Ruokalista – Ravintola Olo
Suosituksia ruokalistalta
Ravintola huomioi seuraavat ruokavaliot:
Kasvis
Sea buckthornberry
with honey youghurt
Crispy potato
with rainbow trout roe
Shallot
with Hey chees
Emmer semolina
with browned butter
Sunchocke
with roe of vendace
Smoked egg
swede and chicken consommé
Erikoiset
Fried burbot
burbot roe and black garlic
Reindeer
with blueberries and beetroot
Two ways of lamb
with cabbage and rye
Jälkiruoat
Buckwheat
with browned butter
Celery
with vinegar
Apple
ice cream
Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Olo
Keittiö on Olon sydän. Se ammentaa inspiraationsa Suomen upeasta luonnosta, vaihtuvista vuodenajoista ja puhtaudesta. Meillä ruuassa näkyvät muistot: lapsuus, entiset ja nykyiset työntekijät sekä perinteet. Ruokaa valmistetaan käyttäen uusimpia tekniikoita sulassa sovussa perinteisten tapojen kanssa: keittiössä grillataan, savustetaan, pikkelöidään ja fermentoidaan. Menu ja annokset kehittyvät jatkuvasti, sillä niihin kelpaavat vain päivän parhaat raaka-aineet. Näiden muuttuminen haastaa meidät antamaan kaikkemme joka päivä. Se myös mahdollistaa kehittymisen ja uuden löytämisen. Siksi ruokamme on spontaania, jännittävää ja yllätyksellistä.
Usein kysytyt kysymykset
Tarjoileeko ravintola Ravintola Olo gourmet-ruoka ruokaa?
Onko ravintolassa Ravintola Olo pöytiä ulkona?
Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Olo?
Olon annoksissa näkyy myös intohimo työtä ja ruokaa kohtaan. Kaikki Olon keittiössä jakavat sen saman tunteen – rakkauden ruokaan. Sen rakkauden ja aidon lämmön haluamme välittää myös vieraillemme, oikeille tähdillemme. Loppujen lopuksi hieno ateria ei ole vain ruokaa ja juomaa – se on ennen kaikkea tunnepohjainen kokemus, jossa mikään yksityiskohta ei ole toista tärkeämpi. Ravintola Olo tarjoaa pohjoismaisen makumatkan, jonka kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet ja selkeä, moderni makumaailma. Herkullisen elämyksen täydentää viinivalikoimamme, joka keskittyy erityisesti pientuottajiin. Meillä Olossa elää myös intohimo työtä kohtaan, ja me kaikki jaamme saman tunteen: rakkauden ruokaan. Sen rakkauden ja lämmön haluamme välittää myös vieraillemme. Tervetuloa nauttimaan.
