martti L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomaisen hyvä ruoka ja ystävällinen ja hyvä palvelu. Vastaanotto oli sellainen, että asiakas tunsi aidosti olevansa tervetullut. Ravintola Wanha Myllyn toiminta oli ripeätä vaikkakin asiakkaita oli kohtalaisen paljon. Suoritus oli täysi 10.

"Erinomainen"
6/6
Simo L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen jo vuosia käynyt Wanhassa Myllyssä lounastamassa. Ruoka on ollut aina erinomaista, samoin suositellut viinit joita ei ennen ole välttämättä eteen tullut. Milöö on rauhoittava. Henkilökunta on asiansa osaavaa Hyvä että letut olivat ainakin vielä ennen talvikautta jälkiruokalistalla lisukkeineen. Hintataso on hyvä ja en koe sitä paikan tuntevana liian korkeaksi. Tulen jatkossakin käyttämään ko. ravintolan palveluita.

"Upea"
5/6
Maija Y.10 kuukautta sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka, söin blinin alkuruoaksi ja maksan pääruoaksi. Varsinkin maksa oli todella hyvää. Myös muut annokset olivat kuulemma hyviä, lohi, suppilovahverokeitto. Erikoismaininnan voi antaa erittäin hyvälle palvelulle, tarjoilija osasi asiansa. Ainoastaan blinit vähän hajosivat ja voisulan voisi laittaa erikseen, nyt blinit aika rasvaisia, mutta ne olivat kyllä todella maukkaita ja syömäni lohitartar hyvää. Pitkä aika kun viimeksi olen käynyt, aina ollut hyvä, nyt ehkä vielä parempi.

"Upea"
5/6
Heli M.vuosi sitten · 2 arvostelua

Ruoka ja palvelu olivat yleensä ottaen hyvää. Menuissa olisin toivonut, että ainakin toinen niistä olisi ollut alusta loppuun myös lakton/gluteteenittomalle sopivia, koska nyt jouduin niistä sen takia luopumaan, koska niin ei ollut. Lopussa olisimme toivoneet saavamme lisää vettä, mutta sitä ei käyty kysymässä/tarjoamassa. Voin kuitenkin suositella ruokapaikkaa toisillekin, kuten olen jo tehnytkin ja tulen edelleen tekemään! Ko. ruokapaikka on mielestäni Herttoniemen paras ruokapaikka, ainakin ruoan suhteen!