Arvostelut: Ravintola Rantapuisto

Loistava
4.9/6
9 arvostelua
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 1
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 2
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

9 Ravintola Rantapuisto arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Ravintola Rantapuisto annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
9 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Tunnelma:Viihtyisä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Karo K.kolme kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka oli hyvää, miljöö viihtyisä ja persoonallinen. Palvelu oli ystävällistä ja välitöntä. Erityisesti nautin kaikista juureksista tehdyistä ruuista. Myös jälkiruokavaihtoehtoja oli runsaasti. Tulemme varmasti toistekin.

"Erinomainen"
6/6
Asko S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Upea paikka! Meri huokailee ihan rappusten edessä. Ruoka ihan maittavaa. Tarjoilu iloisella mielellä. Kulkuyhteys saattaa olla ongelmallinen. Voisiko sille tehdä jotain? Varsinkin iltaisin. Hyvää jatkoa vaan sinne Rantapuistolle! Terveisin Asko ja Jatta Sihvoin + Matti ja Ilmi Tikkanen.

"Upea"
5/6
Annikki C.vuosi sitten · 2 arvostelua

Viihtyisä ravintola meren äärellä. Erinomainen sunnuntai Buffet. Hyvä, joustava palvelu. Ravintolan ollessa täynnä on hankaluuksia pöydän täyttämisessä, joka aiheuttaa odottelua ja jonotusta. Kesällä ulkoterassi mukava lisä ravintolan tiloihin.

"Upea"
5/6
Minna L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Aivan ihana miljöö ja maisemat ikkunoista mahtavat! Rauhoittava, kiireetön ilmapiiri. Ei liikenteen meteliä ja raikas ilma! Käymme brunssilla Sunnuntaisin ja syntymä päiviä täällä on mukava viettää.

"Hyvä"
4/6
Aila H.kaksi vuotta sitten · 3 arvostelua

Pöytä oli viidelle liian pieni. Useissa samanlaisissa 4h pöydissä oli 2 henkilöä ja useimmat vielä ikkunapaikalla. Päätypaikan johdosta edes leipälautaset eivät mahtuneet pöytään. Pöytien siivouskin ainakn tuossa ahtaidessa oli liian hidasta. Kun palasin vohvelilautasen kanssa päärupkalautaseni oli vielä pöydässä! Vohvelienpaistopiste kiva idea, mutta ei laskutilaalautaselle, että voisi täyttää vohvelin. Aika sotkUisessa kunnossa. En suosittele emmekä taida tulla toiste. Meitä on yleensä yli 4h ja pariton määrä. Ruoasta annan 8/10

"Hyvä"
4/6
Päivi J.10 kuukautta sitten · 6 arvostelua

Kaunis paikka varsinkin aurinkoisella säällä, terassilla sai syödä rauhassa ilman lintuhäiriöitä tms. Paikka oli sunnuntaibrunssin aikaan todella täysi ja jos olisimme halunneet esimerkiksi kuohuviinit, en tiedä miten olisimme sen saaneet, työntekijöillä oli niin kiire. Henkilökunta oli kyllä tästä huolimatta ystävällistä. Brunssitarjonta oli aika perus, ennemmin menisin tuonne kauniin paikan vuoksi.

"Upea"
5/6
Leena Q.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Miellyttävä miljöö, ruoka kohtuullista, palvelu hyvää. Luultavasti paikka kesällä paremmin edukseen. Kuka mahtaa olla suunnitellut arkkitehti? Tämä oli ensimmäinen käyntimme ja tarkoituksena olisi käydä toistekin

"Upea"
5/6
Erkki V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Sunnuntai-Brunssi ihan hyvä ja runsas. Pekonia ei ollut. Muuten riittävästi syötävää. Cruassantit olivat loppu. Kysynnästä johtuen karkit kipossa välillä vähissä. Hieman ruuhkaisaa oli tällä kertaa.

"Hyvä"
4/6
Pirjoliisa L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Brunssin ruoka oli hyvää, mutta hintaan nähden valikoima oli kapea. Epäilen ettemme tule toiste. Mainos mainosti merinäköalaa, ja näkyihän se sieltä kun kurkki puiden lomasta.