Ravintola Olo – Tietoja
Tärkeimmät ominaisuudet
Keittiö
Tunnelma
Ateria
Ravintolan palvelut
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Olo
Keittiö on Olon sydän. Se ammentaa inspiraationsa Suomen upeasta luonnosta, vaihtuvista vuodenajoista ja puhtaudesta. Meillä ruuassa näkyvät muistot: lapsuus, entiset ja nykyiset työntekijät sekä perinteet. Ruokaa valmistetaan käyttäen uusimpia tekniikoita sulassa sovussa perinteisten tapojen kanssa: keittiössä grillataan, savustetaan, pikkelöidään ja fermentoidaan. Menu ja annokset kehittyvät jatkuvasti, sillä niihin kelpaavat vain päivän parhaat raaka-aineet. Näiden muuttuminen haastaa meidät antamaan kaikkemme joka päivä. Se myös mahdollistaa kehittymisen ja uuden löytämisen. Siksi ruokamme on spontaania, jännittävää ja yllätyksellistä.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Ravintola Olo gourmet-ruoka ruokaa?
Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Olo?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Olo?
Olon annoksissa näkyy myös intohimo työtä ja ruokaa kohtaan. Kaikki Olon keittiössä jakavat sen saman tunteen – rakkauden ruokaan. Sen rakkauden ja aidon lämmön haluamme välittää myös vieraillemme, oikeille tähdillemme. Loppujen lopuksi hieno ateria ei ole vain ruokaa ja juomaa – se on ennen kaikkea tunnepohjainen kokemus, jossa mikään yksityiskohta ei ole toista tärkeämpi. Ravintola Olo tarjoaa pohjoismaisen makumatkan, jonka kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet ja selkeä, moderni makumaailma. Herkullisen elämyksen täydentää viinivalikoimamme, joka keskittyy erityisesti pientuottajiin. Meillä Olossa elää myös intohimo työtä kohtaan, ja me kaikki jaamme saman tunteen: rakkauden ruokaan. Sen rakkauden ja lämmön haluamme välittää myös vieraillemme. Tervetuloa nauttimaan.