FI
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 1
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 2
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 3
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 4
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 5
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 6
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 7
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 8

Ravintola Rantapuisto

Vuosaari · Eurooppalainen, Skandinaavinen · 
Loistava
4.8/6
6 Reviews

Ravintola Rantapuisto – Tietoja

Ravintoa Rantapuisto sijaitsee Hotel Rantapuiston ensimmäisessä kerroksessa, Helsingin Vuosaaressa lähellä Ramsinrantaa. Ravintolan keittiö tarjoilee aamupalaa, lounasta sekä illallista. A'la Carte lista onkin täynnä suomalaista ruokaa pientuottajatiloilta ja lähialueelta unohtamatta kansainvälisiä klassikkoja. Yrtit tulevat omasta yrttipenkistä ja makoisien grilliruokien reseptit ovat varmasti oman keittiön käsialaa. Ravintola tarjoaa myös brunsin Sunnuntaisin jonka voi nauttia kesäisellä terassilla ihaillen upeata merinäköalaa.

Osoite

Ravintola Rantapuisto
Furuborginkatu 3
00980 Helsinki

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 18:00
perjantai
18:00 - 22:30
lauantai
18:00 - 22:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
18:00 - 22:30
tiistai
18:00 - 22:30
keskiviikko
18:00 - 22:30
torstai
18:00 - 22:30

Normaali menu

Rantapuisto Menu

pdf

Lisää ravintolasta Ravintola Rantapuisto, Helsinki

Ravintola Rantapuisto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia tuoreista raaka-aineista valmistettua, herkullista ruokaa uniikissa merimaisemassa. Keittiön juuret ovat pohjoismaisessa keittiössä, joka tukee ravintolan miljöötä ja tunnelmaa. Kallahdenselän maisemissa tarjoillaan myös Rantapuiston runsas sunnuntainen brunssi, joka on saanut erityistä kiitosta erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.

6 Ravintola Rantapuisto Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Asko S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Upea paikka! Meri huokailee ihan rappusten edessä. Ruoka ihan maittavaa. Tarjoilu iloisella mielellä. Kulkuyhteys saattaa olla ongelmallinen. Voisiko sille tehdä jotain? Varsinkin iltaisin. Hyvää jatkoa vaan sinne Rantapuistolle! Terveisin Asko ja Jatta Sihvoin + Matti ja Ilmi Tikkanen.

"Upea"5/6
Erkki V.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Sunnuntai-Brunssi ihan hyvä ja runsas. Pekonia ei ollut. Muuten riittävästi syötävää. Cruassantit olivat loppu. Kysynnästä johtuen karkit kipossa välillä vähissä. Hieman ruuhkaisaa oli tällä kertaa.

"Upea"5/6
Liisa L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja miljöö kodikas ja viihtyisä. Pöytävarauskin oli helppo tehdä netin kautta. Kaiken kaikkiaan Rantapuisto tarjosi miellyttävän kokemuksen ja hyvän mielen koko päiväksi.

"Upea"5/6
Leena Q.vuosi sitten · 2 arvostelua

Miellyttävä miljöö, ruoka kohtuullista, palvelu hyvää. Luultavasti paikka kesällä paremmin edukseen. Kuka mahtaa olla suunnitellut arkkitehti? Tämä oli ensimmäinen käyntimme ja tarkoituksena olisi käydä toistekin

"Hyvä"4/6
Aila H.neljä kuukautta sitten · 2 arvostelua

Pöytä oli viidelle liian pieni. Useissa samanlaisissa 4h pöydissä oli 2 henkilöä ja useimmat vielä ikkunapaikalla. Päätypaikan johdosta edes leipälautaset eivät mahtuneet pöytään. Pöytien siivouskin ainakn tuossa ahtaidessa oli liian hidasta. Kun palasin vohvelilautasen kanssa päärupkalautaseni oli vielä pöydässä! Vohvelienpaistopiste kiva idea, mutta ei laskutilaalautaselle, että voisi täyttää vohvelin. Aika sotkUisessa kunnossa. En suosittele emmekä taida tulla toiste. Meitä on yleensä yli 4h ja pariton määrä. Ruoasta annan 8/10

"Hyvä"4/6
Pirjoliisa L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssin ruoka oli hyvää, mutta hintaan nähden valikoima oli kapea. Epäilen ettemme tule toiste. Mainos mainosti merinäköalaa, ja näkyihän se sieltä kun kurkki puiden lomasta.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (perjantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: