Ravintola Rantapuisto Helsinki image 1
Ravintola Rantapuisto Helsinki image 2

Ravintola Rantapuisto

Loistava
4.9/6
7 arvostelua

Ravintola Rantapuisto – Tietoja

Ravintoa Rantapuisto sijaitsee Hotel Rantapuiston ensimmäisessä kerroksessa, Helsingin Vuosaaressa lähellä Ramsinrantaa. Ravintolan keittiö tarjoilee aamupalaa, lounasta sekä illallista. A'la Carte lista onkin täynnä suomalaista ruokaa pientuottajatiloilta ja lähialueelta unohtamatta kansainvälisiä klassikkoja. Yrtit tulevat omasta yrttipenkistä ja makoisien grilliruokien reseptit ovat varmasti oman keittiön käsialaa. Ravintola tarjoaa myös brunsin Sunnuntaisin jonka voi nauttia kesäisellä terassilla ihaillen upeata merinäköalaa.

Aukioloajat

Avoinna tänään - Avaa klo 18:00
lauantai
18:00 - 22:30
sunnuntai
Suljettu
maanantai
18:00 - 22:30
tiistai
18:00 - 22:30
keskiviikko
18:00 - 22:30
torstai
18:00 - 22:30
perjantai
18:00 - 22:30

Osoite

Ravintola Rantapuisto
Furuborginkatu 3
00980 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Rantapuisto Menu

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Rantapuisto, Helsinki

Ravintola Rantapuisto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia tuoreista raaka-aineista valmistettua, herkullista ruokaa uniikissa merimaisemassa. Keittiön juuret ovat pohjoismaisessa keittiössä, joka tukee ravintolan miljöötä ja tunnelmaa. Kallahdenselän maisemissa tarjoillaan myös Rantapuiston runsas sunnuntainen brunssi, joka on saanut erityistä kiitosta erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.

7 Ravintola Rantapuisto arvostelua

Loistava
4.9/6
7 arvostelua
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Palvelu:Erinomainen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Asko S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Upea paikka! Meri huokailee ihan rappusten edessä. Ruoka ihan maittavaa. Tarjoilu iloisella mielellä. Kulkuyhteys saattaa olla ongelmallinen. Voisiko sille tehdä jotain? Varsinkin iltaisin. Hyvää jatkoa vaan sinne Rantapuistolle! Terveisin Asko ja Jatta Sihvoin + Matti ja Ilmi Tikkanen.

"Upea"5/6
Minna L.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aivan ihana miljöö ja maisemat ikkunoista mahtavat! Rauhoittava, kiireetön ilmapiiri. Ei liikenteen meteliä ja raikas ilma! Käymme brunssilla Sunnuntaisin ja syntymä päiviä täällä on mukava viettää.

"Upea"5/6
Erkki V.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Sunnuntai-Brunssi ihan hyvä ja runsas. Pekonia ei ollut. Muuten riittävästi syötävää. Cruassantit olivat loppu. Kysynnästä johtuen karkit kipossa välillä vähissä. Hieman ruuhkaisaa oli tällä kertaa.

"Upea"5/6
Liisa L.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä ja miljöö kodikas ja viihtyisä. Pöytävarauskin oli helppo tehdä netin kautta. Kaiken kaikkiaan Rantapuisto tarjosi miellyttävän kokemuksen ja hyvän mielen koko päiväksi.

"Hyvä"4/6
Aila H.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Pöytä oli viidelle liian pieni. Useissa samanlaisissa 4h pöydissä oli 2 henkilöä ja useimmat vielä ikkunapaikalla. Päätypaikan johdosta edes leipälautaset eivät mahtuneet pöytään. Pöytien siivouskin ainakn tuossa ahtaidessa oli liian hidasta. Kun palasin vohvelilautasen kanssa päärupkalautaseni oli vielä pöydässä! Vohvelienpaistopiste kiva idea, mutta ei laskutilaalautaselle, että voisi täyttää vohvelin. Aika sotkUisessa kunnossa. En suosittele emmekä taida tulla toiste. Meitä on yleensä yli 4h ja pariton määrä. Ruoasta annan 8/10

"Upea"5/6
Leena Q.vuosi sitten · 2 arvostelua

Miellyttävä miljöö, ruoka kohtuullista, palvelu hyvää. Luultavasti paikka kesällä paremmin edukseen. Kuka mahtaa olla suunnitellut arkkitehti? Tämä oli ensimmäinen käyntimme ja tarkoituksena olisi käydä toistekin

"Hyvä"4/6
Pirjoliisa L.yhdeksän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Brunssin ruoka oli hyvää, mutta hintaan nähden valikoima oli kapea. Epäilen ettemme tule toiste. Mainos mainosti merinäköalaa, ja näkyihän se sieltä kun kurkki puiden lomasta.

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (perjantai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: