Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Vantaa
Myyrmäki
Ravintola Tamarin Myyrmanni

Ravintola Tamarin Myyrmanni

thaimaalainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Ravintola Tamarin Myyrmanni, Myyrmäki, Vantaa
Ravintola Tamarin Myyrmanni ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Tamarin Myyrmanni – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 20:00
Saturday
12:00 - 18:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 20:00
Tuesday
11:00 - 20:00
Wednesday
11:00 - 20:00
Thursday
11:00 - 20:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Tamarin Myyrmanni

Ravintola Tamarin Myyrmannissa voit herkutella perinteisen thaimaalaisen keittiön ruuista Vantaan Myyrmäessä, Iskoskujalla, Myyrmannin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa maanantaista lauantaihin. Tamarinin puolesta puhuu paitsi monipuolinen ja maukas ruokatarjonta, myös sijainti kauppakeskuksessa. Päivittäin vaihtuva buffetlounas ja à la carte –listalta valittava Late Lunch tarjoavat siis erinomaisen mahdollisuuden nauttia thaikeittiön runsaista ja aromaattisista mauista ja kauniista väreistä shoppailun lomassa tai työpaikan lounastauolla. Kaikkina aikoina on saatavilla sekä liha- että kasvisvaihtoehtoja niin sormin naposteltavista annoksista, salaateista ja keitoista koostuvien alkupalojen kuin maukkaiden curryjen, paistosten ja riisi- ja nuudeliruokien sekä täyteläisten jälkkärien muodossa. Kokonaisuuden kruunaa moderni, thaimaalaisin yksityiskohdin viimeistelty sisustus ja lämminhenkinen asiakaspalvelu.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Tamarin Myyrmanni pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Ravintola Tamarin Myyrmanni ei ole pysäköintipaikkoja.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Tamarin Myyrmanni?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Tamarin Myyrmanni?

Miksi kohteesta Ravintola Tamarin Myyrmanni puhutaan niin paljon? Erinomainen thaimaalainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Tamarin Myyrmanni. Ravintola Tamarin Myyrmanni sijaitsee alueella Myyrmäki, Vantaa, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen. Katso, miten Ravintola Tamarin Myyrmanni erottuu muista kaupungin Vantaa paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.