Arvostelut: Ravintola Wanha Mylly

Herttoniemigourmet, eurooppalainen, pihviravintola
Loistava
5.2/6
334 arvostelua
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 1
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 2
Ravintola Wanha Mylly Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

334 Ravintola Wanha Mylly arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Wanha Mylly annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.2/6
334 arvostelua
Ruoka:Herkullinen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Palvelu:Loistava
Melu:Miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Thomas H.seitsemän tuntia sitten · 1 arvostelu

Ihana ja lämminhenkinen paikka, ruoka oli erinomaista ja raaka-aineet maistuivat todella tuoreilta. Henkilökunta oli osaavaa ja ystävällistä. Suosittelen valmista menua, tosin ikävä kyllä ensisijaisen menutoiveemme pääraaka-aine oli päässyt loppumaan. Erinomainen kokemus, kuten aina.

"Erinomainen"
6/6
Heli J.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Todella hyvä ruoka. Annosta sai muokattua omaan ruokavalioon sopivaksi, eli ranskalaiset sai vaihdettua ruusukaaliin, erityiskiitos siitä. Myös 13-vuotiaamme piti kovasti ruuasta. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Vesa N.19 päivää sitten · 1 arvostelu

hyvä palvelu ja ruoka, mukava jouluinen sisustus ja kattaus. Se pehtoorin talo on kodikas ja voi olla enemmän käytössä myös kesällä. autolla ja pyörällä helppo tulla.

"Erinomainen"
6/6
Rope S.24 päivää sitten · 1 arvostelu

Mukava ja rento ilmapiiri, todella maistuva ruoka, hyvä palvelu. Täällä todella on mahdollisuus nauttia rauhassa mukavasta tunnelmasta. Myös lapset huomioitiin hyvin ja ruoka tuotiin heille nopeasti tilauksen lähdettyä keittiöön. Suosittelen lankkupihviä.

"Upea"
5/6
Sirpa-Liisa I.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olimme ensi kertaa ravintolassa. Ruoka ja palvelu olivat hyvää. Pieni miinus oli se että ravintolassa oli paljon väkeä ja tilat jotka on ns. pieniä tupia olivat aika ajoin aika meluisia. Pöydät olivat niin lähekkäin että välillä ei kuullut omaa ääntää. Mutta muuten ravintola oli tunnelmallinen. Ryhmässämme oli 7 henkeä ja yksi meistä oli ruoka-aine allerginen. Tämänkin henkilön ruoka oli hyvää ja allergia reaktiota ei tullut, joka oli suuri plussa! Lisäksi laskun tulo kesti liian kauan, loppujen lopuksi kävimme maksamassa kassalla laskut. Tulemme uudelleen ja ehkä kesäaikaan kun terassi ja ulkotilat on auki. Se on varmaan myös viihtyisä.

"Upea"
5/6
Anne-Mari T.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä, tunnelmallinen paikka, tyttären valmistujaiset, tarjoilija piti huolta, alkuruoasta jälkiruokaan kaikki maistui todella hyvältä, vain se jakoi vähän kahtia vanhemmat/lapset (18 v.) ranskalaisten perunoitten suolan määrä - lapsista hyvä suolaisuus -vvanhemmista vähenpikin olisi riittänyt tai sitä olisi voinut lisätä itse lisää. Olemme käyneet n. 3 sitten koko porukalla viimeksi ja tulemme uudelleenkin keväällä kun poika valmistuu. Voisin kuvitella että paikka menettäisi merkityksensä jos siellä kävisi viikottain ja kävisihän se myös kukkaron päälle. Kiitos!! Pöytävaraus oli klo 17 eli olimme ensimmäiset ja saimme olla rauhassa. Jos paikka olis ollut täynnä luulen että ahtaus ja asiakkaiden äänet olisivathäirinneet,

"Hyvä"
4/6
JUho R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Wanha Mylly on paikkana viihtyisä, ja palvelu toimi koko aterioinnin ajan hyvin. Söimme molemmat ilmeisesti talon nimikkoannoksena pidettävän lankkupihvin, joka oli annoksena tyyliltään aika 90-luvun huoltoasemaannoksen tyylinen. Ranskalaiset vaikuttivatpakasteranskalaisilta ja olivat perinteisen grillimausteen peitossa. Tämän hintaisessa annoksessa voisi ehkä tarjota jotain nykyaikaisempaa lisuketta? Alkuruokana suppilovahverokeitto oli hyvä ja jälkiruokana omenapaistos yhtä lailla hyvä. Omenapaistoksen annoskoko oli todella iso, mikä on toki monelle positiivinen asia. Menun viinipaketin sai tilattua puolikkaana ilman ongelmia. Viinit olivat myös pääosin hyvät, joskin jälkiruokaviini omenapaistokselle ei saanut meiltä kovinkaan hyvää arvosanaa. Yhteenvedettynä mukava ilta rauhallisessa ja paikallishenkisessä miljöössä. Ruoka osittain aika vanhanaikaista, joskin muuten ihan laadukasta. Hinta mielestäni aika korkea laatuun nähden.

"Erinomainen"
6/6
Martti L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomaisen hyvä ruoka ja ystävällinen ja hyvä palvelu. Vastaanotto oli sellainen, että asiakas tunsi aidosti olevansa tervetullut. Ravintola Wanha Myllyn toiminta oli ripeätä vaikkakin asiakkaita oli kohtalaisen paljon. Suoritus oli täysi 10.

"Erinomainen"
6/6
Simo L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Olen jo vuosia käynyt Wanhassa Myllyssä lounastamassa. Ruoka on ollut aina erinomaista, samoin suositellut viinit joita ei ennen ole välttämättä eteen tullut. Milöö on rauhoittava. Henkilökunta on asiansa osaavaa Hyvä että letut olivat ainakin vielä ennen talvikautta jälkiruokalistalla lisukkeineen. Hintataso on hyvä ja en koe sitä paikan tuntevana liian korkeaksi. Tulen jatkossakin käyttämään ko. ravintolan palveluita.

"Upea"
5/6
Maija Y.vuosi sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä ruoka, söin blinin alkuruoaksi ja maksan pääruoaksi. Varsinkin maksa oli todella hyvää. Myös muut annokset olivat kuulemma hyviä, lohi, suppilovahverokeitto. Erikoismaininnan voi antaa erittäin hyvälle palvelulle, tarjoilija osasi asiansa. Ainoastaan blinit vähän hajosivat ja voisulan voisi laittaa erikseen, nyt blinit aika rasvaisia, mutta ne olivat kyllä todella maukkaita ja syömäni lohitartar hyvää. Pitkä aika kun viimeksi olen käynyt, aina ollut hyvä, nyt ehkä vielä parempi.